didscim dün akşam annemlerden eve giderken merdivenlerden hızlı iniyordum ve ayağımı burktum dünkü hareketlerimi yapamadım eşim kremle masaj yaptı bugün iyiyim, bugün yapar akşama yazarım inşallah
didsim dün okulda 23 nisan proğramımız vardı kızımda etkinlikte olunca ve bende okul aile birliğindeyim tümgün okuldaydım akşamda bizim buraya italyan sirki geldi oraya götürdük kızımı eve döndüğümzde gece 12 olmuştu...
ama sabah 1,5 saat yürüdüm ve hoca eşliğinde yarımsaat egzersiz yaptım şeker..bugünde 4 ten sonra büyük kutlama var kızımı götürücem ama akşam dönüşte yaparım inşallah hareketlerimi..
dün acaip yoruldum yaa sadece yemek yerken oturdum..
çok geçmiş olsun şekerdidscim dün akşam annemlerden eve giderken merdivenlerden hızlı iniyordum ve ayağımı burktum dünkü hareketlerimi yapamadım eşim kremle masaj yaptı bugün iyiyim, bugün yapar akşama yazarım inşallah
Senide kaytardı yazdım düne Şeniz
marsel o kadar incelmeyi nasıl başardın başka neler yapıyosun yazarmısın ?didisim bugünkü hareketlerimi yaptım...ayrıntıları daha sonra yazacağım...şimdi çıkmam lazım
böyle olmıycak yaaa başka şeyler yapmak lazımm acilll biri bana yardım etsin !!!!
besin takviyesi falan mı alsam ya da zayıflama ilacı?:1no2:
23 nisan hareketleri
çömel kalk 36
sopa çevir 70
bisiklet 20
zıplama (ip atlama) 50
ters mekik 20
yarım mekik 20
mekik 20
dids kardeş beni pazartesiye kadar izinli yazarmısın. düğünümüz varda şehir dışına çıkıcaz. o yüzden yapamıycam hareketleri. pazartesi tam gaz devam ederim inşallah. :)
haklısın ama boğazımdan kısamıyorum .iştahım çok fazla. spor yaptıkça dahada yiyesim geliyo anlatamam size...Besin takviyesini bilmem ama ben zayıflama ilaçlarına karşıyım. Verdiğin kilo katlanarak geri döner yapmanı tavsiye etmem. Bunları düşüneceğine azıcık yemenden kıssan sporla birlikte istediğin vücuda ulaşabiliceğini tahmin ediyorum ki ben spor + sezme/mevye ağırlıklı beslenmeyle bir senede 12 kilo, ardından 2 kilo daha verdim, halada geri almadım