Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

haklısın ama boğazımdan kısamıyorum .iştahım çok fazla. spor yaptıkça dahada yiyesim geliyo anlatamam size...

Anlatırsın çünkü bende aynıyım, şu hareketleri yapmasam kaç kilo olurum inan bilmiyorum. Kilo verdiğim sene 48'den 62 kiloya çıkmıştım ben, hemde 2 ayda, sırf inadımdan verdim aldığımı, abur cubura çok düşkündüm ki hala öyle :1rolleyes: canım tıkınmak istediği zaman grissini yiyordum hep yada meyve, hiç kendimi tutamıcaksam yiyodum tabi çikolata falan, başarmak istiyosan yapamam diye bişey dememelisin, kendine olan inancını yitirmeni sağlıyor çünkü, başlarda çok zor oluyor ama bunu hayat düzeni haline getirdim ben, arada kaçamaklarım tabi oluyor kaydirigubbakcemile3 mesela işe akşam yemeği saati 20den önceye çekerek başla, hepimiz yanındayız unutma Şeniz

didiscim geliyom ben pazartesine bugün gelcedim ama regl oldum:eek:
2 gün geçsin acık şişşmde iner belki ama aldım sanki nese görüşürük Şeniz

günaydın güzel bayanlar
nasılsınız

22-23 NıSAN
yürüyüş /
2. bacak esnetme / 20 kez
3. yere yat bacak kaldir / 60
4. stepper /
5. ters mekik / 20
6. ip atlama (zıplama) 10 defa
7. oryantal (hulahop) / 50
8. mekik / 40
9. çapraz mekik / 20
10. derin nefes / aklıma geldikçe uyuyana kadar devam
11. sag sol sopali / 60
12. çömelme / 20
13. görünmez sandalye / 10 sn l
14. ayaklari kaldir-indir / 50
15. geri tekme / 40

bol bol ev işi koşturmaca da bu hareketlere dahildir

24 NİSAN EGZERSİZLERİM

1)1000 Adım t&s
2)50 sopalı hareket
3)50 bacak esnetme
4)80 bacak çekme
5)100 yana bacak açma
6)20 kibrit toplama
7)20 görünmez sandalye
8)50 bel çevirme
9)20 çapraz mekik
10)40 mekik
11)50 yerde bacak açma
12)20 ters mekik
13)20 geri tekme
14)50 Bacak kaldırma
15)50 Sağa sola eğilme

Anlatırsın çünkü bende aynıyım, şu hareketleri yapmasam kaç kilo olurum inan bilmiyorum. Kilo verdiğim sene 48'den 62 kiloya çıkmıştım ben, hemde 2 ayda, sırf inadımdan verdim aldığımı, abur cubura çok düşkündüm ki hala öyle :1rolleyes: canım tıkınmak istediği zaman grissini yiyordum hep yada meyve, hiç kendimi tutamıcaksam yiyodum tabi çikolata falan, başarmak istiyosan yapamam diye bişey dememelisin, kendine olan inancını yitirmeni sağlıyor çünkü, başlarda çok zor oluyor ama bunu hayat düzeni haline getirdim ben, arada kaçamaklarım tabi oluyor kaydirigubbakcemile3 mesela işe akşam yemeği saati 20den önceye çekerek başla, hepimiz yanındayız unutma Şeniz
sağol canım iyiki varsın
bugün bi program yapıp yeniden başlıycam hem spor hem de azıcık diyet

22-23 nisan hareketleri

sırt esnetme___100+70

bacak esnetme___40+60
yere yat bacak kaldır ___80+50
çömelme___50+50
geri tekme___40+60
zıplama___100+100
mekik___20+20
sağ-sol sopalı___100+100
bacakları yana aç___80+100
çapraz mekik 30+10

24.04 perşembe

1-bisiklet:45dk
2-ip atlama:150
3-yanlara eğilme:50x2
4-arkaya eğilme:50x2
5-öne eğilme:100
6-kibrit toplama:50
7-yana yat bacak kaldır:40x2
8-geri tekme:40x2
9-geriye bacak esnetme:40x2
10sağ sol sopa ile:40x2
11-mekik:50
12-çapra mekik:50
13-ters mekik:30
14-derin nefes:150
15-çömelme:20
16-görünmez sandalye:2dk

22 nisan
100 sırt hareketi
150 sağa sola dönme
100 sağ sol aşağı eğilme
50 yarım mekik
50 çapraz mekik
100 bacak indir kaldır
50 kalça kaldırma

23 nisan
100 sırt hareketi
100 sağa sola dönme
100 sağa sola eğilme
50 yarım mekik
50 çapraz mekik
50 kalça kaldırma
100 bacak indir kaldır
20 iki ayak birden indir kaldır
20 geri tekme

bugünü yapınca editten eklerim

24 nisan hareketlerim
yürüyüş 30 dk
mekik 3x20
ters mekik 3x20
çapraz mekik 3x20
yana yat bacak kaldır 50
görünmez sandalye 2 kere
bacak esnetme 50
sopa ile 50
içine nefes al ver gün içinde aklıma geldikçe
ayak kaldırmaca 50
çömelme 20
sağa sola eğilme 50

dids 22,23 nisanda hareketleri yapamadım:eek:klava:

1.yürüyüş / 60 dk
3. yere yat bacak kaldir / 30 ar ke
4. stepper / 2000 adım
5. ters mekik / 20
6. ip atlama (zıplama) 200 defa
8. mekik / 30
9. çapraz mekik / 20 şer kez
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 20
13. görünmez sandalye / 10 sn lik bekleyişlerle toplam 10
14. ayaklari kaldir-indir / 25
15. geri tekme / 50 şer kez

a.s.

sağol canım iyiki varsın
bugün bi program yapıp yeniden başlıycam hem spor hem de azıcık diyet

Biz bir takımız ve beraber başarıcaz yeterki kendine güven Şeniz Aklında olsun diye benim programımı yazıyım;

Ben diyet yapmadım kilo verdiğim sene, kendime göre bir yeme düzeni yapmıştım hala o şekilde devam ediyorum; sabahları 2-3 dilim ekmek, zeytin vs. + kahve, arada meyve, büsküvi vs. + yeşil çay, akşam yemeklerim mutlaka 20den önce ve sebze ağırlıklı + kahve, makarna falanda yiyorum ama sebzeler dahil hepsi minimum yağlı oluyor, ilerleyen saatlerde acıkırsam meyve, bisküvi, dondurma :eek: vs. yiyorum yada süt içiyorum. İçtiğim şeyler çay vs. hep şekersiz, kola falan isterse canım içiyorum kaydirigubbakcemile3 Tatlı kaçamaklarımda yok değil hani sırnaşık şey

Biz bir takımız ve beraber başarıcaz yeterki kendine güven Şeniz Aklında olsun diye benim programımı yazıyım;

Ben diyet yapmadım kilo verdiğim sene, kendime göre bir yeme düzeni yapmıştım hala o şekilde devam ediyorum; sabahları 2-3 dilim ekmek, zeytin vs. + kahve, arada meyve, büsküvi vs. + yeşil çay, akşam yemeklerim mutlaka 20den önce ve sebze ağırlıklı + kahve, makarna falanda yiyorum ama sebzeler dahil hepsi minimum yağlı oluyor, ilerleyen saatlerde acıkırsam meyve, bisküvi, dondurma :eek: vs. yiyorum yada süt içiyorum. İçtiğim şeyler çay vs. hep şekersiz, kola falan isterse canım içiyorum kaydirigubbakcemile3 Tatlı kaçamaklarımda yok değil hani sırnaşık şey

ohh afiyet olsun kan olsun can olsunŞeniz
valla zayıflık fln bi yana zaten sağlık için yemeye dikkat etmek lazım zaten sağlıklı olunca zayıfta olunmuş oluyo-tatlicadiarzu-
sende benim gibi çok kahve içiyon annaşılankaydirigubbakcemile3 bende sabah öğle akşam kahve+kahve+kahve+bi daa kahve+makarna vs. kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana ben çok dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama şu kahve işine bi çözüm bulamadımkaydirigubbakcemile3
hem ayrıca ben sigara içiyodum :tomato:eek:nuda bıraktım:eek:1 ayı geçti heraldekaydirigubbakcemile2
hem bide spora da devam ediyorum hergün 2 saat sporumu da yapıyorumsüprizzzzz
sağlıklı beslenmeyi gerçekten bi yaşam tarzı olarak benimsemek gerek yoksa aksinin sonucu o etraftan duyulan 5 kilo verdim 10 kilo aldımdır
:kızgın:

bende canımın istediği bi şeyi demek ki vücudun ona ihtiyacı var diyip yerim ama tabii sınırı biliyoruz yerimseniben
herşey bi yana öncelikle sağlık için kendimiz için genç kalmak için sağlıklı yaşlanmak için şart valla:nazar:sigarayı bıraktım kaşlarımıda kalınlaştırdım 18imde gösteriyom vallakaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
bi şeyden çok fazla yiyeceğimize herşeyden az az yiyelim dimi amayerimseniben

sende benim gibi çok kahve içiyon annaşılankaydirigubbakcemile3 bende sabah öğle akşam kahve+kahve+kahve+bi daa kahve+makarna vs. kaydirigubbakcemile3
sigarayı bıraktım kaşlarımıda kalınlaştırdım 18imde gösteriyom vallakaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

Kahvesiz bir hayat düşünemiyorum ben :eek: Sabah kahveden sonra uyananlardanım :roflol::roflol:

Çok yaşlandın tabi :dilcikar: 18inde gösteriyomuş, hiç utanmıyosun dimi bunu derken :mymeka:

Kahvesiz bir hayat düşünemiyorum ben :eek: Sabah kahveden sonra uyananlardanım :roflol::roflol:

Çok yaşlandın tabi :dilcikar: 18inde gösteriyomuş, hiç utanmıyosun dimi bunu derken :mymeka:

yaa ama didscim ben 6 sene sigara içtimsenağlama
yanii cilt rengim çok kötüydü ve çok yorgun bi ifade vardı ee şimdi o gittikaydirigubbakcemile2
ondan öyle dedim kii:çok üzgünüm:

yaa ama didscim ben 6 sene sigara içtimsenağlama
yanii cilt rengim çok kötüydü ve çok yorgun bi ifade vardı ee şimdi o gittikaydirigubbakcemile2
ondan öyle dedim kii:çok üzgünüm:

Şaka yaptım fıstığım :asigim: Aferim sana, çoğu insanın başaramadığını başarmışsın :nazar:

25.04 cumartesi

1-bisiklet:40dk
2-ip atlama:150
3-yanlara eğilme:50x2
4-arkaya eğilme:50x2
5-öne eğilme:100
6-kibrit toplama:50
7-yana yat bacak kaldır:40x2
8-geri tekme:40x2
9-geriye bacak esnetme:40x2
10sağ sol sopa ile:40x2
11-mekik:50
12-çapra mekik:50
13-ters mekik:30
14-derin nefes:150
15-çömelme:23
16-görünmez sandalye:2.5dk

1.kondisyon bisiklet / 60 dk
3. yere yat bacak kaldir / 30 ar ke
4. stepper / 2000 adım
5. ters mekik / 20
6. ip atlama (zıplama) 200 defa
8. mekik / 30
9. çapraz mekik / 20 şer kez
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 20
13. görünmez sandalye / 10 sn lik bekleyişlerle toplam 10
14. ayaklari kaldir-indir / 25
15. geri tekme / 50 şer kez

a.s.

dids cim cok ozur dilerim bu takimdaki arkadaslardanda ozur dilerim persembe cumanin hareketlerini yazmadim gec olsada yazayimmi bilemedim ne yalan diyim bizim takimda cene calarken unutup atladim coook ozur dilerim tekrar bugunden itibaren duzenli bir sekilde yazayim artik bu duzeni oturtmam lazim hareketimi bitirip hemen yazmaliyim yoksa kaldimi kaliyo
biraz once yaptim hareketlerimi
25 nisan cumartesi
bacak esnetme 50
yereyat bacak indir kaldir 50 ser defa
step 110
comleme 12
geri tekme 50 ser defa
ip atlama 100
yarim mekik 30 defa
ters mekik 12 defa
derin nefes 30 defa dinlenirken bide gunicinde aklima geldikceyapiyorum
ayaklari kaldirmaca15 defa
gorunmez sandalye 10 saniyelik 2 defa
capraz mekik 15 defa cok zorlaniyorum haala
sag sol sopali 60 a cikti bugn
bide baslamadan once isinmak icin merdiven inip cikma 14 basamak 12 kere
canim bugunku gibi her zaman yaptigim gun yazmaya gayret gostercem insallah hadi optum herkezi kolay gelsin

1.yürüyüş / 215 dk
2. bacak esnetme / 40 kez
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. stepper /
5. ters mekik / 30
6. ip atlama (zıplama) 50
7. oryantal (hulahop) / 5 dk
8. mekik / 50
9. çapraz mekik / 30 şer kez
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 100
12. çömelme / 50
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 20

ayrıca sabah hoca eşliğinde yarımsaat egzersiz

bugün çok yorgunum yaa
bukadarcık yaptım
idare et didsim

dids cim cok ozur dilerim bu takimdaki arkadaslardanda ozur dilerim persembe cumanin hareketlerini yazmadim gec olsada yazayimmi bilemedim ne yalan diyim bizim takimda cene calarken unutup atladim coook ozur dilerim tekrar bugunden itibaren duzenli bir sekilde yazayim artik bu duzeni oturtmam lazim hareketimi bitirip hemen yazmaliyim yoksa kaldimi kaliyo

Geçmiş günlerde yaptıklarınıda yazabilirsin canım tarih atıp üstüne, ben editliyorum mesajlarımı, perşembe ve cumayıda hallettim :1hug:

X