- 18 Şubat 2009
- 107
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam herkesee
18 nisan hareketlerim
1. Mekik 80 kez
2. Ters Mekik 40 kez
3. Derin Nefes Al Ver gün içinde aklıma geldikçe
4. Omuzda Sopa Çevirme 100 kez
5. yarım Mekik 40 kez
6. Çömelme 72 kez
7. bisiklet çevirme 60 kez
8. ip atlamayı bilmediğim için :) zıplama 100 kez
birde bişey soracaktım şu hareket eden adamları nasıl yapıyorsunuz acaba ben beceremiyorum da :)
bu hayalet sandalyede sanki sandalyede otururrmuş gibim mi yapacaz
bide ben cuma gruplarınada üye oldum şimdi 5 takım olur demi
selam kizlar dids im yaziyorum olculerimi
gobek 102
basen 106 canim
yarin pazar yarindan itibaren yapiyorum hareketleri olurmu canim
19 nisan cumartesi
merhaba arkadaşlar
göbeğimle başım dertte benide alın takıma
acil incelmem lazım ne yapmam gerekiyor
selam dids caanim yaaa ben bugun bizim takimda bu gruba basladim bugun hem oglen yemeginden sonra hem aksam yemeginden sonra hareketlerimi yapicam diyee attim tuttum ama yapamadim giiiz
bugun bahcemlen biraz ugrasem dedim bir daldim cikamadim yaa capayi elimden birakamadim biraz sebze dikerim ben de yabanci otlari temizlemeyi bitirem diye yapamadim hicbir hareket bugun
amaaaa yarin allah bir bismillah basliycam bidahada kaytarmiycam canim tamammi hadi simdilik opuyorum herkeze kolay gelsin
didsiiiiiimmm
süppperim bugüüün
ölçülerim canımmm
göbek:85 basen: 95
şekeer cuma ve cumartesi bizim hareketleri yapmadım amaaa sanmaki yayıldım yattım
hem yürüdüm hem de hıoca eşliğinde egzersiz yaptım hem de ne egzersiz emekletiyor valla ama buraya yazmadım bizim hareketlerden farklı diye hergü hem bunları hem de bizim egzersizleri yapıyodum bugün yaparım inşallah akşam eve gidince
incelmişi ama naaaabeer
senden sopa yemiicem bugün
süpppperiimmm yaaaa