- 19 Eylül 2007
- 2.343
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dids ben dünden beri çok hastayım yeni girdim ve hoş olmadı böyle olması.heryerim ağrıyor.dökülüyorum resmen..dün yapamadım hareketleri..
bazılarını yaptım ama hepsi tam değil.bugünde yapamayacağım mazur görün beni
selam kizlar ben 5. takimdan guzel bir bayaan guzelligime golge eden bir gobusum ve yan kalca uslerinde erimeyen yerler var size katilip o golgeleri kaldirabilirmiyim
eger kabul ederseniz ne zaman katilicagima ve neler yapacagima anlatabilirmisiniz simdiden tesekkur ederim
heee birsey daha once yurume grubundaydim sadece yuruyodum bacaklarim ve totom eridi gobek ve yan kalca ustleri kaldi erimiyolar yurumeyi ara verip biraz gobek bel kismini calistirmak istiyorum eger kabul ederseniz tabii saygilaaar efendim
didscim ben kaç zamandır giremiyorum.modemimiz bozuldu.tamirde şu an yedek modem verildi ama bugünlük oda.bir kaç zaman daha giremeyebilirim.harektlerimide yapıyorum ma arada atladığıma oluyor.beni izinli yazarmıısn canım
tekrar selam dids kardes ben bunlarin bir kismini zaten bir haftadir yapiyorum ama yurumeyi ara verdim biraz butun hareketleride yaparim canimm simdi saat cok gec olculeri yarin yazem olurmu katilmak istiyorum sen yaz canim beni listeye
simdiden tesekurler sagol canim hadi gorusuruz
17 NİSAN EGZERSİZLERİM
1)1000 ADIM t&s
2)40 sopalı hareket
3)50 bacak esnetme
4)50 bacak çekme
5)60 yana bacak açma
6)20 kibrit toplama
7)20 görünmez sandalye
8)50 bel çevirme
9)20 çapraz mekik
10)30 mekik
11)50 yerde bacak açma
12)20 ters mekik
13)40 geri tekme
14)50 Bacak kaldırma
15)40 Sağa sola eğilme
16)100 Bisiklet
dids beni niye karartın yazdım ama görmedin sanırım neyse kızart lütfen beni
Ayrıca bugün içinde kaytarma hakkımı kullanıcam
dids 17 nisan egzersizlerimi eklememişsin bak unutma olurmu ayrıca 18 nisan içinde kaytarma hakkımı kullanıcam a.s.
tamam canim hemen yazem olculeride benim gobegim 102
yalniz basen derken tam olarak nerden olcuyoz dun aksam birine sordum biraz asagi biraz yukari yok olmaz orasi degil burasi diye biraz tartistik ssiz tam olarak nereyi olciyim onu soyleyinde bakalim kim hakliymis hem gorelim olurmu
daha girmeden kafani sisirmis gibi olcaam ama kusura bakma
merhaba kızlar bende hafta da 3 gün 2 saat olmak üzere spor salonuna gidiyom ama ayreteen spor yapmıyom bu yaptıklarınız nedir acaba bende başlayım nasıl yapacaz