- 26 Eylül 2007
- 6.481
- 23
- 44
çok etkileyici gerçekten.yani yaptığınız hareketler ve miktarları.dfüzenli yapıyorsanız valla size göbek möbek dayanmaz :dance:
bende de iki doğum sonrası sarkık bir karın kaldı ama ben mekik çekemiyorum.5 mekikten sonra belim acayip yanıyor ağrıyor.bende devam etmeye korkuyorum bir şey olur diye..
ne yapmalıyım sizce?böyle bir sorunda yani karnı sadece mekik düzeltir diye biliyorum.operasyon istemiyorum.
önerilerinizi bekliyorum.....
Beliniz ağrıyor ise hareketi yanlış yapıyor olmalısınız. Kendinizi belinizden değil göbeğinizden güç alarak kaldırmalısınızki hareket işe yarasın. Fakat bununla beraber başlarda alışana kadar daha doğrusu hareketi tam anlamıyla çözene kadar belinizin yada boynunuzun kasılması normal. Karnınızın yanması ise hareketin işe yaradığının göstergesidir. Mekik çemeden önce ısınma hareketleri yapıp öyle mekik çekmenizi öneririm. Mesela belinizi sağa sola döndürebilirsiniz. Birde tam mekik çekmeyin, yerden bir karıştan biraz fazla kalkmanız yeterli olacaktır. Başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler a.s.