- 25 Ekim 2008
- 1.887
- 143
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güldüm kız gece gece Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şindik.p altı 87 ortadan 90-91 yani bukadar arkadaşlar benden daha net bi ölçü beklemeyin.laelaelaelaelae çarşamba arkadaş gelicek ona ölçtürürüm
canımcım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin ben yeni gel,ince alçı alma zamanına yetiştim sana geçmiş olsun demeye sanırım ,
tatlım benim durum ne oldu zinli sayılıyomuyum ŞenizŞeniz...
hayalcim seni ahada burda yakaladım canım demek gizli gizli bide göbek basen yarışması haa kaydirigubbakcemile3
didscim bende katılmak istiyorum canım midemin üstüne duble simit bağlanmış inşallah yaza kadar birini eşime postalayabilirim adam ne yese de almıyor nasıl olsa a.s.
didscim geçmiş olsun çatlağın iyileşmesi kırıktan daha geç oluyormuş (dost acı söyler) onun için gayet dikkat etmen gerekiyor kendine iyi bak :1hug:
bunuda yaptımya gam yemem artık :jeyyar: yarın kesin hamlıcam ben tatil ilan edersem ilk günden şaşmayın-tatlicadiarzu-
Tarih doğrumudur şekerim? Yani bugün yapmadında dünmü yaptın hareketleri :ecrin_bebek:
evet bugünkini sabah yürüyüşe gidebilirsem sonrasında yapıcam canım
Dün değil evvelsi gün yani ayın 16sında ölçülerini yeni verdiğin için sordum şeker, bugün yani şu an mesaj yazdığımız tarih ayın 18i oldu, dün 17siydi, karışıklık olmasın hak geçmesin derdim Şeniz
topraksu ablam şiddetli ağrım vardı günüme yakın didsten ve kızlardan müsade istemiştim mekikten hoşhörünüze sığınıyorum die,o ağrım geçmişti
reglin günü geçti hafiften yokluyor olsa bi rahatlayacağım biliyorum kendimi de olmadı skşamdan beri 4 tane aspirin içtim söksün diye ama hala yok bakalım bekliyorum yollarını....