Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

merhaba kızlar dün gelemedim ya
oysaki vermiştim ya ölçmüştüm inşallah gelecek haftada incelmiş olurum ya
canım benim yoğunluğum hala devam ediyo birazda rahatsızım ama iznimi kaldırmanı rica edecem salı yani bugün itibariyle
teşşekkür ederim

dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ederim

akrepcim harikasın canım yineee

kadiscim ya nasıl verdin bukadar kiloyu yaa maşalhhh darısı bizlere inşalahhh:)):teytey:

kaç ayda verdin 23kiloyuu neler yaptın??canımmm cok merakettim:))benimde bir 25kilo fazlam var inşalah veririm.

09/03/2009

yürüyüş 30 dk
ev işi 1,5 saat delikafadulden
yerimde 125
boyun tut 15*2
yana bacak aç 15*2
yerde eğilme 30
geri tekme 30*2
yerde bacak kaldır 20*2
sağ sol sopalı 35*2

10/03/2009

yerimde 100
boyun tut 30*2
yana bacak aç 20*2
yerde eğilm 35
geri tekme 40*2
yan eritme 10*2
bisiklet 60
mekik 17
yerde bacak kaldır 30*2

bel 101 Çok üzgünüm çoook
basen 110

1-bisiklet:30dk
2-ip atlama:100
3-mekik:20
5-çapraz mekik:20
6-sağ sol sopa ile:30x2
7-yana yat bacak kaldır:30x2
8-geri tekme:30x2
9-yanlara eğilme:50x2
10-arkaya eğilme:50x2
11-öne eğilme:50
12-kibrit toplama:40

sabah 07:00-8:30

akşam 15:00-16:30

10 mart 2009

yürüyüş 15 dk.
mekik 50
ters mekik 20
derin nefes aklıma geldikçe
omuzda sopa 100
çapraz mekik 50
görünmez san. 1 dk.
bacak kaldır 20
bacak esnet 40
bel kıvır 100
step 100
yere çöm. 30
sağa sola eğil 40
yarım mekik 20

iyi akşamlar :)

bugünkü hareketlerim

1.yürüyüş / 180 dk
2. bacak esnetme / 50
3. yere yat bacak kaldir / 60
4. stepper / :1no2:
5. ters mekik / 20
6. ip atlama (zıplama) 100
7. oryantal (hulahop) / 5 dk
8. mekik / 150
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / :1no2:
12. çömelme / 45
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 15
15. geri tekme / 25

10.03.2009​

1.yürüyüş / --------
2. bacak esnetme / 10 kez
3. yere yat bacak kaldir / 20
4. stepper / -----
5. ters mekik / 10
6. ip atlama (zıplama) 10
7. oryantal (hulahop) / 100
8. mekik / 50
9. çapraz mekik / 10
11. sag sol sopali / 150
12. çömelme / 10
13. görünmez sandalye / 30 saniye
14. ayaklari kaldir-indir / 20
15. geri tekme / 50
16- bisiklet / 50

10 MART
1. yürüyüş /en az günde 30 dk
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir /20
4. yerimde /
5. ters mekik / 10
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde /
7. merdiven çıkma /en az günde 7 kat
8. yarım mekik / 30
9. çapraz mekik / 10
11. sag sol sopali / 50
12. çömelme /20
13. görünmez sandalye /
14. yerde pedal çevirme /20
15. geri tekme / 10
16- kibrit toplama /
17. mekik /15
18. yanlara eğilme /30
19. stepper /300
20. body shaper /10 KERE UZANMA
6.dk video hareketlerinden bazıları
Oryantal /

herkese slm kızlar,
didsim bi kaç gündür yoktum kaçmadım kusura bakma bildirimde yapamadım,
hafta sonu hareketlerimi yaptım,
ama pazartesi ve bugün yapmadım ,
halamın eşini kaybettik 2,5 aydır yoğun bakımdaydı onun için buralara gelemedim,
hepinizi öpyorum en kısa zamanda dönerim aranıza didsim bana ya izin ver yada gelince tekrar başlayım takdir senin fıstık sağol.
akşamları halama gidiyoruz hepimiz kuran okunuyo,dulanıyo ürekli oradayım spor düşüncek durumda değilim anlayacağın ama dün akşam dahil akşamları 1 saat yürüyorum iş çıkışı,
(işe dönemedim daha halamın kızı patronun çocuğuna bakıyordu o gelemeyince neyin ne olacağı kesinleşene kadar çocuğun yanına geleceğim)
dün itibariyle akşam yürümeye başladım..
Şeniz...

Son düzenleme:
kadiscim ya nasıl verdin bukadar kiloyu yaa maşalhhh darısı bizlere inşalahhh:)):teytey:

canım ben martta doğum yapmıştım 2008 de bir yılda diyeyim verdim artık durakladı yaklaşık 3 aydır bu kilodayım 60-62 arası gidip geliyorum
ama o kadar verdiğim sürede hamur işi cips kola tatlı vs vs yoktu hayatımda
sağlıklı besleniyodum
ve oğluşum emiyo du 70 kilo ile hamile kalmıştım ekstra 8-10 kilo verdik işte
canım senin verdiğin kiloda hiç az değil canım iradene sahip olduğun ve istediğin müddetce vereceksin canım

teşekkür ederim şeker

rica ederim canım

10 MART
1. yürüyüş
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir /20
4. yerimde
5. ters mekik /
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde /
7. merdiven çıkma /2 kat
8. yarım mekik / 2
9. çapraz mekik / 10
11. sag sol sopali / 50
12. çömelme /20
13. görünmez sandalye /
14. yerde pedal çevirme /50
15. geri tekme / 10
16- kibrit toplama /10
17. mekik /15

o kadar yoğunmu ki nasıl ayakta duruyorum şaşoıyorum ya:teytey:

1-bisiklet:45dk
2-ip atlama:100
3-mekik:20
4-çapraz mekik:20
5-yana yat bacak kaldır:30x2
6-geri tekme:30x2
7-geriye bacak esnetme:40x2
8-yanlara eğilme:40x2
9-arkaya eğilme:40x2
10-öne eğilme:100
11-kibrit toplama:50
12-drein nefes:2x20
13-sağ sol sopa ile:40x2
14-görünmez sandalye:2dk

bugün galiba bir kere yapabilicem haraketlerimi sabahtan beri iş açtılar başıma

ama belki gece 10dan sonra yapabilirim.....

Kızlar; dün gece evde yürürken birkaç adımdan sonra bir anda ayağım boşaldı ve bileğim döndü, çatur çutur sesler geldi, gece az ağrım vardı ama bugün kalktığımda yürüyemediğimi farkettim, doktora gittim, çatlatmışım bileğimi, alçıya aldılar, bir hafta kalıcak sonrasında kontrole gidicem. Bir hafta boyunca üzerine basmam yasak, o yüzden hareketleri yapamıcam, izinli yazdım kendimi, bir hafta sonraki duruma göre eğer alçıda kalmasına karar verilmezse kaldırırım iznimi, nolur dua edin bana çıksın alçı bir hafta sonra :çok üzgünüm:

Kızlar; dün gece evde yürürken birkaç adımdan sonra bir anda ayağım boşaldı ve bileğim döndü, çatur çutur sesler geldi, gece az ağrım vardı ama bugün kalktığımda yürüyemediğimi farkettim, doktora gittim, çatlatmışım bileğimi, alçıya aldılar, bir hafta kalıcak sonrasında kontrole gidicem. Bir hafta boyunca üzerine basmam yasak, o yüzden hareketleri yapamıcam, izinli yazdım kendimi, bir hafta sonraki duruma göre eğer alçıda kalmasına karar verilmezse kaldırırım iznimi, nolur dua edin bana çıksın alçı bir hafta sonra :çok üzgünüm:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok geçmiş olsun didscim çok üzüldüm yaa:çok üzgünüm:
inşallah en yakın zamanda iyileşir ayağın:Saruboceq: hiç bişiyciğin kalmaz inşallah:çok üzgünüm:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok geçmiş olsun didscim çok üzüldüm yaa:çok üzgünüm:
inşallah en yakın zamanda iyileşir ayağın:Saruboceq: hiç bişiyciğin kalmaz inşallah:çok üzgünüm:

Valla çatlakla atlattığım için dua ediyorum aslında senağlama Sağol bidanem Şeniz

geçmiş olsun.görünmez kaza diyelim.daha beteri olmadığına şükretmek gerek.umarım haftaya hiç birşeyin kalmaz.acil şifalar

bugün alışverişe çıktım.5 saat dışarlardaydım.ayaklarım çok ağrıyor.bugünümü kaytarmış sayalım...

geçmiş olsun canım görünmez kaza dikkat et kendine inşallah bir an önce iyilşirsin:Saruboceq:a.s.

geçmiş olsun didscim en kısa zamanda iyileşirsin inşallah
gelelim hareketlere:
10-11-12.03.2009
yürüyüş...30 dk
bacak esnetme...20
yere yat bacak kaldır indir...40
geri tekme...40
ip atlama...150
mekik...80
ters mekik...30
içine derin nefes al ver...aklıma geldikçe
sağ sol sopalı...5 dk
çapraz mekik...30
oryantal ekledik bu hafta onun süresi yok ama kızı oyalamak için her müzik duyduğumuzda kıvırıyoz valla:KK66:
iyi geceler herkese a.s.

didscim çok geçmiş olsun canım ya inşallah çabuk toparlanırsınn

11 -12.03.2009 tarihli hareketlerim

10 mekik
20 ters mekik
20 step
20 görünemz sandalye
20 bir bacak ilerde kalkıp oturma
20 bacak esnetme
40 bisiklet çevirme
20 geri tekme
20 yere yat bacak kaldır indir
20 ayakda bacak kaldır indir
20 geriye doğru bacak kaldırma

geçmiş olsun canım ya...

görünmez kaza hakikaten...

benimde başıma seneler önce böyle bişey gelmişti...

bende düz yolda bileğimi burktum zannetmişti ama tendon bağlarında kopma olmuştu...

2ay alçıda kalmıştım...ama benimkinin komedi yanı var üniversitede tek ders sınavıma

koltuk değnekleriyle gitmemdi...merdivenleri çıkamadığım için zemin katta girdim

tek başıma en sevdiğim hocamla... okulu böylece bitirdim...

neyse ben uzattım gene...canım benim tez zamanda kaynar inşallah...kendine dikkat et...:nazar::nazar:a.s.

X