Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada didsim ve arkadaşlarım benimle aynı durumda olan var mı bilmiyorum ama benim çok fazla motivasyona ihtiyacım var:1no2:...yani gaz değil de ööle bişeyler söyleyin ki bana beni kalbimden vurun nooooooooolur:Saruboceq:
bu arada didsim ve arkadaşlarım benimle aynı durumda olan var mı bilmiyorum ama benim çok fazla motivasyona ihtiyacım var:1no2:...yani gaz değil de ööle bişeyler söyleyin ki bana beni kalbimden vurun nooooooooolur:Saruboceq:
anam anam bi bakim dedim neler yapmışınız siz öle çoğu hareketin ne olduğunu bile bilmiyorum ben (egzersiz özürlüyüm) tebrik ediyorum arkadaşlar sizia.s. topiği baştan bi okuyayım yarın yapabilirim gibi gözüm keserse bende başlıycam. bacaklar kollar çok ince ama feci bi göbek var bende. sonra görüşürüz:1hug:
saol didscim ve meltemcim sanırım haklısın havalarla alakası olabilir yani hiç kolumu kaldırasım yok. şu hareketleri de o kadar yediğimi fitlesin diye yapıom ha inşallah şööle havalar biraz daha ısınınca giysiler de artık bitakım fazlalıkları gizleyemez duruma gelince benim kafa dank edecek
şimdi kış olduğu için ve havalar kötü gittiği için insanda haliylen bi halsizlik bi moral düşüklüğü bi melankoli ayy bi şeyler yapsamda depresyon takılsam hissi oluyor
sonra gelelim gazaaa:jeyyar:
bak ben geçen sene 10 kilo aldım yıllardır 56 olan kilom oldumu sana 65 :mymeka:
tabi insan kendinin farkını varmıyor kii:sm_confused:mezuniyet fotolarına bi bakltımmmm:1shok:
anaaam dedim bu benmiyim hayır dedim olmaz dedim
sonra bi yerden başlamalı dedim
ve temmuzda spora ve de sağlıklı beslenmeye başladım:1rolleyes:
10 kilomu verdim 55 oldum sonra dan 1 kilo daha düştü şuan 54 üm boyumda 170 bu arada
ve ben hep zayıf ama göbekli bi insandım bel kalınlığım 65 kilo iken kaçtı hiç bilmiyorum ama 75 ve üzeri olabilir bak ama bel diyorum alt karını hiç katmıyom bile hesaba şakkıdı
sonra işte biraz iradeyle şuan belim 64
amaa bak halaaa alt karında yağ bağlayık bi tabaka var diye çüğünüp zıplayıp hoplayıp duruyorum
niyeee çünkü bel çevresi tüm hastalıkların da habercisi
herkes çok zayıfladım diye o kadar çok kızıyor kii ve zayıflığıma söyledikleri laflar resmen hakaret cinsinden
eskiden çok güzelmişim şimdi bi kuru kemik kalmışım suratımda et yokmuş surat surat değilmiş çok çirkinleşmişim iğrençleşmişim daha neler neler
bu lafları sürekli duyuyorum ama hiçte aldırış etmiyorum
ben ne yapıyosam sağlığım için yapıyorum ve devam da edicem
kim ne derse desin bana destek olan hiç kimse yok ama napiim
bak şuan kozmik beden temizliği yapıyorum saklı gizli sebze sularımı içiyorum
sadece sevgilime söyledim yapıcamı o bile bana destek olmadı her zaman yanımda olan insan çok kızdı senin nasıl ölcen belli dedi bana kaydirigubbakcemile3
annemler bi duysa beni eve sokmazlar inankikaydirigubbakcemile3zayıflıcam diyekaydirigubbakcemile3psikoloğa fln götürürler
dün bi pantolon aldım annem baktı surat beş karıştı tüm gün
pantolon çocuk pantolonuymuş öyle dedi normalde 26 beden kot giyiyorum ama bunun kalıbından heralde 24 beden pantolon
onu görünce çocuk kadar kaldın dedi ben eski meltemi istiyorum dedi surat yaptı çok
ama napimm bu yağı eritene kadar devam edicem
uff çok uzattım ama işte böyle yani bana destek olan hiç kimse yok motivasyonum çok düşmesi gerekiyo ve yaa amaan zaten zayıfım diyip birakmam homidi gırtlak yemeye devam etmem gerekiyo belki ama hiç niyetin yok öyle bişeye
Bende senin gibiyim, zayıf ama göbekli, 48 kiloyum ben, boyumda 1.63.. Ve aynen senin yaşadıklarını yaşıyorum, üstüme oturan kot bulana kadar 1 ay cebelleştim ya, kumaş pantolon almak için 6 saat yürüdüm, kaç tane denediğimi hatırlamıyorum bile ama şikayetçimiyim hayır, seviyorum zayıf olmayı. Neyse, senin çevrende seni destekleyen kimse olmasa bile biz varız burada! Unutmaki sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olmak için uğraşmalısın ama sağlığınla oynamadan! Çevrendekilere bunu bu şekilde anlatmalısın. Mesela annem ben kilo almamam lazım dedikçe börek vs. yapmaya başlıyor nedense :dilcikar: Bende tutamıyorum kendimi :mymeka: Kilo aldımmı anında göbeğim çıkıyor benim. Ama bunun yanında sevgilim herzaman destek bana sağolsun, onsuz asla başaramazdım çünkü tutamıyorum çenemi :mymeka: 62 kilodan düştüm 48 ben bu arada, çok uzattım bee kaydirigubbakcemile3 Diyeceğim odurki sen nasıl iyi hissediyorsan o idealdir senin için, çevrendeki arkadaşların inceliğinden şikayet ediyorlarsa kendilerinde bir problem vardır. Çoğu hastalık kiloyla birlikte geliyor unutma, onun için zayıf olmak kilolu olmaktan daha iyidir. Ayrıca bir dip not sakın annenden gizli iş çevirme, en son denediğim limonlu zımbırtı yüzünden iki gün mide ağrısı çektim ki annem demişti bana yapma diye :tomato: Bu iş sadece iradede bitiyor, bişeyler içmekte değil unutma.. Öpüyorum Şeniz
aa ama bak minelnilciim tickerinda bile şimdi var kocaaaaaaaaa 18 kg. diyo
öyle gözünde büyürse olmaz kii ama
ben yazın rejime başlarken 10 kilo vermeyi amaçlamıştım
ama hiç bi zaman 10 kilo vercem demedim çok gözümde büyürdü o zaman
bende derdim koskocaa 10 kilo diye
ama ben hep 10 tane 1 kilo dedim daha bi kolaylaşmiş gibi geldi öyle deyince
daha bi sevimli oldu sankikaydirigubbakcemile3
yani sende kocaaaaaaa 18 kg. değil
18 tane 1 kilocuk vercen kaydirigubbakcemile5