- 13 Mart 2008
- 4.149
- 2
- 40
1. yürüyüş / 50 dk- sabah / 10 dk
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / -
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde /20
7. merdiven çıkma / 200 basamak (sabah )
8. yarım mekik / 25
9. çapraz mekik / -
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / -
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme /10
15. geri tekme / 20
16.-
17. .
didsim hareketleri yapamıyorum özür dilemeyin demişsin o zaman kusura bakma :))),
tatlım ister izinli yaz,istersen sorun geçene kadar yarış dışı bırak kararı sen ver ben uyarım,
belim hafta sonundan beri kötü ağrıyo normalde hiç bişey yok eğilim doğrulurken arada canım çok yanıyo,
bide mekik ve yapmaya çalışınca yatıığım yerden doğrulurken çok acıyo ben mekik hareketlerini bel zorlayacak olanları ascık yapamayacağım tatlım,ama yürüyüş ayakta yapılan egzersizler falan sorun değil yapıyorum,
nasıl yapalım söle uyayım ben öptüm...
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / -
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde /20
7. merdiven çıkma / 200 basamak (sabah )
8. yarım mekik / 25
9. çapraz mekik / -
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / -
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme /10
15. geri tekme / 20
16.-
17. .
didsim hareketleri yapamıyorum özür dilemeyin demişsin o zaman kusura bakma :))),
tatlım ister izinli yaz,istersen sorun geçene kadar yarış dışı bırak kararı sen ver ben uyarım,
belim hafta sonundan beri kötü ağrıyo normalde hiç bişey yok eğilim doğrulurken arada canım çok yanıyo,
bide mekik ve yapmaya çalışınca yatıığım yerden doğrulurken çok acıyo ben mekik hareketlerini bel zorlayacak olanları ascık yapamayacağım tatlım,ama yürüyüş ayakta yapılan egzersizler falan sorun değil yapıyorum,
nasıl yapalım söle uyayım ben öptüm...