Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

8-9-10-11-12 Kasım

1. dids + + k + +

2. akrep33 + + - - -

3. semiha i i i i i

4. mushu - - - - -

5. AySeCeYLiN - - - - -

6. aybuke07 - - - - -

7. zalimi - - - - -

8. suleulku - - - - -

9. AdrianaLimaa i i i i i

10. hlmbtl - - - - -

11. didos86 + - - - -

8-9-10-11-12-13 Kasım

1. dids + + k + + +

2. akrep33 + + - - - -

3. semiha i i i i i i

4. mushu - - - - - -

5. AySeCeYLiN - - - - - -

6. aybuke07 - - - - - -

7. zalimi - - - - - -

8. suleulku - - - - - -

9. AdrianaLimaa i i i i i i

10. hlmbtl - - - - - -

11. didos86 + - - - - -

Madem kimse ölçü vermemiş yapmıyorum listeleri, bayramdan sonra görüşürüz kızlar. İyi tatiller, iyi bayramlar hepinizee

merhaba kızlar ben 29 yaşında 56 kiloyum boyum 154 ama bel kalınlıgım 100 midem ve göbegim var acaba basarabilirmiyim

tamam okudum canım başliicim :) azimli olurum bu sefer bu şekilde

Tamam canım eklicem seni listeye ama geçmiş mesajlar yokolduğu için ölçülerinde yokolmuş tekrar yazarmısın lütfen

merhaba kızlar ben 29 yaşında 56 kiloyum boyum 154 ama bel kalınlıgım 100 midem ve göbegim var acaba basarabilirmiyim

ne göbek eritmemi bana da yardım edin lütfennnnnn

Kurallarımız ve hareketlerimiz linkte http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ini-eritmek-isteyenlerin-yaris-alani-3-a.html yazıyor. Eğer kabul ederseniz göbeğinizi göbek deliği hizasından, birde baseninizi ölçüp buraya yazın, bende alıyım takıma sizi

merhaba dids...benim de acil yardıma ihtiyacım varşgöbeğim her geçen gün büyüyor ve ben erimesini çok istiyorum.lütfen bana destek olun.neler yapmalıyım bilmiyorum.kural ve hareket linkini okudum.ölçülerim göbek 84 ,basen 100 , kilo 63 , boy 170 .bende sizinle birlikte göbeğimi eritmek istiyorum...

merhaba dids...benim de acil yardıma ihtiyacım var göbeğim her geçen gün büyüyor ve ben erimesini çok istiyorum.lütfen bana destek olun.neler yapmalıyım bilmiyorum.kural ve hareket linkini okudum.ölçülerim göbek 84 ,basen 100 , kilo 63 , boy 170 .bende sizinle birlikte göbeğimi eritmek istiyorum...

Ekledim canım listeye, çabuk incelmeler

Kızlar; bu hafta itibariyle kurallarımızda yazan devamsızlıktan diskalifiye olayına başlıyoruz, bilginize..

22 Kasım

1. dids +

2. akrep33 -

3. semiha i

4. mushu -

5. AySeCeYLiN -

6. aybuke07 -

7. zalimi -

8. suleulku -

9. AdrianaLimaa i

10. hlmbtl -

11. didos86 -

12. vaveyla_esk -

13. reyhantuana -

dids ben bugün müsade istiyorum..hastanedeydim..zatüre olmuşum..
yarın iyi hissedersem ufak ufak başlarım..bugün giydiğim pantolan yüzünden kötü hissettim kendimi..incecik vücuda göbek olmuyor
yarın görüşmek üzere hasta olsam da nefesim yettiğince dewam..

Çok geçmiş olsun canım, izinli yazdım seni

---------

22 Kasım

1. dids +

2. akrep33 -

3. semiha i

4. mushu -

5. AySeCeYLiN -

6. aybuke07 -

7. zalimi -

8. suleulku -

9. AdrianaLimaa i

10. hlmbtl -

11. didos86 -

12. vaveyla_esk i

13. reyhantuana -

yettim didsimm..akşama kadar çok yoğundum..akşam evde de giremedim bir türlü database eror yazdı hep yaa çok sinir oldum şimdi zor bela girdim..
benim göbüş 85
basen 95 canım
hareketleri de az sonra yapıciim belkim yarına yazabilirim ancak çünkü öncesi bir sepet çamaşır ve namaz ve kuran var inşallah..
zamanım kalmayabilir buraya tekrardan girmeye şekercimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…