akşam eve gelince yemek yapmaca hazırlamaca toplamaca bualşık yıkamaca ev toplamaca kocişin istekleri için mutfak salon arası gitmece gelmece veee yeterince ısınan fücuut hareketleri yapmaya başlaarrkaydirigubbakcemile2:roflol:kızlar slm.bende bu gruba katılayım diyorum. ama ne yalan söyliyim fırsat bulupta yapamam diye çekiniyorum. isterseniz beni1 hafta deneyin baktık olmuyor çıkarım.
birde merak ediyorum bu hareketleri yapmadan önce ne tür ısınma hareketleri yapıyorsunuz.
a.s.
arkadaslar ben de katilmak istiyorum ancak benim sorunum sezeryan sonucu olan koca gobegimde.basenlerimde sorun yok. basen hareketi yapmasam onn yerine de gobek yapsam olur mu sempatiksalakcinni
kızlar pazartesi bnde başlıyorum . pazartesi listeye alısanız seviinirim .
kızlar slm.bende bu gruba katılayım diyorum. ama ne yalan söyliyim fırsat bulupta yapamam diye çekiniyorum. isterseniz beni1 hafta deneyin baktık olmuyor çıkarım.
birde merak ediyorum bu hareketleri yapmadan önce ne tür ısınma hareketleri yapıyorsunuz.
a.s.
arkadaslar ben de katilmak istiyorum ancak benim sorunum sezeryan sonucu olan koca gobegimde.basenlerimde sorun yok. basen hareketi yapmasam onn yerine de gobek yapsam olur mu sempatiksalakcinni
hareketlerin hepsini yapıyoruz canım mecburen.:1closedeyes:
son söz şeker didsimin:asigim:
Surat yapmamak lazım bana, yazık değilmi sırnaşık şey Sensin şeker ŞenizŞeniz
ay tatlışımm Şeniz sana surat yapmak mümkünmü...o surat tembelliğe çabuk alışan fücudumun hareketleri yaparken zorlanmasınakaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-
kuşum sen kaçartane yapıyosun bakiim hareketleri:jeyyar:
bu fücut :mymeka: görsünde karınca hızından kurtulsun senin hızına yetişmek için gaza gelsin çukulatalı pudingim a.s. ee bu da bol şekerlibayanssulusmile gördünmü bak şekersin işte şeeekeeer :asigim:
Ne pudingi yaaa bağa bu yapılırmı mafoldumben Ben onardan başladım canım ilk hafta diye, çünkü hakikaten yazın sadece yüzdüm, bide öncesinde Leslie'yle debelenince üzerine hareketler sonra görme beni :roflol::roflol: