Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

Dids banada bi el at bacım lakin doğum sonrası kilolalarımla hala durmaktayım 2. Sezeryanım ve 8,5 aylık bebişim var....yürümeye vaktim yok ama diğer egzersizleri yapabilirim....burdan birlikte gidersek sanırım biraz motive olurum....lakin ilk çocuğumu doğurduğum hamilelikteki son günümdeki kilom şimdiki kilom...1,67 boyum 76 kiloyum.....özellikle kollar bacaklar ince göbek yan yağ mide sırt olayı var göğüsünde maşallahı olunca düşün artık=(söyle bakem ne yapim bölgesel egzersizlerin faydası olucak...2 haftadır yediklerimi kontrol altına almayı öğretiyorum bünyeme lakin tam bir pis boğazım....iştah demiyorum çünkü aynı anda tuzlu tatlı karıştırmak anvcak pis boğazlılığın eseridir...bunu dengeledim...resmen açlık güdümle savaştım....iyiyim bir iki gündür....büyük abdesttim bile kolaylaştı.....ekmeği azalttım daha ziyade sık yiyorum herkesin dediği gibi....hadi bakalım alın benide aranızada sizinle gaza geliyim=)öpüldünnns....

27-28-29-30-1-2

1. dids + + + + + +

2. akrep33 + + + + + -

3. semiha + + + + - -

4. mushu - - + - - -

5. AySeCeYLiN - + + + + -

6. aybuke07 + + - + + -

7. Liv + + + - + -

8. zalimi + + + - - -

Offffff kızlar bugün fenalı yemek yedim =( Yediklerimede dikkat etmem lazım =(

Neyse yaptıklarım :

mekik 30x3 kere
ters mekik 10x1
çapraz mekik 20x3 kere
ayak kaldırma 100 kere
derin nefes 25 kere
görünmez sandalye 25 kere
sopa çevirme 300 kere
bacak esnetme 200 kere
bacak kaldırma 100 kere
çömelme 10 kere
geri tekme 10 kere

27-28-29-30-1-2

1. dids + + + + + +

2. akrep33 + + + + + -

3. semiha + + + + - -

4. mushu - - + - - -

5. AySeCeYLiN - + + + + -

6. aybuke07 + + - + + -

7. Liv + + + - + +

8. zalimi + + + - - -

dids hocemmm ben şimdi kızımı ayağımda sallamak suretiyle uyutuyorum diğer kızımıda yatağa yatırıyım nasipse bu gece ölçer yarın bildiririm=)zor bu işler ama bir yerden başlamak lazım =)

mekik 60 kere
ters mekik 10 kere
çapraz mekik 60 kere
ayak kaldırma 20 kere
derin nefez 100 kere
görünmez sandelye 20 sn
sopa çevirme 5 dk
bacak esnetme 40 kere
bacak kaldırma 120 kere
step 20 kere
çömelme 40 kere
geri tekme 120 kere
ip atlama 80 kere
yarın tatilmiş ama ben yinede yapacağim didscim pazts yapamamıştım bir - im var onu düzelteyim :))))

dids hocemmm ben şimdi kızımı ayağımda sallamak suretiyle uyutuyorum diğer kızımıda yatağa yatırıyım nasipse bu gece ölçer yarın bildiririm=)zor bu işler ama bir yerden başlamak lazım =)

Kolay gelsin :))

yarın tatilmiş ama ben yinede yapacağim didscim pazts yapamamıştım bir - im var onu düzelteyim :))))

Ama listedeki - değişmez, gününde yapmak önemli. Tabi telafi için yapabilirsin..

------------------------------

27-28-29-30-1-2

1. dids + + + + + +

2. akrep33 + + + + + -

3. semiha + + + + - -

4. mushu - - + - - -

5. AySeCeYLiN - + + + + +

6. aybuke07 + + - + + -

7. Liv + + + - + +

8. zalimi + + + - - -

iyi geceler, didis bizim pc arızalandı, şuan ne şartlarda giridğimi tahmin bile edemezsin:roflol: bugün pazar olduğundan eşim servise götürremedi yarın götürecekler, belki hastanede yatmak zorunda kalır pc ciğimm:çok üzgünüm: dolayısıyla yarın ki göbek yarışmasına ebatlarımı bildiremeyebilirim,

o sebbeple ben bu geceden yazmak zorunda kaldım...

göbek:88
basen::104

sanırım 2 sindende 2 cmm incelmişm,kaydirigubbakcemile3 bir ed yedikleirme dikkat etsem süper olcaka amaaasempatiksalakcinni

didiş ben kuralları okudum ben de kabul ediyorum, ben hareketlere bugünden başlayacağımsempatiksalakcinni çok merak ediyorum, nollur cevapla, ben bugünden başlasam haftaya cuma ya kadar kaç cm inceliirm ortalama tahminen??haftaya cumaya kadar en az 2 cm incelmek istiyorummm

evet ben başardım 1 haftada 2 cm inceldim,:lepi:

Didscim bendeki sonuçlar aynı sadece mmler oynamış .Bu hafta fenalı yemek yedim ondan olabilir mi ki =(

ay b en sporu hiç sevmiyorum kızlar yarım 400 grmlık göbimi nasıl eritijem yaaaaaaa:KK43:((

Kızlar; lütfen akşam 20ye kadar ölçülerinizi vermiş olun anca yaparım listeleri, malum Ezel var naniknanik

X