- 26 Eylül 2007
- 6.481
- 23
- 44
kurallar nedir kızlar?? liste varmışş
Linkten gereken bilgiyi alabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ini-eritmek-isteyenlerin-yaris-alani-2-a.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kurallar nedir kızlar?? liste varmışş
Kızlar; bir hafta oldu yarışmaya katılmak isteyenlerin ölçülerini isteyeli, kimseden ses seda çıkmadı. Dolayısıyla bir hafta daha beklemeye karar verdim. Tabiki isteyenler hareketleri yapmaya başlayabilirler..
Ben katılcam ne zaman başlıyoruz kızlar ? Kaç kişiyiz şu an ?
kuşum sabahtan bu yana kk ya giremedimkibilmiyorumkismile sabah ta ne güzel almıştım ölçülerimi..
diğer arkadaşlarda giremediler belkiCADIARZU
didis başlıyormuyuz artık maratona:dance:
birkaç gündür evde yoktum o nedenle giremedim internete, yeğenim askerden izine geldi onu görmeye gitmiştim gece döndük eve kalkmamda bu saati buldu. akşam üstüde hareketlerimi yaparım. ustümdeki bu yorgunluğu atmam lazım egzersiz yaparken daha iyidim
Başlıyalım artık bencede. Mıymıymıy yerimden zor kalkıyorum ya. En geç pazar günü ölçülerinizi bildirmiş olunda listeleri hazırlıyım bende..
Yarışmamıza katılmak isteyen kızlar;
Önce linkte olan http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ini-eritmek-isteyenlerin-yaris-alani-2-a.html kurallarımızı okuyun, eğer kabul ederseniz göbeğinizi göbek deliği hizasından birde basenini ölçüp buraya yazın bende ekliyim sizi listeye..
Not: 20 eylül pazartesi başlıyoruz..
kıss ben de pazartei vercez diye o günü bekledim ne biliim...vay anlayışıma benim yaa:roflol::roflol::roflol:
bende katılıyorum kızlar bel 75 basen 99. ufak ufak başladım hareketleri yapmaya :)
evwwt gwçmişi okudum, ve yarışmayı anladım. listeye beni de ekleyin. sezeryan hatırası göbeğimden kurtulmak istiyoruummmm:2:
bu arada ölçüleirmni yazayım.
öçltümmi, oooff sonuç korkunçalsanaalsanasmile
göbek:90
basen:106akannehir
Kurallarımızı okudunuzmu acaba?[/B]
okudum kabul ediyorumvereliniortak