- 26 Eylül 2007
- 6.481
- 23
- 44
neler yemiştin peki ?
Canım ben sebze-meyve ağırlıklı beslendim, halada öyle besleniyorum. Akşam yemeğimi mutlaka 20'den önce yiyorum. İlerleyen saatlerde acıkırsam ki mutlaka acıkıyorum cokacimcoook grissini türü şeyler yada meyve yiyorum, çok açsam üstüne birde süt içiyorum (yarım yağlı). Bu artık yaşam tarzım oldu, bu şekilde yaşıyorum o zamandan beri. Ama sorarsanki pasta/börek vs. yemiyomusun, yememmi :roflol: Elimden geldiğince az yemeğe çalışıyorum işte ama bu şimdi için geçerli, kilo vermeye çalıştığım zaman minimum pasta/börek vs. vardı hayatımda. Birde içtiğim şeyleri şekersiz içiyorum ben. Şekeri komple çıkardım hayatımdan. Kola vs. içmek istediğim zamanda 1 bardak falan içiyorum. Ve sana ısrarla yeşil çay öneriyorum. Bana çok yardımı olmuştu, hala içiyorum. Sade olanının tadı kötü olduğundan çaykurun bergamut aromalısını içiyorum. Sallama değil unutma.
Kilo verirken hızlı verdiğim zaman geri alıcağımı bildiğimden acele etmedim. 1 senede 12 kilo verdim. Sonra 2 kilo daha verdim. Bu 2 kiloyu bir alıyorum bir veriyorum ama verdiğim 12 kilo sabit kaldı
Başka bir şey gelmedi şimdi aklıma, sorun olursa buralardayım ben tatlım Şeniz