Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

Ama haftada bir kere kaytarma hakkımız var ve sen kullandın :kedi:

Ama akşam yaparım demiştim ve babam arayıp yatılı misafir geleceğini söyledi, yarın bir akrabamızın nişanı var da onunla ilgili.

Evim Allahtan temiz de yiyecek bir şeyler yapmam lazım. Onu geçtim, bunlar beni nişana gitmeye zorlayacaklar ben ona gerildim en çok, sinir bastı valla ya mafoldumben

Ben izin haftamı mı kullansam? Devamsızlıktan kalmak istemem şahsen.

krizalit.kristalin; istersen yazarım izinli tatlım..

Ne yarışma düzenini bozmak, ne de bu gruptan ayrılmak isterim, öyle olsun bu hafta o zaman, çünkü zaten bu akşamki de bir günlük bir şey değil, düzenim bozulacak.

Bozulsun, misafir severim de nolur beni zorlamasınlar nişana da gel diye, hiç sevmem :umursamaz:

mekik100
çapraz mekik:75
ters mekik:50
ip atlama:100
step:40
sopalı hareket:200
yürüyüş 15dk
görünmez sandalye
bacak kaldırma:50
geri tekme:50
çömelme :30
derin nefes al ver aklıma geldikçe
ayak kaldırma30

Che'cim, dünkü hareketlerinmi bunlar?
evet şeker
dids bide bişey sorcam ben bu siteye üye olduğumdan beri sen bu hareketleri yapıyorsun senin belin çıbık kreker gibi olmuştur şimdiye dek haksızmıyım

evet şeker
dids bide bişey sorcam ben bu siteye üye olduğumdan beri sen bu hareketleri yapıyorsun senin belin çıbık kreker gibi olmuştur şimdiye dek haksızmıyım

Nerdeeeeeeeee senağlama Ben 2 seneyi geçti spora döneli, başlarda 8-10 cm falan inceldim, sonra bir durdum hala aynı :çok üzgünüm: Şimdi takviyeye başladım, belki öyle azalır biraz yoksa Bakırköy'de ziyaretime beklerim :bbo:

tünaydınlar
ölçülerim dehşettt
bel:89
basen :97

Ne kadar tembellik ettiniz bu hafta ya benneyaptımki Yokmu başka ölçü veren?

ya inanamıyorum kendime 3 haftadır ölçü vermiyorum göbeğimden incelttiğim yerler kafamamı yerleşiyor ne sabah ölççeyimde yazayım diyorum sonra kafa gidiyor ben genede yazayım göek 73 basen 93 bu saatten sonra ne işe yarayacaksa

Hiiiii ne işe yarıcak olurmu :mymeka: Benim arayıpta bulamadığım nimet ya 1 cm göbüşten 2 cm basenden incelmişin Yarışma bir yere kadar, kendinle savaşını sen kazanıyosun :hooray:

Ya, gülmeyin ama bir şey soracağım.. Bu haftanın sonuçlarına bakarken aklıma takıldı.

Bu basen tam olarak neresi?

Ben kalçamın en şişkin yerinden alıyordum, yani o civardaki en büyük ölçüyü verdim ama o ölçünün adı basen değil kalça ölçüsüdür sonuçta yani... Ben neremi ölçeyim izinim bitince vermek için?

Bende dediğin yerden ölçüyorum galiba sanırsam bilmiyorumkismile

Müsadenle o civardaki lafına gülmem lazım ama :roflol::roflol::roflol:

8-9-10-11-12-13 mart hareketlerim

dün kaytardımda azıcık:hulya:

1. Mekik 60
2. Ters mekik 60
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 100
5. Çapraz mekik 60
6. Görünmez sandalye 5 dk
7. Ayakları kaldırma 20
8. Yürüyüş 60 dk
9. Bacak esnetme 50
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 100
11. Step 100
12. Çömelme 30
13. Geri tekme 30
14. İp atlama (zıplama) 100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…