Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

günaydınnnnn

15/03/2010 hareketlerim

mekik 60 kez
ters mekik 60 kez
çapraz mekik 60 kez
derin nefes aklıma geldikçe
bel çevirme 5 dk
ayak kaldırmaca 100 kez

yürüyüş leslie ile 3 mil
çömelme 60 kez
bacak esnetme 60 kez
bacak kaldırmaca 100 kez
geri tekme 60 kez
zıplama 100 kez

Bende dediğin yerden ölçüyorum galiba sanırsam bilmiyorumkismile

Müsadenle o civardaki lafına gülmem lazım ama :roflol::roflol::roflol:

Ha tamam o zaman, madem bu tatlı bir yarış, karmaşa olmasın dediydim.

Komik tarif etmişim, istediğin kadar gül bacım. Ben de o sırada kendime Banu Alkan'dan "Neremi Neremi" adlı parçayı armağan edeyim :roflol::roflol::roflol:

Artııı, bugün banyoda fark ettim ki, göbeğimin altındaki can simidinde bir miktar incelme var, havası fısalmış gibi. Dün dayanamayıp yediğim yarım kilo kadar tulumba tatlısı iznim bitene kadar kendini göstermezse güzel başlayacağım bilmiyorumkismile

dün kaytardımda azıcık:hulya:

Ölçü vermeyide unuttun yahu :1ninca:

Artııı, bugün banyoda fark ettim ki, göbeğimin altındaki can simidinde bir miktar incelme var, havası fısalmış gibi. Dün dayanamayıp yediğim yarım kilo kadar tulumba tatlısı iznim bitene kadar kendini göstermezse güzel başlayacağım bilmiyorumkismile

Bendede görünüşte incelme var sanki ama mezuraya yansıtamadım bir türlü nedense :mymeka: Belkide göz yanılgısıdır sempatiksalakcinni Tabi bunda yediğim bir paket pötibörün hiç suçu yoktur kesin :mymeka: Ay hiç tutamıyorum çenemi bu aralar çıldırıciiiiimmmmmmm cokacimcoook

1. Mekik 60
2. Ters mekik 60
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 100
5. Çapraz mekik 60
6. Görünmez sandalye 5 dk
7. Ayakları kaldırma 20
8. Yürüyüş 60 dk
9. Bacak esnetme 50
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 100
11. Step 100
12. Çömelme 30
13. Geri tekme 30
14. ıp atlama (zıplama) 100

dids bu bir hafta misafirlerim var yoğun geçiyor.
hareketlerimi yapıyorum ama tam değil.o yüzden izinli olayım ben :):):)

slm dids beni ayın 23 ne dek izinli yaz ypamıyorum hareketleri uçtum iyice kafam dağılsın biraz giremiyorum da zatenm sitee

16/17 - 3 - 2010 hareketlerim

mekik 30 kez
ters mekik 30 kez
çapaz mekik 30 kez
ayak kaldırmaca 50 kez
bel çevirme 2.5 dk

yürüyüş leslie ile 4 mil
çömelme 30 kez
bacak esnetme 30 kez
bacak kaldırmaca 50 kez
geri tekme 30 kez

1. Mekik 60
2. Ters mekik 60
5. Çapraz mekik 60
6. Görünmez sandalye 5 dk
7. Ayakları kaldırma 20
8. Yürüyüş 60 dk
9. Bacak esnetme 50
11. Step 100
12. Çömelme 30
13. Geri tekme 30
14. ıp atlama (zıplama) 100

selamm..
bir sorum olacakboshayallersmile
görünmez sandalye ve ters mekik nedir arkadaşlar..

selamm..
bir sorum olacakboshayallersmile
görünmez sandalye ve ters mekik nedir arkadaşlar..

Prof. Dr. Mehmet Öz'ün geliştirdiği görünmez sandalye yöntemiyle fazla kilolarınızdan kurtulun.

Günümüzde kiloluğun tarifi 'bel' ile yapılıyor. "Kilonuzu değil belinizi ölçün" uyarısında bulunan Prof. Öz, kendisinin de uyguladığı basit ama çok etkili "Görünmez Sandalye" formülüyle belimizi inceltebileceğimizi söylüyor. İşte Mehmet Öz'ün formülü:

Birçoğumuz kilolara kafamızı takarız ama aslında önemli olan bel ölçüsüdür. Çünkü, bel ölçünüz genel sağlığınız açısından en iyi ve tek göstergedir. Bel ölçüsü kontrolü programınızın işe yaraması için, ne kadar çok yediğinizi veya yemediğinizi asla düşünmeyeceğiniz pratik bir plana ihtiyacınız var. Nasıl bir egzersiz programı olmalı? 'Siz Egzersiz'in bir parçası olan, son derece basit ama bir o kadar da etkili egzersizimi bir deneyin.

'Görünmez sandalye' adını verdiğim bu egzersizi herkes yapabilir. Basit ve çok etkilidir. Bütün bacağı güçlendirir. Sırtınızı bir duvara dayayarak sandalyeye oturur gibi havada oturun (sandalye olmadan!) ve avuçlarınızı dizlerinize dayayın. İşiniz bittiğinde kolayca ayağa kalkabilmek için bu hareketi tutunabileceğiniz bir mobilyanın yanında yapın.

Topuklarınızı dizlerinizin tam altında, 90 derecelik açıyla tutun; omuzlarınız arkaya kıvrılmalı, başınız duvara dayanmalı. Bu şekilde olabildiğince uzun süre durun ve her seferinde süreyi 2 dakika artırmaya çalışın. Yüz kaslarınızı gevşetin ve yavaş nefes alıp verin.

Bel çevresi büyük olan insanlarda omentum yağ perdesi büyümeye başlar, böbreklere baskı yapar, tansiyonu yükseltir, karaciğeri zehirler, yüksek kolesterol yaratır, insülini bloke ederek şeker hastalığını ortaya çıkarır. Safra taşları yapar, bu taşlar da safra yolunu kapatır, safra inemez, bağırsaklarda tehlikeli durumlar yaratır.

wallsit.jpg

Kaynak

------------------------

TERS MEKİK: Yüzükoyun yatıyorsunuz , ellerinizi ensenizde birştirip belinizden yukarısını kaldırıp indiriyorsunuz.

18 MART
1. Mekik 40
2. Ters mekik 20
4. Omuzda sopa çevirme 50
5. Çapraz mekik 20
6. Görünmez sandalye 1 dk
7. Ayakları kaldırma 100
8. Yürüyüş 20 dk
9. Bacak esnetme 30
11. Step 100
12. Çömelme 50
13. Geri tekme 60
14. ıp atlama (zıplama) 50

Basen : 98
Göbek :76

Son düzenleme:

Topuklarınızı dizlerinizin tam altında, 90 derecelik açıyla tutun; omuzlarınız arkaya kıvrılmalı, başınız duvara dayanmalı. Bu şekilde olabildiğince uzun süre durun ve her seferinde süreyi 2 dakika artırmaya çalışın. Yüz kaslarınızı gevşetin ve yavaş nefes alıp verin.

Ben bir seferinde bile iki dakika boyunca ara vermeden yapamıyorum akannehir

Doğrulup bacaklarımı iki sallayıp tekrar başlıyorum. Tabi ne kadar uzun sürse o kadar iyi de cidden zor bir hareket. Bundan sonra kendimi zorlasam biraz daha boshayallersmile

Haftasonu başlıyorum, şu yarının bittiğini görebilirsem tabi.. eyvahedigeldismile

18/03/2010

mekik 30 kez
ters mekik 30 kez
çapaz mekik 30 kez
ayak kaldırmaca 50 kez
bel çevirme 2 dk

yürüyüş leslie ile 4 mil
çömelme 30 kez
bacak esnetme 30 kez
bacak kaldırmaca 50 kez
geri tekme 30 kez

arkadaslar banada yardimci olurmusunz? derdimi anlatim
6 ay önce dogum yaptim.hamilelikten önce göbegim vardi.dogumdan sonra yani suan 6 aylik hamileymisim gibi kaldi göbek.emzirmiyorum.ilk sayfayi okudum nerdeyse yazilan seylerin yarisini yapiyorum.50 düz mekik,yere yatip sag kol dirsegimi sag ayak dirsegine degdirmece 30 defa,30 da sol kol sag ayak dirsegine, yürümüyorum ama günlük 10-15 dk.kosuyorum.görünmez sandalye 20 defa felan
ayak kaldirip indirmece 20 defa (yanlar icin) sag, 20 sol.karin icin ayak kaldirip indirmece 20 defa.ayakta durup ellerimi havada birlestirip önce sag 25 sonra sol 25 yanlara egiliyorum.diyette yapiyorum.ama yanlardan biraz gitti ama karnim ayni duruyor.
özür dilerim bazi hareketlerin ismini bilmedigim icin anlatmaya calistim :kedi:
sizce daha ne yapmaliyim?CADIARZU

19 MART
1. Mekik 70
2. Ters mekik 20
5. Çapraz mekik 70
6. Görünmez sandalye 2 dk
7. Ayakları kaldırma 200
8. Yürüyüş 40 dk
9. Bacak esnetme 30