- 18 Kasım 2009
- 1.371
- 11
10 Mart bitmeden belirteyim:
1. Mekik: Bugün de 2x20
2. Ters mekik: 3x20
3. Derin nefes al ver: Aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme: Bir şey izlerken yapınca hâliyle mide bulantısı yapıyor ama yine de seviyorum, uzun zaman yaptım
5. Çapraz mekik: 2x20
6. Görünmez sandalye: ıflâhım kesilene kadar, birkaç defa. Parkeye halı kaydırmaz serip üzerinde yapıyorum, öbür türlü bi sakatlık çıkarırım heralde, etrafta tutunacak şey de yok :roflol:
7. Ayakları kaldırmaca: 20
1. Yürüyüş: ıki durak erken inip yürüdüm
2. Bacak esnetme: 5 dakika etmemiştir
3. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece: 100'er kere
4. Step: 100 etmiştir
5. Çömelme: Yorulana kadar
6. Geri tekme: 20 falan
7. ıp atlama: Daha başlamadım, callanetics öncesi ısınmak için yapacağım, zaten sevdiğim bir şey. Allahtan her iki grupta da sevip uzun zaman yapabildiğim egzersizler var. Keşke sadece sopa çevirip ip atlamakla olabilseydi boshayallersmile
1. Mekik: Bugün de 2x20
2. Ters mekik: 3x20
3. Derin nefes al ver: Aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme: Bir şey izlerken yapınca hâliyle mide bulantısı yapıyor ama yine de seviyorum, uzun zaman yaptım
5. Çapraz mekik: 2x20
6. Görünmez sandalye: ıflâhım kesilene kadar, birkaç defa. Parkeye halı kaydırmaz serip üzerinde yapıyorum, öbür türlü bi sakatlık çıkarırım heralde, etrafta tutunacak şey de yok :roflol:
7. Ayakları kaldırmaca: 20
1. Yürüyüş: ıki durak erken inip yürüdüm
2. Bacak esnetme: 5 dakika etmemiştir
3. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece: 100'er kere
4. Step: 100 etmiştir
5. Çömelme: Yorulana kadar
6. Geri tekme: 20 falan
7. ıp atlama: Daha başlamadım, callanetics öncesi ısınmak için yapacağım, zaten sevdiğim bir şey. Allahtan her iki grupta da sevip uzun zaman yapabildiğim egzersizler var. Keşke sadece sopa çevirip ip atlamakla olabilseydi boshayallersmile