selam kızlara.s. bende aranıza katılmak istiyorum. ard arda iki doğum yapınca kocaman bi göbeğe sahip oldum. sanki hiç doğum yapmamış gibi. 2. doğumu 9 ay önce yaptım ikiside sezeryan oldu artık spor ve egzersizin zamanı geldi hihoyyyt boyum 164, kilom 85 diğer ölçüleride mezuramı bulunca yazıcam banada yardımcı olursanız sevinirim:1rolleyes:
slm kızlar bende katılabilirmiyim size..önceden takip ediyordum ama baseni fazla eritmek istemediğim için katılamadım eğer kabul ederseniz bende yapmak istiyorum ayrıca burayı takip ederken göbüşten 3cm inceldim kaydirigubbakcemile2
yarından itibaren hareketleri yapmaya başlıyorum. Çok üzgünüm çoook bir aksilik çıkmadığı sürece hergün burdayımopuyorumnanaktan
ben ölçüleri verim:kedi:
bel: 102cm
basen: 117cm :çok üzgünüm:
Tamamdır ekliyorum seni listeye, hayırlı olsun Şeniz
bel 76
basen 91 canım ölçülerim
didscim canım bayram öncesinden beri istanbuldaydım eşimin anneannesi rahatsızdı hastanelerdeydik hep haber veremediğim için kusura bakma yeni döndüm bu haftada izin istiyorum önümüzdeki hafta başı inşallah tekrar başlıycam canım
ben bugün yaptığım hareketleri yazayım. yaparken epey zorlandımakannehir artık zamanla alışıcaz
ya kıozlar bende spor salonuna gıtmeyı dusunuyorum bu kadar tambellık yeter dıye dusunuyorum acılen zayıflamam lazım kocam kılomdan sıkayetcı degıl ama zayıflamak ıstıyorum yardım edın