Piercing, Hızma GÖBEĞİNİ DELDİRENLERİN Önerileri, Soruları, Cevapları

oncelikle piercinginin titanium olmasına dikkat etmelisin buna ragmen sıkıntı yasıyorsan ki buyuk ihtimalle piercingten kaynaklanmıyordur.. piercingin oldugu bolgeyi iyice temizledikten sonra batticonu kulak cubugu yardımıyla her yerrine gelecek sekilde sıklıkla temizlemilisin sonrasında bir sorun yasayacagını sanmıyorum. ayrıca yaralı bolge iyilestikten sonra her yıkayısında oynatmalısın ki temizlenmesi zor olacak yerlerde herhagibir sıkıntı yasanmasın.

Bir sene önce göbeğimi deldirdim ama piercingi çıkarıp geri takamam korkusundan bir türlü değiştiremedim Ayrıca göbeğim iltihaplandı gibi ( Beyaz bişeyler çıkıo hem bazen küpeyi oynatınca acıyo.. (
Her gece biokadın sürüyorum ama etkisi yok gibi.. Acaba piercingi çıkarıp temizlemediğimden mi oluyor bu ?? Acil yardımmmmm ((

slm kızlar göbekte kıkırdak olmaz göbek deliğinin hemen üstündeki doku kulak memesi yumuşaklığındadır ztn.göbek piercingimi 2003 yılından beri kullanıyorum.deldikten sonra ne bir krem kullandım nede pansuman yaptım.tabi ilk başlarda delik hemen kapanmaya müsait oluyor.piercingi hiç çıkarmamak lazım zaman geçtikçe normal küpe deliği gibi delik kalıcı oluyor vede artık kapanmıyor.sorusu olan varsa yazabilirim

zaten çıkarıp temizleme gibi bir şey gerekmiyor. hatta ilk takılan ne kadar durursa o kadar iyi.. ben ufak bir iltihaplanma yaşıyorum şu an, acı ağrı sızı yok kabuk yok kırmızılık şişlik yok ama sadece sıkınca içinden beyaz bir şey geliyo.. deldirdiğim yere gittim zaten çok ilgililer, fucidin krem önerdi.. kullanıyorum şimdilik bakarım nolucak, sana da geçmiş olsun derim ama çıkarıp takma fln yapma güzelce temizle kremini sür

Bu aralar bende merak saldim su göbek piercingine.. Cok hos duruyor ama yazın deldirsem acaba denize havuza vs girmede sorun yaratır mı diye kisi bekliyorum.

bende kışın deldirmeyi düşünüyorum ama merak ettiğim bir şey var bu göbeği delerken tam ortasındanmı deliyolar yoksa üstlerdenmi hani göbekte dokunmaya cekindiğimiz dokununca bir hoş olduğumuz bölgeyimi deliyorlar yoksa altınımı??

kızlar ilginç göbek piercing satan bildiğiniz bir yer var mı ?

cnm bnmde 3 senedr piercing var göbeğimde .... ve çok sevdiğim için çeşit çeşit alıyorum ben model beğenip yaptrtıyorum göbeğimi deldirdğim yere hazır almak istersende taksimde çeşit olarak çok var ama mutlaka bilindik yer olsun bazıları çelik satıyo onlar çok zararlı mutlaka titanium olmalı

önerin için cok sagol brc88
taksimde birkaç yerde buldum ama cok çeşitleri de yok neyse onlardan 2 tane aldım amaa internette bi site var orda da güzel modeller var dışarda gezerken baktığım modelleri orda gördüm hemde cok ucuza biraz şok oldum tabi ordan da aldım 5 tane herhangi bi sorun çıkmadı 2 haftadır kullanıyorum:) . ilgilenenler bakabilir. Aksesuarmodası.com ,Piercing Modelleri, Saç aksesuarları, Saç Tokası, Göbek Piercing

bende bugün deldirdim tekrar.. geçen sene 3 kere deldirmiştim hiçbiri güzel olmamıştı hep yara olmştu vss..
umarım bunda öyle sorunlar çıkmazz..

bir arkadaşım ile beraber gittik deldirmeye ben onu görünce vazgeçtim iyikide vazgeçmişim temizliği felan çok zormuş oda rahat edemedi çıkarttı çok güzel duruyo ama çok zahmetli canın da yanıyorsa gerek yok bence

Gobisleri deldirdik ama hamilelikte ne yapacagiz fikri olan var mi? yani o delik genisler falan diye tirsiyorumda

Ben 2 sene once deldirtdim yanlız o 3-4ayi bir rezalet gecti su topladı agri yaptı etrafı kipkirmizi oldu deliler gibide zonkluyodu okadarda hijyenik olmama rağmen inatladaa çıkartmadım suan cok memnunun değişik piercing takmaya bayılıyorum:)Ankara'da yaşayıp tarz piercing isteyenler varsa Bahçeli'yi öneririm:):)

Kızlar ben bugün taksim yarım elma'da göbeğimi deldirdim fakat piercing topu çok göbeğimin içinde kaldı ben acaba piercing kısa mı diye düşündüm. Daha sonra hemen karşıda atlas pasajında farklı bir piercingcide sordum yanlış delmişler dedi Kızlar böyle bir sorun yaşayan var mı sizce daha uzun bir piercing taksam düzelir mi? çünkü top çok göbeğimin içinde kalıyor

Allah allah ben bütün dövmelerimi,piercinglerimi orada deldirdim böyle birşey hiç yaşamadım canım kim deldi çok dövmeli bir çocuk mu yoksa orta yaşlı bir adam mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…