- 2 Eylül 2008
- 42
- 0
-
- Konu Sahibi melda_rose
Ya kizlar ben nisan ayinda deldirdim surekli yara oluyor etrafi kirmizi kirmizi kaniyo kabuk bagliyo banyoda kabuk dusuyo biraz rahat ediyorum ama durum hep ayni canimi da yakiyo kabuk piercing e yapistigi icin kipirdayamiyorum valla gecer sandim ama 8 ay oldu niye gecmiyo ayni durumda olan var mi? Bi ara korse giyiyordum acaba o yuzden olmus olabilir mi :26:
Bir sene önce göbeğimi deldirdim ama piercingi çıkarıp geri takamam korkusundan bir türlü değiştiremedim Ayrıca göbeğim iltihaplandı gibi( Beyaz bişeyler çıkıo hem bazen küpeyi oynatınca acıyo.. (
Her gece biokadın sürüyorum ama etkisi yok gibi.. Acaba piercingi çıkarıp temizlemediğimden mi oluyor bu ?? Acil yardımmmmm((
kızlar ilginç göbek piercing satan bildiğiniz bir yer var mı ?
Kızlar ben bugün taksim yarım elma'da göbeğimi deldirdim fakat piercing topu çok göbeğimin içinde kaldı ben acaba piercing kısa mı diye düşündüm. Daha sonra hemen karşıda atlas pasajında farklı bir piercingcide sordum yanlış delmişler dediKızlar böyle bir sorun yaşayan var mı sizce daha uzun bir piercing taksam düzelir mi? çünkü top çok göbeğimin içinde kalıyor