- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
-
- Konu Sahibi melda_rose
Bahcelide neresi detayli soylersen gittigimde bakmak istiyorum ben:))Ben 2 sene once deldirtdim yanlız o 3-4ayi bir rezalet gecti su topladı agri yaptı etrafı kipkirmizi oldu deliler gibide zonkluyodu okadarda hijyenik olmama rağmen inatladaa çıkartmadım suan cok memnunun değişik piercing takmaya bayılıyorum:)Ankara'da yaşayıp tarz piercing isteyenler varsa Bahçeli'yi öneririm:):)
bende 2yaz önce deldiidim göbeğimi çok kiloluydum bi aralar 70 falan etrafımdakilerde görüp hem imreni,odum sonra rejimdi spordu falan derken 55 kiloya kadar düştüm ve ilk iş olarak hemen göbeğimi deldirdimhihoyyythihoyyyt çok hoşuma gidio iyikide yaptırmışım sırnaşık şeysırnaşık şey
bnde şuan senn eski halin gibiyim kilom var ve çok istiyorumböyle yaptırsam nasıl durur ki aerobige falan gidiyorum temmuzda tatile gidicez zayıflarsam yaptırırım herhalde
ahahahaah deldir gitsin cnm yaaa bende suan eski halime dönmüş vaziyetteyim(o msjımı 2008 de yazmışım bu arada) tekrar zayıflamaya çalışıyorum ama kilo aldım diye piercingimden vaz geçmedim ve hala çok seviyorum tabi güzel sıkı bir vücutta durduğu gibi sexy olmuyor ama göbüşlüykende güzel görünüyor bence
göbegimi 2 ay önce deldirdim gayet temiz bir ortamda lk gün kremlerimi surdum temizliğine gayet önem verdim ve 10gün gibi bi sürede iyileşti yanlız 1 haftadır sürekli iltihaplı ve iltihapğl birlikte kan var kesinlikle canım acımıyor ve cıkartmayı düşünmüyorum napmalıyım ?