Piercing, Hızma GÖBEĞİNİ DELDİRENLERİN Önerileri, Soruları, Cevapları

Bahcelide neresi detayli soylersen gittigimde bakmak istiyorum ben:))

ben 5 ay önce deldirdim.ilk anda acıdı ama ardından hafif bi sızı kaldı.1 ay boyunca göz teramisini ve tuzlu su uyguladım.daha sonra iyilesti diye bırakınca içinden küçük et parçası sallanmaya başladı hemen tekrar tuzlu su kullandım geçti artık iltihap bile akmıyo.ilk deldirince sürekli krem sürüyolar ve krem bölgenin hava almasını engeller ve geç iyileşir.kremi sürdükten bi yarım saat sonra silin ki nefes alsın.sonra tuzlu su uygulayın ben kremden çok tuzlu suyun faydasını gördüm.ayırca piercingin titanium olmasına dikkat edin daha pahallı ama önemli.2.aydan sonra ben piercingi çıkarmaya başladım çnkü toz topluyodu ve temiz olması lazım kimileri temiz olsn diye alkolle siliyomuş alkol göbekteki yaraya çok zararlı olur bence çıkartıp tuzlu suyla temizleyin.ben taktım tuzlu suya ama faydasını çok gördüm ki söylüyrm:))tabi temizledikten sonra hemen taktım ve takarkende etrafına teramisin sürdüm o hem kaymasını sağlıyo çok rahat takıyosunuz acımadan hemde deliğin etrafında birikiyo takarken krem böylece tam deliğin üstüne sürülmüş oluyo bi taşla iki kuşson olarak kimisi pansuman yapmadım sorun yaşamadım diyo ama göbek kolay iyileşen bi bölge değil bence tedbiri elden bırakmamalı ki deldirdiğine pişman olmayasın

benim de var ankarada deldirdim ama bariz bir şekilde yamuk oldu iltihaplandı bir hafta şiş kaldı sonra gittim antalyada deldirdim delinirken bayılmıştım acıdan 2. seferde ama ilki hiç acımamıştı şmdi çok mutluyum hiç çıkarmıyorum

ben de deldirmek istiyorum bir arkadaşım deldirdi hoşuma gitti aslında başlarda soğuk bakıyordum sonra ne olduysa çok istiyorum şuan bakalım ben de deldirirsem bahçelide 7. caddede bir yer var orada deldiririm.
yoksa memlekete gidince trabzonda deldiricem ama çok istiyorum en kısa sürede

Kızlaar benim bir arkadaşımın göbeği delikti ama bi süre sonra göbeğinin delik yeri eridi ve piercing düştü. Çok garipti böyle o delik yer koptu resmen :/ Benimde göbeğim delik 8 ay falan oldu şimdi benim deliğim genişledi piercing ileri geri oynuyor sürekli ve dönüyor. Ve iltahap akıyor. Böyle bir sorun hiç yaşamıyordum taa ki okulda etek giyene kadar. etek yüksek belli ve tam piercingin olduğu yere geliyor ve sıkıyor bu yüzden hep iltihap oldu. Benimde aynı şekilde olmasından çok korkuyorum, kızlar olur mu sizce bi fikri olun var mı? Yada başına böyle birşey gelen biri yardımcı olsun

Kızlar göbeğimi deldireli 10 gün oldu etrafı çok kırmızı oldu ve bende en sonunda pes ettim ve çıkardım piecingimi ama yeri çok kötü duruyor baktıkça ağlayasım geliyor sizce ne kadar zamanda iyileşir, delikler nezaman kapanır ve izi kalır mı?

mrb kızlar.. ben de göbeğimi iki kez deldirdim.. ilkini bir sene kadar kullandım sonra deri incelince cıkarmak zorunda kaldım. gecen sene yazın ikinci kez deldirdim .. onu da cıkarmak zorunda kaldım ( hala deliğin yeri duruyo üstten bakınca ama alt taraftaki delik kapalı gibi.. tekrar deldirmek istiyorum ama taktırmak istiyorum piercingimi fakat acaba sorun olur mu die de düşünüyorum şimdi iki kez delindiği için üçüncüye sorun yaşatr mı ya da olur mu acaba .... bi fikriniz var mı

bende göbeğimi deldirmek istiyorum göbek deliğim içerde ama kısırlıkla ne alakası var ki :S :S tuhaf oldum

bnde şuan senn eski halin gibiyim kilom var ve çok istiyorum böyle yaptırsam nasıl durur ki aerobige falan gidiyorum temmuzda tatile gidicez zayıflarsam yaptırırım herhalde

bnde şuan senn eski halin gibiyim kilom var ve çok istiyorum böyle yaptırsam nasıl durur ki aerobige falan gidiyorum temmuzda tatile gidicez zayıflarsam yaptırırım herhalde

ahahahaah deldir gitsin cnm yaaa bende suan eski halime dönmüş vaziyetteyim(o msjımı 2008 de yazmışım bu arada) tekrar zayıflamaya çalışıyorum ama kilo aldım diye piercingimden vaz geçmedim ve hala çok seviyorum tabi güzel sıkı bir vücutta durduğu gibi sexy olmuyor ama göbüşlüykende güzel görünüyor bence

göbeğim var ama sıkı yani kilom olmasına rağmen toplu moralim düz<eldi biraz :) deneyebilirim :)

KIZLAR ben uzun yıllardır kullanıyorum maşallah diyeyimm bir sorun yaşamadım..bence deldirdiğiniz yer çok önemli..hijyenik ortam olması ve işi bilen kişiler tarafından yapılması gerekk..

ayrıca italyan bir arkadaşım var iş yerinde o da 11 yıldır kullanıyormuş düşünün bi sıkıntı yok..

bence de deldirin kızlar hiç korkmayın asla acımıyor zaten uyuşturuyorlar... fakat iyileşmesi biraz zaman alıyor 6-7 ayı buldu benim ve o iyileşme sürecinde iltihap, kabuk gibi sorunlar olsa da bu dönemi atlatınca tadından yenmez:))

Bende yaptirmak istiyorum ama altin hosuma gitmiyor, vucudumda hassas altindan baska kullanamiyorum kabariyor yoksa

benimde 4 yıl oldu iyileşirken sıkıntılıydı ama sonrasında cok memnunum hamileyken korkmuştum ama doğum sonrası hemen eski haline döndü ama sunu unutmayın ne altın ne gümüş göbeğinize kesinlikle titanyum bi ürün takın gerekli kremleri ihmal etmeyin.Görselliğinden cok memnunum ben sahsen bide ben uyuşturmadan deldirmiştim ne cesaretse:)

göbegimi 2 ay önce deldirdim gayet temiz bir ortamda lk gün kremlerimi surdum temizliğine gayet önem verdim ve 10gün gibi bi sürede iyileşti yanlız 1 haftadır sürekli iltihaplı ve iltihapğl birlikte kan var kesinlikle canım acımıyor ve cıkartmayı düşünmüyorum napmalıyım ?

iyileşme sürecinde çok sıkı tişörtler falan giyiyorsanız onlar da iltihaba kanamaya sebep olabiliyor. Daha bol göbeğe pek değmeyen şeyler giymeye çalışın mümkünse. İltihap, kanama bende birkaç ay sürmüştü. Siz temiz tutun kreminizi sürün çok da oynamayın:) eğer uzun süre geçmezse kanama, deldirdiğiniz yere yada bir doktora gösterirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…