- 10 Temmuz 2011
- 6
- 0
- Konu Sahibi melda_rose
göbeğimi 4 defa deldirdim. benim vucudum titanyum olmayanları kabul etmedi. şimdi çok güzel, bir sorun yok çok şükür. iyi düşünün kızlar, izi kalıyor çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kizlar ben nisan ayinda deldirdim surekli yara oluyor etrafi kirmizi kirmizi kaniyo kabuk bagliyo banyoda kabuk dusuyo biraz rahat ediyorum ama durum hep ayni canimi da yakiyo kabuk piercing e yapistigi icin kipirdayamiyorum valla gecer sandim ama 8 ay oldu niye gecmiyo ayni durumda olan var mi? Bi ara korse giyiyordum acaba o yuzden olmus olabilir mi :26:
Nerde yaptırdıgını bılmıyorum ama daha once soylemelerı lazımdı.bı pomad krem verıyolar ve sureklı prıcıngı oynatman gerekıyo..ben kremı bolca surdum hep hareket ettırdım yanı yapısmasına hııııc fırsat vermedım:)
7 yıldır göbek piercingim var 4 yıldır falan dil piercingm de var hiç bir sağlık problemi yaşamıyorum ama gelin görün ki emo tarzı modeller dışında piercing satan yerler bulamıyorum! hepsi ya emo gibii ya da çok çirkin küçük modeller satıyor. şöyle taşlı maşlı sallantılı piercingler bulabileceğimiz yerler yok mu? nerelerden alıyorsunuz istanbulda, internet üzerinden aldığınız yerler var mı?:26: