Piercing, Hızma GÖBEĞİNİ DELDİRENLERİN Önerileri, Soruları, Cevapları

göbeğimi 4 defa deldirdim. :KK1: benim vucudum titanyum olmayanları kabul etmedi. şimdi çok güzel, bir sorun yok çok şükür. iyi düşünün kızlar, izi kalıyor çünkü. :nazar:

7 sene once dedirdim göbeğimi öğrencilik yıllarımda heves işte valla aslında güzel duruyo ama boş ya ben şimdi onun varlıgından bıle haberdar değilim cıkarmayada korkuyorum iz kalıcak cunku aslında pişman oldum diyebilirim:))) gereksiz arkadaslar emın olun bı kere sizden başka kımse görmeyecek sadece yazdan yaza plajda hem insanlar görse ne olacak :))))):KK53:

valla bende deldirdim canım hiçbir sorun yaşamadım bakımını iyi yaptıktan sonra korkulacak birşey yok bakım dediğin de ilk haftalarda krem falan sürüyosun hepsi bu..

:KK1: bende deldirdimm 4 ay önce ve gayet memnunum. Kremlerini sürüp ilk bikaç hafta dikkat ettikten sonra hiç bir sorunla karşılaşılmıyor. Varlıgını bile unutuyorsun

ben 2sene önce deldirmiştim göbegimi delim sırasnda takılan piercing tıtanyum degildi ve 1ay sonra filan iltihaplanmıştı.ilk defa bugün değiştirdim piercingimi umarım bir sorun çıkmaz ben çok memnunum çok güzel duruyorr...

Ben göbeğimi 6 yıl önce deldirdim. Önce biraz korktum acaba iltihaplanır mı diye çünkü çabuk iltihap kapan bir vücudum var. 6 yıldır kullanıyorum düzenli bir bakımla hiçbir şekilde iltihaplanma problemi yaşamadım. üniversiteye başladıktan sonra da bayağı bir kilo alıp verdim ama düşme falan olmadı. Göbeğinizi deldirmeye karar verdiyseniz araştırmadan yapmayın derim. Takacağınız piercing mutlaka cerrahi çelik veya titanyum olmalı. İlk deldiğiniz an acıyor tabiki ama piercing takıldıktan sonra hiç acı veya sancı olmuyor. İlk 1,2 ay size önerilen kremleri düzenli olarak kullanıyorsunuz ve temizliğine dikkat ediyorsunuz özellikle yaz aylarında. 2-3 ay sonra zaten 2 haftada bir ya da ayda bir kremleseniz yeterli olacaktır(her ihtimale karşı). ben çok memnunum hiç de pişman olmadım vücudumun bir parçası haline geldi zaten :)korkulacak bir şey de yok dediğim gibi iyi bir araştırmayla ve düzenli bir bakımla çok rahat geçirebilirsiniz iyileşme sürecini.

bende iki kere deldirdim..her ikisinide 1 yıl kullanabildim.çünkü oradaki derim inceldi ve koptu..ama gerçekten harika oluyıor

göbeği nasıl deliyorlar? içindenmi yoksa üstte etindenmi? tam ortasından nasıl delinir dokunmaya bile cesaret edemiyorum :S

Bende 4 sene önce deldirdim. Hiç acımıyor. Kulak kıkırdağı ve burun daha fazla acıyor zaten en az acıyan göbekmiş. Gayet memnunum hatta bir parçam oldu. Takmayı unuttuğum zaman bir yanım eksik gibi oluyor :))

Ya kizlar ben nisan ayinda deldirdim surekli yara oluyor etrafi kirmizi kirmizi kaniyo kabuk bagliyo banyoda kabuk dusuyo biraz rahat ediyorum ama durum hep ayni canimi da yakiyo kabuk piercing e yapistigi icin kipirdayamiyorum valla gecer sandim ama 8 ay oldu niye gecmiyo ayni durumda olan var mi? Bi ara korse giyiyordum acaba o yuzden olmus olabilir mi :26:

Ya kizlar ben nisan ayinda deldirdim surekli yara oluyor etrafi kirmizi kirmizi kaniyo kabuk bagliyo banyoda kabuk dusuyo biraz rahat ediyorum ama durum hep ayni canimi da yakiyo kabuk piercing e yapistigi icin kipirdayamiyorum valla gecer sandim ama 8 ay oldu niye gecmiyo ayni durumda olan var mi? Bi ara korse giyiyordum acaba o yuzden olmus olabilir mi :26:

Nerde yaptırdıgını bılmıyorum ama daha once soylemelerı lazımdı.bı pomad krem verıyolar ve sureklı prıcıngı oynatman gerekıyo..ben kremı bolca surdum hep hareket ettırdım yanı yapısmasına hııııc fırsat vermedım:)

Nerde yaptırdıgını bılmıyorum ama daha once soylemelerı lazımdı.bı pomad krem verıyolar ve sureklı prıcıngı oynatman gerekıyo..ben kremı bolca surdum hep hareket ettırdım yanı yapısmasına hııııc fırsat vermedım:)

Yaptırdıgınız yere bı kontrole gıdın ıstersenız korsenınde etkısı olabılır.yapıstırmıstır.

arkadaşlar 6. seneme giricem göbek piercing inde,
yaptırdıktan sonra sürekli pomad ve antibakteriyel ilaç kullandım, denize girdim, tuzlu su herseye faydalıdır.
yaptırdıktan sonra giydiklerinize, oturup kalkmanıza, elinizin çarpmasına dikkat etmek gerekiyor, iltihaplanan bir yer,
değiştirmek için kesinlikle acele etmeyin, ben yaklaşık 9-10 ay ilk taktığım piercing imi kullandım, titanium ve begendiğim birşey seçmiştim...
eliniz oraya gitmesin, oynamayın çok, oynadıkça sızlama ve iltihaplanma artar...

kabuk tutup, uzun süredir (7-8 ay) düzelmeyen piercing iltahaplanması olanlara tavsiyem, piercing yaptırdıgınız yere gidip çıkartın, vucut bazen kabul etmiyor, doğal olarak tepki veriyor zaten yazdan yaza gözüküyor,
bende de bir delilik yaptırmıştım,pişman değilim ama ne biliyim, yara vs problemini uzun sure yasasaydım cıkartmak için 1 dk. düşünmezdim..

ben ılk deldıklerınde bıle bısı yasamadım temızlıgını bakımını 1 hafta yaptım sonra normal doku seklınde suan:)
sana taktıkları piercıng cılde uyumlu kalıtelı bısı deıl yada senn derın kabul etmıo ıkısınden bırı ama bnce cıkart cnku o bolgesınden amelıyat olan kız tanıorm
enfeksıyon kaptı .

yıllardır hevesim var ama önce kilo vermem lazım sanırım dümdüz tahta gibi göbeklerde güzel duruyor sadece :KK55:

7 yıldır göbek piercingim var 4 yıldır falan dil piercingm de var hiç bir sağlık problemi yaşamıyorum ama gelin görün ki emo tarzı modeller dışında piercing satan yerler bulamıyorum! hepsi ya emo gibii ya da çok çirkin küçük modeller satıyor. şöyle taşlı maşlı sallantılı piercingler bulabileceğimiz yerler yok mu? nerelerden alıyorsunuz istanbulda, internet üzerinden aldığınız yerler var mı?:26:

bende zayıfıım ve deldirmeyii ç0ok istiyorum ama benim canım çok tatlı ve bakımından korkuyorum mikrop falan kapmaktan ama içimdede kalır çünkü çok güzel duruyor.. :KK43::KK31:

7 yıldır göbek piercingim var 4 yıldır falan dil piercingm de var hiç bir sağlık problemi yaşamıyorum ama gelin görün ki emo tarzı modeller dışında piercing satan yerler bulamıyorum! hepsi ya emo gibii ya da çok çirkin küçük modeller satıyor. şöyle taşlı maşlı sallantılı piercingler bulabileceğimiz yerler yok mu? nerelerden alıyorsunuz istanbulda, internet üzerinden aldığınız yerler var mı?:26:

aslında topshop ta gormustum cok sık piercingler vardı dusunursen bir bak derim:KK66:

X