- 18 Temmuz 2014
- 1.000
- 133
-
- Konu Sahibi melda_rose
ben deldirdim cnm 2 sene önce,çok fazla acımıyo..ama dikkat etmen gereken en önemli şey;gittiğin yerin cidden hijyenik olması ve deldirdikten sonra 1 ay boyunca önerilen kremleri düzenli sürüp,temiz tutmak..ayrıca piercingini de düzenli olarak temizlemek..sakın ucuza satılan küpelerin cazibesine kapılıp alma bnm gibiyoksa mikrop kaparsın ...
Yaptırmayı düşünenler için iyi olmuş canım yazdıkların,bemimde bir arkadaşımın göbeğinde iki tane topçuk gibi iz kalmıştı,gereksiz bişey bence de.kızlar ben 1,5 sene önce göbeğimdekini çıkardım, delik hala kapanmadı, 6-7 sene takmıştım hiç çıkarmadan..hamile kalınca zarar veriyormuş vs gibi seyler duydum ona inanarak çıkarmadım ama hevesim geçti...çene bölgemde 4-5 ay takmıştım o kapandı allahtan, burnumdakini çıkaralı 5 sene oldu hala izi geçmedi, göbeğimdekide geçmiycek heralde...çıkarıcaksan neden yaptırdın diyeceksiniz, zaman geçtikçe, yaş ilerledikçe gereksiz birşey olduğunu düşündüm, sürekli dikkat etmekten sıkıldım, karnıma şaka diye arkadaşım vursa kanama riski var sonuçta..kaş bölgesini de asla önermiyorum 3 arkadaşımın da kaşı aşağıya düştü...
ben 2 gündür cıkardım takmıyorum keyfi olarak kapanmıyo zaten hemen 1 seneyi gecti deldireli.benim burnumda da hızma var aynı onun gibi izi var yani kulak deliği gibi aslında ya aşırı büyük bi iz değilArkadaşlar piercingi çıkarınca nasıl bir iz ya da delik kalıyor ? Kulak deliklerinde olduğu gibi küçük bir şey mi yoksa ciddi anlamda belli olan bir iz mi ? Mümkünse piercingi olan arkadaşlar resim vs. ile görselleyebilir mi ? Taksim Atlas Pasajındaki bir yerde yaptırmayı düşünüyorum ama hala endişelerim var
Bazı yerlerde o izin ikinci bir göbek deliği gibi durduğundan filan bahsedilmiş. Bunları duyunca çok korktum doğal olarak.ben 2 gündür cıkardım takmıyorum keyfi olarak kapanmıyo zaten hemen 1 seneyi gecti deldireli.benim burnumda da hızma var aynı onun gibi izi var yani kulak deliği gibi aslında ya aşırı büyük bi iz değil
Yok canım o kadar da değil,abartmışlarBazı yerlerde o izin ikinci bir göbek deliği gibi durduğundan filan bahsedilmiş. Bunları duyunca çok korktum doğal olarak.umarım cidden küçük bir delik oluşur
Böyle bir delik hiç hoş gelmedi bana,hep piercing olmalı yoksa çok kötüGöbek piercinginin yol açtığı delik şöyle bir şey sanırım. Serenay Sarıkayada da göbek piercingi görmüştüm bir aralar ama çok sık kullanmıyor sanırım. Ve sürekli crop top tarzı bluzlar tercih etmesine rağmen bu fotoğraf sahibindeki gibi bir delik hiç gözümüze çarpmadı.
Göze alınarak deldirilmeli zaten. Kısa süreli bir hevesle yaptırılan piercing sonucu oluşan şu tarz bir iz, zamanla bayağı gözebatabilir. Sürekli piercing kullanmak da pek mümkün olmasa gerek ve sürekli kullanımın deliğin daha da büyümesine sebep olduğu kanısındayım :/Böyle bir delik hiç hoş gelmedi bana,hep piercing olmalı yoksa çok kötü
piercinginiz hala duruyorsa nasıl çıkarıldığını söylermisiniz ben bir türlü çıkaramadımYok valla benimki hic acimamisti da ben 14 yasinda olmanin verdigi delilikte yaptirdigim icin heycan ve mutluluktan pek birsey hissetmemiste olabilirim :)
Duruyor, üst tarafindaki topu döndürerek cikartabilirsiniz. Sikismisda olabilir o zaman bir doktora gidin derim, belki onlar cikartabilirler. Gecmis olsun.piercinginiz hala duruyorsa nasıl çıkarıldığını söylermisiniz ben bir türlü çıkaramadım