- 12 Eylül 2012
- 22
- 0
-
- Konu Sahibi melda_rose
ya benim göbeğimi deldireli bir ay falan oldu. bakırköyde herkes bilir ebuziya cd.de bir yer var ismini verebiliyor muyuz bilmiyorum da temiz ve güvenilir seneler önce dilimi de orada deldirmiştim yani hijyen açısından bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
her neyse ilk zamanlar bir şey yoktu pomat (fucidin) kullanıyordum zaten.
ikinci haftanın sonuna doğru üstüne yattıkça biraz acımaya başladı ya da esnerken gerildikçe falan. şimdilerde bu da geçti.
ama şimdi de deliklerin etrafında içeride kan pıhtılaşmış gibi koyu renkli daireler var.
pomat kullanmayı bıraktım onula ilgili olabilir mi? ya da herkeste oluyor mu? kendiliğinden geçer mi? yoksa ekstra bir şey yapmam gerekir mi? pomat kullanıyordum ama bırakmıştım onu tekrar kullanmaya başlasam mı? gibi sorularr..
Kızlaar benim bir arkadaşımın göbeği delikti ama bi süre sonra göbeğinin delik yeri eridi ve piercing düştü. Çok garipti böyle o delik yer koptu resmen :/ Benimde göbeğim delik 8 ay falan oldu şimdi benim deliğim genişledi piercing ileri geri oynuyor sürekli ve dönüyor. Ve iltahap akıyor. Böyle bir sorun hiç yaşamıyordum taa ki okulda etek giyene kadar. etek yüksek belli ve tam piercingin olduğu yere geliyor ve sıkıyor bu yüzden hep iltihap oldu. Benimde aynı şekilde olmasından çok korkuyorum, kızlar olur mu sizce bi fikri olun var mı? Yada başına böyle birşey gelen biri yardımcı olsun
Ben 20 gün önce göbeğimi titanyum piercing ile deldirdim her gün günde bi kez batikon sürüp 10dk bekledikten sonra silip medikasol sürdüm aradan 20 gün geçti önce göbeğim kızardı sonra şu son iki gündür sarı birşeyler akıyor acaba iltihap mı kaptı bu durumda ne yapmma gerekir?
Kizlar acil yardim 5 gun once gobegimi deldirdim deldirdigim gunden itibaren surekli bi sizlama war gobegimde disardan bakilinca iltihab vs bisey yok ama icten surekli bi sizlama war sizdede olmusmuydu ilk baslarda yoksa bende bi skntimi war cikarmalimiyim?
Ben bugun gobegimi deldirdim fakat cerrahi celik taktilar eve gelince deligin etrafinda siyah seyler oldugunu gordum ve piercingi cikarttim.Ama cikarttigim zaman zorladigim icin kanadi ve sisti.Simdi baticonladim kremledim biraktim ama iltihap kapar mi napmaliyim bilmiyorum yardim lutfen
Kizlar acil yardim 5 gun once gobegimi deldirdim deldirdigim gunden itibaren surekli bi sizlama war gobegimde disardan bakilinca iltihab vs bisey yok ama icten surekli bi sizlama war sizdede olmusmuydu ilk baslarda yoksa bende bi skntimi war cikarmalimiyim?