- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi melda_rose
Uzun zamandır çok ama çok özeniyorum..cesaretimi toplayıp gidemedim.. Döwmem var ve burnum delik..2side fazla acımamıştı..Göbek piercingin acısı nasıl çok hewesliyim her gün bakar oldum netten videolara yaa
Canim benim birlikte gittigim arkadasim burnunu deldirdi hic aci hissetmemis benimki biraz acidi ama soyle diyim ben acisindan dolayi agda yaptiramayan bi insanim gozumden yas gelir her yaptirdigimda acidan. Ben gobegimi deldirirken o mandal gibi etini sikan bisey var ilk basta delmeden once onun acisini hissettim ben daha cok. cunku etini kistiriyo yani ama dayanilmicak bisey yok biri cimcikliyo gibi dusun. bende piercingi takan adam zorlanmis, ben gormedim yattigim icin iki uc kere ugrasmis igneyi disari cikarmaya yani ben bitek ignenin icimde oldugunu hissettim garip bi his onun disinda da korkulcak bisey yok gercekten... Ben yaptiysam herkes yapar.
Bide burnunu deldiren arkadasimi gorunce bana cesaret geldi istersen sende gobegini deldirmek isteyen birisiyle git cunku ben daha once tek basima gittim korktum geri ciktim... Taktirdigimdan beri aciyo yalniz benim gobisim rahatsiz edici biraz 3 4 gune gecermis biyerlere carptirmamaya dikkat et ama dedi yapan adam. Bende dovmeyi hic yaptiramazdim heralde dovme yaptirdiysan ohoo gobegi hayda hayda deldirirsin:))) azcik cesaret tatlimm cokk guzel duruyooo heeem
3-4 güne iyileşmiyor malesef canımben yara,iltihap felan hiç olmadıgı halde yaklasık 1 ay felan dokununca acıyordu
Çook güzel duruyo tatlım yaa,özellikle yazın off off harikaaaa..bak yine özendim..Yokki öle arkadaşda gidip deldircekcesaret vercek...saol bu arada cesaret verdiğin için bu hafta gittim bi yere deldircektim geri çıktım bende korktum bide 85 dediler..sen ne kadara deldirdn peki..
:Herşeyin bi zorluğu var tabi canımm..dövmede 1 2 hafta suya değmemesi gerekiyo yara oluyo falan filan..burunda öle..bu haftasonu yaptırıcam bakalım..
tatlim 24 unde yazmissin haftasonu yaptircm diye yaptirdin mii????:79:
Göbeğimde ve burnumda piercing var. Göbek en az acıyan bölgelerden biri, hatta ben hissetmemiştim bile. Korkmanıza hiç gerek yok. Uzun süre dövme atölyesinde çalıştım, o yüzden insanların tepkilerini de biliyorum. Önce herkes korkarak gelir ama deldirdikten sonra; "Bu muymuş, korktuğum gibi değilmiş." der, mutlu mutlu giderler=) Çok acıdı diyen kimseyi duymadım. Yalnız iyileşme sürecinde bakımına çok dikkat etmeniz lazım, mikrop kapabilir yoksa.
Yeni dövmenizi de güle güle kullanın.
Göbeğimde ve burnumda piercing var. Göbek en az acıyan bölgelerden biri, hatta ben hissetmemiştim bile. Korkmanıza hiç gerek yok. Uzun süre dövme atölyesinde çalıştım, o yüzden insanların tepkilerini de biliyorum. Önce herkes korkarak gelir ama deldirdikten sonra; "Bu muymuş, korktuğum gibi değilmiş." der, mutlu mutlu giderler=) Çok acıdı diyen kimseyi duymadım. Yalnız iyileşme sürecinde bakımına çok dikkat etmeniz lazım, mikrop kapabilir yoksa.
Yeni dövmenizi de güle güle kullanın.
bende göbeğimi deldirmek istiyorum ama çok kararsızım acı konusunda biçok arkadaş acımadığını yazmış ama yinede korkuyorum:26:bu arada kızlar nerelerde deldiriyorsunuz göbeğinizi bu konuda biraz bilgi verirmisiniz?
Ben 14 yasinda deldirdim ve hiiiiiiiic sorun yasamadim...hizmamda var ama göbek delii deldirirken hic aci fark etmedim cokkk güzel olur =D bi baslarsiniz bir yerinizi deldirmeye sonu gelmez...