- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.064
- Konu Sahibi melekinizz1984
Göbek deliğine gelene kadar, korunmadan ilişkiye girmişsiniz. Boşalma olmasa bile gebelik olabiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HmmPeçeteyle silsen bile peniste sperm kalma ihtimali var
evet pecete yerıne yıkamayı tercıh edeymıs keske. dibini sıyırmamıstır illa ki kalmıstır onlar da dırek vajınaya. kutsal organları rahataa ersın sıkısık sıkısık lastıkli şeyı takmasınlar diye kızları boyle 1 ay stressten gazel ederler. korkma bızım spermler hurrraaa dıye ordu gıbı daldı da anca hamile kaldık sen1 tane ''o da sansı varsa yasayan '' spermle hamıle kalırsan bahtsızsındırErkek arkadaşımla koruma kullanmadan ilişkiye giridik göbeğime boşaldı ve sonradan peçeteyle silip devam ettik hamile kalınır mı
Kalırsanız muhtemelen tıp literatürüne geçersinizErkek arkadaşımla koruma kullanmadan ilişkiye giridik göbeğime boşaldı ve sonradan peçeteyle silip devam ettik hamile kalınır mı
Valla göbeğinden spermler oraya gidemez de spermden önce gelen suyla hamile kalma ihtimalin varErkek arkadaşımla koruma kullanmadan ilişkiye giridik göbeğime boşaldı ve sonradan peçeteyle silip devam ettik hamile kalınır mı
Nasil hamile kalindigini veya kalmak icin ne yapmaniz gerektigini bildiginize eminmisiniz?Erkek arkadaşımla koruma kullanmadan ilişkiye giridik göbeğime boşaldı ve sonradan peçeteyle silip devam ettik hamile kalınır mı
Demek bu kadar bilgilisin. Yıkasaydınız hamile kalmazdın ama peceteye sildiginiz icin hamilesin. Hayırlı olsunPeçeteyle silsen bile peniste sperm kalma ihtimali var
Haklı ben ikincide böyle kaldım göbektenİçine boşalsaydı kalmazdın ama göbekten kesin
Göbek deliğinden hiç bir engele takılmadan direkt yumurtayla kavuştaaaayHaklı ben ikincide böyle kaldım göbekten
EvetErkek arkadaşımla koruma kullanmadan ilişkiye giridik göbeğime boşaldı ve sonradan peçeteyle silip devam ettik hamile kalınır mı
Ciddi benceGöbek deliğinden içeri sızar, kurşuna kafa atan sperm göbekten hamile de bırakır. Ciddi misiniz? Bu ne bilimsizliktir.