Hamilelik testi

Umarım benim de olmaz ya. Hazır muhabbet ediyorken ben bir şey daha merak ediyorum. Kaç yaşında anne oldunuz? Ben 24 yaşındayım hala anneliğe hazır hissettiğim söylenemez ama bir yanım çok istiyordu rabbim nasip etti galiba. Tabi nasıl yeterim iyi bir anne olabilir miyim soruları hep dönüyor kafamda.
Anne olunca emin olun kucağınıza aldığınız anda güncelleme geliyor sanki . Tek düşündüğünüz o olacak ve eminim iyi bir anne olursunuz şimdiden sorgulamayın kendinizi lohusayken yetersizlik hissi illaki oluyor yani bana olmuştu bakamayacağım yetemiyorum diye sürekli düşünüyordum ama emin olun bebeğe en iyi gelen şey annesidir annenin kokusudur . Kokusu bile onu rahatlatan bir insan nasıl olurda yetemez . Hiç bunları düşünmeyin

Anne olunca emin olun kucağınıza aldığınız anda güncelleme geliyor sanki . Tek düşündüğünüz o olacak ve eminim iyi bir anne olursunuz şimdiden sorgulamayın kendinizi lohusayken yetersizlik hissi illaki oluyor yani bana olmuştu bakamayacağım yetemiyorum diye sürekli düşünüyordum ama emin olun bebeğe en iyi gelen şey annesidir annenin kokusudur . Kokusu bile onu rahatlatan bir insan nasıl olurda yetemez . Hiç bunları düşünmeyin
Umarım her şey hepimiz için çok güzel olur 🥰

Ben daha çok yeniyim ya, herhangi bir önerim yok maalesef. Biraz araştırmam lazım, buraya da yazarım mutlaka. Aklımdasınız.
Benim de korkularım var ilk ve güç olduğu için 16. Haftadan sonra kendimi araştırmaya başlarım diye odakladım.

Arkadaşlar lütfen bana da bakarmısınız testi az önce yaptım böyle sonuç aldım heyecandan uyuyamadım yarın tekrar yapacağım 🥺
Çok silik zor gördüm açıkçası kuruma çizgisi olabilir üzgünüm biraz daha bekleyin isterseniz

Benim de korkularım var ilk ve güç olduğu için 16. Haftadan sonra kendimi araştırmaya başlarım diye odakladım.
Bebeğinizin cinsiyetini öğrendiğinizde de yazın mutlaka buraya, ben de yazarım. Şimdiden çok heyecanlıyım. Eğer çok konuşup da kafanızı ağrıttıysam kusuruma bakmayın.

Bebeğinizin cinsiyetini öğrendiğinizde de yazın mutlaka buraya, ben de yazarım. Şimdiden çok heyecanlıyım. Eğer çok konuşup da kafanızı ağrıttıysam kusuruma bakmayın.
Burada çok konuşmak için varız :KK70:

Sizinle konuşmak çok iyi geldi. Teşekkür ederim. Ne kusuru. 13. Haftalıkta gideceğim belli olursa buraya yazarım mutlaka. Sizde bana sonucunuzu yazın. Güzel haberlerinizi bekliyorum 🐣

Burada çok konuşmak için varız

Burada çok konuşmak için varız :KK70:
Doğru diyorsunuz.☺️ bu akşam yaptım ben testi. Sadece eşim, annem ve kuzenim biliyor. Eşim yanımda. Annem ve kuzenim uzakta. Telefonla konuştuk çok da konuşamadan kapattık. Orada saat epey geç. Şu an zaten uyuyorlar. Eşim de uyuyor. Konuşacak kimse kalmayınca ben de buraya sardım heyecandan 😂

Sizinle konuşmak çok iyi geldi. Teşekkür ederim. Ne kusuru. 13. Haftalıkta gideceğim belli olursa buraya yazarım mutlaka. Sizde bana sonucunuzu yazın. Güzel haberlerinizi bekliyorum 🐣
Ya bana da çok iyi geldi. Yazarım tabii kiii🥹🥹🥹

Doğru diyorsunuz.☺️ bu akşam yaptım ben testi. Sadece eşim, annem ve kuzenim biliyor. Eşim yanımda. Annem ve kuzenim uzakta. Telefonla konuştuk çok da konuşamadan kapattık. Orada saat epey geç. Şu an zaten uyuyorlar. Eşim de uyuyor. Konuşacak kimse kalmayınca ben de buraya sardım heyecandan 😂
Valla burası hep aktif . Ne zaman isterseniz birileri oluyor çok iyi 😅

Kaç yıllık evlisin canım. Burası insana terapi geliyor . Ama bazen korkutucu kötü yorum çok

Sorma bebiş uyudu ben hala bu saatte lak lak peşindeyim 😅
Bebeğiniz kaç aylık? Ya bebiş kelimesi görünce bile duygulanmam normal miiii🥹 hayal ettim şu an benim de bebeğim yanımda mışıl mışıl uyuyor mis kokusuyla, allahım o günleri göstersin 😌😌😌

Back