Bende 5 yıllık evliyim. Sizin tam ideal olmuş. İstiyor muydunuz sürpriz mi olduBen 1 buçuk yıllık evliyim henüz, siz kaç yıllık evlisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 5 yıllık evliyim. Sizin tam ideal olmuş. İstiyor muydunuz sürpriz mi olduBen 1 buçuk yıllık evliyim henüz, siz kaç yıllık evlisiniz
Gerçekten terapi gibiymis burasıııBen 1 buçuk yıllık evliyim henüz, siz kaç yıllık evlisiniz
1 aydır istiyorduk. Kısmetse hemen oldu herhalde. Ay daha emin bile değilim inanamıyorum sanırımBende 5 yıllık evliyim. Sizin tam ideal olmuş. İstiyor muydunuz sürpriz mi oldu
Bebeğim 3.5 aylık şuanda amin inşallah o güzel günleri görürsünüzBebeğiniz kaç aylık? Ya bebiş kelimesi görünce bile duygulanmam normal miiii hayal ettim şu an benim de bebeğim yanımda mışıl mışıl uyuyor mis kokusuyla, allahım o günleri göstersin
Ya maşallah ne güzel. Emin ol. Test bariz belli. VarGerçekten terapi gibiymis burasııı
1 aydır istiyorduk. Kısmetse hemen oldu herhalde. Ay daha emin bile değilim inanamıyorum sanırım
Kız mı erkek mi ve nasıl gidiyor? Cok zor bir süreç mi , özellikle yenidoğan dönemi? Ben bebekken çok usluymuşum annem emzirir yatırırmış hemen uyurmuşum. Eşim de öyle. Umarım bebişimiz de öyle olur. Sizinki nasıl?Bebeğim 3.5 aylık şuanda amin inşallah o güzel günleri görürsünüz
Ya maşallah ne güzel. Emin ol. Test bariz belli. Var
İnsallahYa maşallah ne güzel. Emin ol. Test bariz belli. Var
Ay maşallah maşallah ne güzel ya, allahım bana da göstersin o güzel günleri hatta tüm gebelerimize ben de bir kızım olsun çok istiyorum. Hep hayalim. Tabii hayırlısı erkek de kız da kabulümüz sağlıklı olsun daBenim bebeğim kız . Açıkçası ilk 40 gün çok zorlandım o dünyaya alışıyor siz ona üstüne lohusalık beni çok etkilemişti . Sürekli uykusuz gecelerim oldu çok gazlı bir bebekti hayatım hep bu şekilde olacak diye bunalıma girip ağladığım çok geceler olmuştur. Ancak sonra güzel bir döneme giriyorsunuz o dünyaya alışıyor siz ona . Valla maşallah diyelim benim kızım 2.5 -3 aydan sonra uykusu düzene girdi gazları azaldı . Şuan gece 12-1 de en geç gece uykusuna geçer ve sabaha kadar uyur. Sallamıyorum uyku eğitimi verdik kendi kendşne uyuyor valla çok güzel bir dönemdeyiz şu sıra çok güzel gidiyor . Bol bol etkinlik yapıyoruz tummy time yapıyoruz kitap okuyorum şuan zor dönemleri atlattık keyfini çıkarıyorum
İlk zamanlar olur öyle şeyler. Ben de 2 yıl önce iki tatlı yeğene sahip oldum. Onlardan biliyorum. Tabi anneleri yaşıyor daha çok bu dönemi onlar kadar bilemem ama yaşadıkları zorlukları az çok görebiliyordum. Şimdi ikisi de dünya tatlısı, bıcır bıcır konuşuyorlarİlk zaman sütüm az geldiği için 1 saatte 1 emziriyordum 4 gün 4 saat uykuyla durduğumu biliyorum . Tabi kimse demedi ki mama ver . Sonra doktor tavsiyesiyle mamaya mecbur başladık ve o bile bizi baya rahatlattı bebeği iyi takip edip ihtiyaçlarını dinlemek çok önemli yenidoğan döneminde
Tabi canım önemli olan sağlık . Sağlıklı olması ben hamileliğimde nipt testi yaptırdım fetal DNA testi ikili ve üçlü tarama testleri yerine geçiyor . Diğerlerini yaptırmadım ve 12.haftada bu test sayesinde cinsiyet öğrenmiştim . Aklınızda bulunsun fetal DNA testi yaptırırsanız erkenden cinsiyette öğrenirsinizAy maşallah maşallah ne güzel ya, allahım bana da göstersin o güzel günleri hatta tüm gebelerimize ben de bir kızım olsun çok istiyorum. Hep hayalim. Tabii hayırlısı erkek de kız da kabulümüz sağlıklı olsun da
Ayy bakalım o günlere bi gelelim de, kesin erkenden öğrenmek isterim zaten. Ve yaptırırızTabi canım önemli olan sağlık . Sağlıklı olması ben hamileliğimde nipt testi yaptırdım fetal DNA testi ikili ve üçlü tarama testleri yerine geçiyor . Diğerlerini yaptırmadım ve 12.haftada bu test sayesinde cinsiyet öğrenmiştim . Aklınızda bulunsun fetal DNA testi yaptırırsanız erkenden cinsiyette öğrenirsiniz
Maşallah Allah bağışlasın. Her güzel şeyin bir zorluğu var malesef ama onların bir gülüşü bile ömre bedel tüm yorgunluğunu unutturuyor insanaİlk zamanlar olur öyle şeyler. Ben de 2 yıl önce iki tatlı yeğene sahip oldum. Onlardan biliyorum. Tabi anneleri yaşıyor daha çok bu dönemi onlar kadar bilemem ama yaşadıkları zorlukları az çok görebiliyordum. Şimdi ikisi de dünya tatlısı, bıcır bıcır konuşuyorlar
Amin amin aynen öyleMaşallah Allah bağışlasın. Her güzel şeyin bir zorluğu var malesef ama onların bir gülüşü bile ömre bedel tüm yorgunluğunu unutturuyor insana
Ya aklıma şimdi de şu takıldı, test pozitif ama ya kanda negatif çıkarsa? Var mı acaba öyle bir ihtimalMaşallah Allah bağışlasın. Her güzel şeyin bir zorluğu var malesef ama onların bir gülüşü bile ömre bedel tüm yorgunluğunu unutturuyor insana
Ya masallah iyi geceler yazıcam mutlakaŞu popiş neyi unutturmaz ki Sizinde haberlerinizi bekliyorum burda hep beraber sevinelim . İyi geceler diliyorum görüşmek üzere
Test bozuk çıkmış olur evet bazen testlerde yalancı pozitif görülebiliyor. Beta Hcg ilk kanda yükselir daha sonra idrarda çıkar. Eğer test kiti bozuk değilse kanda pozitif çıkar ama tabi her zaman bir ihtimal varYa aklıma şimdi de şu takıldı, test pozitif ama ya kanda negatif çıkarsa? Var mı acaba öyle bir ihtimal
Anlıyorum, umarım kanda da pozitifi görürüz güzel haberler veririm inşallahTest bozuk çıkmış olur evet bazen testlerde yalancı pozitif görülebiliyor. Beta Hcg ilk kanda yükselir daha sonra idrarda çıkar. Eğer test kiti bozuk değilse kanda pozitif çıkar ama tabi her zaman bir ihtimal var