- 8 Haziran 2021
- 16
- 5
- 22
- Konu Sahibi melekinizz1984
Erkek arkadaşımla koruma kullanmadan ilişkiye giridik göbeğime boşaldı ve sonradan peçeteyle silip devam ettik hamile kalınır mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç şaşmaz kalırsınErkek arkadaşımla koruma kullanmadan ilişkiye giridik göbeğime boşaldı ve sonradan peçeteyle silip devam ettik hamile kalınır mı
Deme…..Benim bi tanıdığım bu şekilde üçüzlere gebe kalmıştı sizin ikiz olabilir bence..
Aa çok mantıklı. Aydınlandım şu anGöbek deliğinden direk rahme gidiyor boşuna mı göbek bağı oluşuyor bu yüzden biz nasıl kaldık saniy0n
Dedim gittiii.Deme…..
Yavrum akıl var mantık var oradan nasil hamile kalacaksınErkek arkadaşımla koruma kullanmadan ilişkiye giridik göbeğime boşaldı ve sonradan peçeteyle silip devam ettik hamile kalınır mı
Kesin kalirsiniz, deriniz ceker direkt rahme gider spermlerErkek arkadaşımla koruma kullanmadan ilişkiye giridik göbeğime boşaldı ve sonradan peçeteyle silip devam ettik hamile kalınır mı
Abla bütün sırrı bozdunYavrum akıl var mantık var oradan nasil hamile kalacaksın
Lütfen korunun sonra napiyorsaniz yapın
Peçeteyle silsen bile peniste sperm kalma ihtimali varKesin kalirsiniz, deriniz ceker direkt rahme gider spermler
Geçmiş olsun hepimize hayırlı olsun teyze oluyoruzPeçeteyle silsen bile peniste sperm kalma ihtimali var
Hamilesin. Deriniz aaadetaaa bir krem gibi spermleri emer ve rahme iletir böylelikle hamile halırsınız. Belki bi mucize olur 5 iz lere gebe kalırsınız. İnşallah size benzemezlerPeçeteyle silsen bile peniste sperm kalma ihtimali var