Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Orenda
Kahvaltı: omlet, krem peynir, tam buğday ekmeği 1 dilim
Öğlen: grubun gezmeci kadını olarak yine misafirlikteydim küçük 1 dilim kıymalı su böreği, yarım rulo pasta, 5 yaprak sarması
Akşam: etli wrap
Akşam sonrası: latte
Yarın hepimiz -‘leri görelim inşallah bol bol

Günaydın kızlar
Telefon elimden sallandi uzaktan resim b*k gibi düşmüş regl falan derken neyse idare edin çok büyük kaybim yok neyse ki önümüzde ki hafta telafi edicem inşbu hafta moraller 0 o yüzden yedik be

Günaydın kızlar. Geri döndüm ama arti kiloyla. Hazir yemeklerin ve gunlerdir yan gelip yatmanin acisi cikti. Ellerim davul gibi sismis. Bugun artik basliyorum geri. Umarim bi dahaki tartida eksi gorebilirim tekrar. Orenda

Arada züber ve sade filtre kahve. 30 dk da göl kenarında miss gibi bir yürüyüş
Eki Görüntüle 3579372 Eki Görüntüle 3579374

Orenda

Bugün arkadaşlarla dışarıda olduğumuz için çok düzenli yiyemedim.

Kahvaltı hariç yediklerim;

Yarım muz
1 incir, 1 ceviz
5-6 dilim peynir
2 küçük tortilladan lahmacun
Domates, marul

Selam kızlar sabah ve iki ara öğün. Akşama da az bişey kıymalı makarna yicem üstüne yürüyüş yapacağım sabah + görmemek için

Ben yarın tartıda kac kilo almışim onu merak ediyorum
Bu arada etli patatesli bir yemek yedim akşam
Öglen yoğurt hıyardı kahvalti zaten es geçiyorum biliyorsunuz

Sabah
Bir domates bir salatalık 2 sivri biber 2 yumurta yarım avokado ve peynir

Öğle ve akşamı birleştirip bir tabak bulgur pilavı yedim sebzeli.
2 dilim de kek yedim
Nevossss monoi Susmuyorr immzaben Infinite Soul Safransari KendineRenkli Sofienin Kedisi kikelomo Y Yagmurkan dünün puanlarinizi ekliyorum

Günaydın güzel kadınlar yine bir tartı günüaşırı motive oluyorum iyi ki bu gruba katılmışım Bel ölçüm 2 hafta önce 90 dı sabah 87 çıktı göğüs ölçüm 100dü 98e düşmüş alt göbek 105di 103e düşmüş basen ölcmuyorum popom vücudumda en rahatsız olmadığım yer zaten küçük

Ay ne güzel tebrik ederim

Ay ne güzel tebrik ederim
Bu topigi kurup motive ettiğiniz için ben teşekkür ederim aylardır spora gidiyorum kasımdan beri ama istediğim motivasyonu yakalayamiyordum. İşten geliyorum 3 yaşında kızım var eşimle paslaşarak çok kısıtlı saatlerde biseyler yapmaya çalışıyoruz bu arada size bisey sormak istiyorum haftaya pazar evlilik yildönümümüz eşim bir yere rezervasyon yaptırmış muhtemelen o gün yemeği abartmasamda alkol alacağım cumartesiye kadar kacamaksız ilerlemeyi düşünüyorum tartıyı cumartesi versem olur muuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…