Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Orenda Orenda
Kahvaltı: omlet, krem peynir, tam buğday ekmeği 1 dilim
Öğlen: grubun gezmeci kadını olarak yine misafirlikteydim🤭 küçük 1 dilim kıymalı su böreği, yarım rulo pasta, 5 yaprak sarması
Akşam: etli wrap
Akşam sonrası: latte
Yarın hepimiz -‘leri görelim inşallah bol bol 🫶🏻

Orenda Orenda
Günaydınn ☕☕☕
Oraya bir 53.85 yazmanızı rica edeceğimmm😌😌

Eklentiler

• IMG_2515.webp
    IMG_2515.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 10
Günaydın kızlar🫠
Telefon elimden sallandi uzaktan resim b*k gibi düşmüş regl falan derken neyse idare edin çok büyük kaybim yok neyse ki önümüzde ki hafta telafi edicem inş😑bu hafta moraller 0 o yüzden yedik be😕
1000130210.webp

Günaydın kızlar. Geri döndüm ama arti kiloyla. Hazir yemeklerin ve gunlerdir yan gelip yatmanin acisi cikti. Ellerim davul gibi sismis. Bugun artik basliyorum geri. Umarim bi dahaki tartida eksi gorebilirim tekrar. Orenda Orenda
20250420_090949.webp

Merhabalar 🌸
Kahvaltı öğlen yemeği bir gibi olmuş oldu 🙃 2 dilim beyaz ekmek, domates salatalık 1 yumurtadan omlet 8 9tane patates kızartması 1 dilim hellim peynir ve cay
Ara öğün turk kahvesi ve bir küçük avuc çiğ kuruyemis
Akşam: şehriye corba bezelye yemeği yoğurt 4 yk bulgur pilavı olacak nasipse
Bu hafta spora çok vakit ayıramadığım için ceza olarak 2 saat salona gideceğim🤣 suyu da 2 litreye tamamlamaya gayret edicem 🙂

Günaydın, çocukla uğraşırken kahvaltıyı çekemedim.
Kahvaltı: salatalık hindi füme 1 dilim yumurtalı ekmek zeytin ve biraz patates kızartması aldım tabağıma
Ara öğün yapmayabilirim şu an çok tokum.
Akşam da yine mercimek ve fasulye yemeği düşünüyorum 🥹

Arada züber ve sade filtre kahve. 30 dk da göl kenarında miss gibi bir yürüyüş 💃
Eki Görüntüle 3579372 Eki Görüntüle 3579374

Orenda Orenda

Bugün arkadaşlarla dışarıda olduğumuz için çok düzenli yiyemedim.

Kahvaltı hariç yediklerim;

Yarım muz
1 incir, 1 ceviz
5-6 dilim peynir
2 küçük tortilladan lahmacun
Domates, marul

Selam kızlar sabah ve iki ara öğün. Akşama da az bişey kıymalı makarna yicem😑 üstüne yürüyüş yapacağım sabah + görmemek için

Orenda Orenda
2. Hafta 6. Gün
Kahvaltı: mantarlı kapyalı omlet, peynir, zeytin, yeşillik, tahin pekmez, 1 tatlı kaşığı çikolata 2 dilim ekmek
Ara:1 sb kefir, 1 çk fındık ezmesi, bir lokmacık ekmek
Akşam: tavuk döner, 3 4 parça ince lavaş, ayran salata

Bu sabah tartılmıştım 73.2 gelmişti. Yarın ne olcak acep 🤔

Ben yarın tartıda kac kilo almışim onu merak ediyorum :KK70:
Bu arada etli patatesli bir yemek yedim akşam
Öglen yoğurt hıyardı kahvalti zaten es geçiyorum biliyorsunuz

Kahvaltı
Sucuklu yumurta
5 zeytin
Minik.beyaz ekmek
Bir lac çatal peynir

Ara
Yarım muz, tahin

Akşam
1 kepçe erişteli mercimek çorba
2 Biber 1 kabak dolması ( iç harcı yeşil mercimek, karabudayli)

Sonra komşuda biraz ceviz badem gün kurusu

Selamlar,
Bugün programs uyamadım. Hiç hesapta yokken arkadaşlara kahvaltıya gittik.
Patatesli yumurta
Salatalık domates
1 dilim ezine peyniri ve çeyrek simit yedim

Öğleden sonra 2 top dondurma 🥹🥹

Akşam da sanıyorum 300gr civarı et yedim.

Sabah 8.30dan 22.30a kadar dışarıdaydık, aşırı yoruldum, egzersiz yapamadım.

Sabah
Bir domates bir salatalık 2 sivri biber 2 yumurta yarım avokado ve peynir

Öğle ve akşamı birleştirip bir tabak bulgur pilavı yedim sebzeli.
2 dilim de kek yedim
Nevossss Nevossss monoi monoi Susmuyorr Susmuyorr immzaben immzaben Infinite Soul Infinite Soul Safransari Safransari KendineRenkli KendineRenkli Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi kikelomo kikelomo Y Yagmurkan dünün puanlarinizi ekliyorum 🥰

Günaydın güzel kadınlar yine bir tartı günü🥰aşırı motive oluyorum iyi ki bu gruba katılmışım 🩷🩷🩷Bel ölçüm 2 hafta önce 90 dı sabah 87 çıktı göğüs ölçüm 100dü 98e düşmüş alt göbek 105di 103e düşmüş basen ölcmuyorum popom vücudumda en rahatsız olmadığım yer zaten küçük 😂😂
20250420_105346.webp

Günaydın güzel kadınlar yine bir tartı günü🥰aşırı motive oluyorum iyi ki bu gruba katılmışım 🩷🩷🩷Bel ölçüm 2 hafta önce 90 dı sabah 87 çıktı göğüs ölçüm 100dü 98e düşmüş alt göbek 105di 103e düşmüş basen ölcmuyorum popom vücudumda en rahatsız olmadığım yer zaten küçük 😂😂Eki Görüntüle 3579624
Ay ne güzel tebrik ederim 🥰

Ay ne güzel tebrik ederim 🥰
Bu topigi kurup motive ettiğiniz için ben teşekkür ederim aylardır spora gidiyorum kasımdan beri ama istediğim motivasyonu yakalayamiyordum. İşten geliyorum 3 yaşında kızım var eşimle paslaşarak çok kısıtlı saatlerde biseyler yapmaya çalışıyoruz🙂 bu arada size bisey sormak istiyorum haftaya pazar evlilik yildönümümüz eşim bir yere rezervasyon yaptırmış muhtemelen o gün yemeği abartmasamda alkol alacağım cumartesiye kadar kacamaksız ilerlemeyi düşünüyorum tartıyı cumartesi versem olur muuuu😂🥰🥰🥰

Back
X