Olur tabi ki. Alkol mutlaka + çıkaracaktır moral bozmaya gerek yok. Tebrik ederim nice yillariniz olsun birlikteBu topigi kurup motive ettiğiniz için ben teşekkür ederim aylardır spora gidiyorum kasımdan beri ama istediğim motivasyonu yakalayamiyordum. İşten geliyorum 3 yaşında kızım var eşimle paslaşarak çok kısıtlı saatlerde biseyler yapmaya çalışıyoruzbu arada size bisey sormak istiyorum haftaya pazar evlilik yildönümümüz eşim bir yere rezervasyon yaptırmış muhtemelen o gün yemeği abartmasamda alkol alacağım cumartesiye kadar kacamaksız ilerlemeyi düşünüyorum tartıyı cumartesi versem olur muuuu
Çok teşekkür ederimOlur tabi ki. Alkol mutlaka + çıkaracaktır moral bozmaya gerek yok. Tebrik ederim nice yillariniz olsun birlikte
Hadi inşallah toparlarizInfinite Soul Hawky İki gün 7000 bin adım bu arada evet + çıkmışsınız ama çok az farklarla ikinizde moral bozmayın
7000 adim 1 saat disarida yuruyus demek o imkani bulamazsam bebis uyurken 1 saat evde yogun tempolu baska bir spor yapabilir miyim?Infinite Soul Hawky İki gün 7000 bin adım bu arada evet + çıkmışsınız ama çok az farklarla ikinizde moral bozmayın
Tabi ki canım7000 adim 1 saat disarida yuruyus demek o imkani bulamazsam bebis uyurken 1 saat evde yogun tempolu baska bir spor yapabilir miyim?aci bana Orenda evde bebem var
AnlastikTabi ki canımleslie 40 dk lik bile yapabilirsin 2 gün
Aklımdaydı bunu soracaktım ben de nasıl tadı?Spor üstü ara öğün
Muz eşliğinde fit tiramisu
Fena değil ama tatlandırıcı az geldi benim damak tadıma o yüzden muz ekledim. En alta kahveyle ıslatılmış yulaf koydum, kahveye de tatlandırıcı koyarsam daha güzel olacakmış. Chiayı da az koymuştum o biraz artarsa kıvamı daha katı olacak. Geliştirilebilir ama beni kesti tatlı olarakAklımdaydı bunu soracaktım ben de nasıl tadı?
Üzdün, ama saldın yani ne yedin ne ettin bilmiyoruz
Salı günü okullar açılıyo ondan sonra rahatım ama şu an burda Paskalya. Kovayla çukulata şeker alındı. Okula gitmesi lazım acil bxbxbÜzdün, ama saldın yani ne yedin ne ettin bilmiyoruzneyse bakalım bu hafta bi tam dikkat etsene nolacak bakalım 2 gün 7000 bin üstü adım ceza
Kovayla çukulata şeker çocuklarınSalı günü okullar açılıyo ondan sonra rahatım ama şu an burda Paskalya. Kovayla çukulata şeker alındı. Okula gitmesi lazım acil bxbxb
Memem mi şişsinKovayla çukulata şeker çocuklarınsenin değil aşkım kdjdjwdd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?