Hadi bakalım. Bol su iç ödem kalmasınOrenda
2. Hafta 6. Gün
Kahvaltı: mantarlı kapyalı omlet, peynir, zeytin, yeşillik, tahin pekmez, 1 tatlı kaşığı çikolata 2 dilim ekmek
Ara:1 sb kefir, 1 çk fındık ezmesi, bir lokmacık ekmek
Akşam: tavuk döner, 3 4 parça ince lavaş, ayran salata
Bu sabah tartışmıştım 73.2 gelmişti. Yarın ne olcak acep
Benim her yerim ödem yaa atamıyorum ki.. Emzirdiğim için ödem attırıcı su da içemiyorum. Emzirme danışmanı içme onları, vücudundaki su azalırsa sütün de azalır dediHadi bakalım. Bol su iç ödem kalmasın
Olsun canım emzirme dönemi bitince asilirsin. Şimdi yavaş yavaş versen bile karBenim her yerim ödem yaa atamıyorum ki.. Emzirdiğim için ödem attırıcı su da içemiyorum. Emzirme danışmanı içme onları, vücudundaki su azalırsa sütün de azalır dediyoksa zaten 3 kilodan fazlası ödemdir. Hareket de edemeyince kaldılar öylece
Sofi, bugün arkadaşım çocuk doktoruna sormuş mesela. Abartmadığın sürece yeşil çay içebilirsin demiş. Her doktor farklı bir şey söylüyorBenim her yerim ödem yaa atamıyorum ki.. Emzirdiğim için ödem attırıcı su da içemiyorum. Emzirme danışmanı içme onları, vücudundaki su azalırsa sütün de azalır dediyoksa zaten 3 kilodan fazlası ödemdir. Hareket de edemeyince kaldılar öylece
leslie yapsana fırsat buldukça, ben daha önce 17 kg verdim leslie ve diyetleOrenda
2. Hafta 6. Gün
Kahvaltı: mantarlı kapyalı omlet, peynir, zeytin, yeşillik, tahin pekmez, 1 tatlı kaşığı çikolata 2 dilim ekmek
Ara:1 sb kefir, 1 çk fındık ezmesi, bir lokmacık ekmek
Akşam: tavuk döner, 3 4 parça ince lavaş, ayran salata
Bu sabah tartılmıştım 73.2 gelmişti. Yarın ne olcak acep
Ben de hamilelikten önce 12 kilo vermiştim. Leslie de yapardım ama benim bebiş çok mızmız. Uyuyunca da yeter ki ses çıkmasın diye nefes bile almıyorumleslie yapsana fırsat buldukça, ben daha önce 17 kg verdim leslie ve diyetle
Ben de diyetisyene gidicem ya haftaya. Dediğin gibi herkes bir şey diyor. Öyle böyle 6. Aya geldik sayılır. Bundan sonra daha rahat olur inşallah ek gıda falanSofi, bugün arkadaşım çocuk doktoruna sormuş mesela. Abartmadığın sürece yeşil çay içebilirsin demiş. Her doktor farklı bir şey söylüyor
Benimkide öyle ama yarım saat bile uyusa hemen değerlendirmeye çalışıyorumBen de hamilelikten önce 12 kilo vermiştim. Leslie de yapardım ama benim bebiş çok mızmız. Uyuyunca da yeter ki ses çıkmasın diye nefes bile almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?