Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Selam kizlar ozledim burayi ama firsat bulup giremiyorum. Hala evime donemedim. Pazartesi donecegim. Burada tarti yok evde de beni bakalim neler bekliyor o konuda da pek fikrim yok. Bu hafta tarti veremeyecegim muhtemelen. Sindirim falan bozuldu muhtemelen ya veremedim ya da aldim zaten. Sporda yapamadim kac gundur. Bi evime doneyim kendime geleyim sonraki tartiya yetisecegim umarim. Kendinize iyi bakin.

ooof hayranım pilavdan uzak durabilenlere ben çok seviyorum çok ama çok seviyorum hatta o gün pilav yiyeceksem sabah bir şey yemiyorum akşama kadar 5 kaşık falan yiyebileyim diye
Ben de çok severim, çok da güzel yaparım. ama yemiyorum işte ekmek de yemiyorum. Bir süre böyle.

Yaaa hazır seni bulmuşken bana pilav ölçülerini verir misin ben biraz lapa yapıyorum.
Geçen eşim ek gıdaya geçtik galiba dedi azıcık üzüldüm hahshshshd
Ben göz kararı yapıyorum bir de pirinci öyle saatlerce ıslatmadan yapıyorum. Önceden ölçülü yapardım o zaman da 1 bardak pirince 2 bardağa yakın su koyuyordum. Şimdi pirinçlerin üstü geçene kadar koyuyorum. Ama önceden suda beklediyse bire birdir ölçüsü bilemedim 1,5 yağını da, tereyağ zeytinyağı karışık koyuyorum.
Sen nasıl yaptın?

Ben pirinçleri soğuk suda bekletiyorum yarım saat 45 dakika kadar. Daha sonra 5 dakika kavuruyorum beyazlıyor baya sonra da sıcak su ekliyorum kısık ateşte pişiriyorum. 1 su bardağı pirince 1.5 su bardağı su ekliyorum

1 bardak ekle bi dahakine o zaman. Suda bekletince şişiyor zaten pirinçler. O zaman lapa olmaz.

1 bardak ekle bi dahakine o zaman. Suda bekletince şişiyor zaten pirinçler. O zaman lapa olmaz.
Bir de öyle deneyeyim. Annemde sıcak su da beklet diyor kendisi öyle yapıyor tane tane oluyor ama ben yapsam iyice lapa olur ya. Sıcak su daha da şişirmez mi

Neyse bu hafta deprem, yoğunluk vs derken artılar görebiliriz. Önemli olan bırakmamak. Motivasyonu düşürmek istemeyen bu pazar tartı atmayabilir. Ama bunu söyleyip. Ben artı çıkacağım ama veririm yine tartı önemli olan devamlılık, bırakmayalım yeter

Bir de öyle deneyeyim. Annemde sıcak su da beklet diyor kendisi öyle yapıyor tane tane oluyor ama ben yapsam iyice lapa olur ya. Sıcak su daha da şişirmez mi
Pirincin cinsi de önemli. Fazla nişastalıysa suda bekletmeyince yapınca lapa olur. Sen sıcak suda bekletip 1 bardak suyla dene bakalım nasıl olacak.

Ben atmıcam canım çok kötü beslendim bugün de

Orenda
Kahvaltı: açık büfe doyasıya yedim
Akşam: kebapçıdaydık
Tatildeyim arkadaşlar, yarın da böyle olacak ama pazartesi bomba gibi dönüyorum inşallah
Evde olmadığım için yarın sabah veremeyeceğim

Tamam canlarım, pişman olmak yok. Toparlarız pazartesi bomba gibi döneriz. Yarın ablamları İstanbula götüreceğiz sabahtan akşama uçuşları, çok diyet dışına çikmayi düşünmüyorum ama yine de dışarıda olacağım. Paylaşırım yediklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…