Yok vercem canım ben de merak ediyorumcezanın bi önemi yok ki, bu hafta salarsın önümüzdeki hafta toparsın. şahsen ben komple bıraksam alırım daha kilo. hiç değilse burada dikkat etmeye çalışıyoruz. İstersen bu hafta tartı verme canım motivasyonun düşmesin
Tamam ama moral bozma bişey yok bundaYok vercem canım ben de merak ediyorum
Peki kilo veriliyor mu o listelerle acaba yaDiyetisyenden geldiimm
Öyle bir liste verdi ki, sürekli yemek yemem lazımemzirdiğim için öncelik bebeğimmiş Allah'tan hayırlısı. Gazamız mübarek olsun
Tamam ama moral bozma bişey yok bunda
Veriliyor ya ben daha önce de aynı diyetisyene gidiyordum. 3 ayda 10 kilo verdimPeki kilo veriliyor mu o listelerle acaba ya
SüpermişVeriliyor ya ben daha önce de aynı diyetisyene gidiyordum. 3 ayda 10 kilo verdimsürekli bir şey yiyordum. Şimdi de aynı bakalım ne olacak
Ben 2 haftadır gidiyorum kontrol altında olma hissi mükemmel bişi bence, bi de ayrıntılı tartılma olayı güzel yağ, ödem vs. Bol motivasyon ve kolaylık diliyorum sizeVeriliyor ya ben daha önce de aynı diyetisyene gidiyordum. 3 ayda 10 kilo verdimsürekli bir şey yiyordum. Şimdi de aynı bakalım ne olacak
Bizde cıkıcaz galiba ya dddjddn ama bana yasak zaten istesem de bir şey yiyemiyorumMisafirim var ablam geldi, kahve içmeye çıktık umarım sadece kahve içerim amiiin
Neden yasakBizde cıkıcaz galiba ya dddjddn ama bana yasak zaten istesem de bir şey yiyemiyorum
Bebişimin besin alerjisi olduğu içi. Süt ürünleri yumurta dana eti vs tüketemiyorumNeden yasakyasaklar çiğnenmek için mi acaba
Ayyyy neyse bana yasak değilBebişimin besin alerjisi olduğu içi. Süt ürünleri yumurta dana eti vs tüketemiyorum
Güzel oluyor benceOrenda yarın da senin yulaf lavaşçıklarını deneyeceğim kahvaltıda. Bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?