- 28 Mayıs 2014
- 1.747
- 1.844
- 333
- 33
Kilo / 80Merhaba tabi boy kilo ve 1 hazirana kadar hedef verebilirsiniz
Ben pazartesi başlayacağım olur mu orenda hanımGeçmiş olsun canım iyileş de gelirsin bomba gibi
Ooo uzun çekimgünaydın kızlar, bugünün motivasyonu
olur tabi ki canım. Haftaya pazar ilk tartını atarsınBen pazartesi başlayacağım olur mu orenda hanım
az koklayım mi bibiDiyetisyenim bugün bittiğini söyledi diyetin ve bir hakediş yapabiliriz dedi o yüzden bentabi ki sizden saklayamazdım bunu
Ama tabi düzenli beslenmeme devam normalde
10 gündür hiç koklamadiysam ben gibi kokla yoksa yokaz koklayım mi bibi
Puhhhh yiyen var yiyemeyen varDiyetisyenim bugün bittiğini söyledi diyetin ve bir hakediş yapabiliriz dedi o yüzden bentabi ki sizden saklayamazdım bunu
Ah nasip olur mu beDiyetisyenim bugün bittiğini söyledi diyetin ve bir hakediş yapabiliriz dedi o yüzden bentabi ki sizden saklayamazdım bunu
Onay aliyor bir de fjdjdjdjdjOgluma pizza yaptım bende yedimbugün ödül günüydu dediklerimi yaptigi için bende ona söz verdiklerimi yaptım.Ben bu hafta kesinlikle cezali olucam biliyorum neyse yaparız sıkıntı yok yapinca yememek çok zor evde çocuk olması işi tamamen zora sokuyor dimi kız acces accessdenied
Oda benimle ayni durumda çünkiOnay aliyor bir de fjdjdjdjdj
Oda benimle ayni durumda çünkibenimki iştahli çocuk hergun benden neler istiyo bir bilsen anne kurabiye anne pasta börek çorek yıldım diyetdeyken yapmak zor kokusu gel gel ye beni diyor
3 dilim yedimZaten amacın ev de pişenden kontrollü yemek senin 1 dilim yersindimi 1 dilim?
Bu bahane biliyorsunOgluma pizza yaptım bende yedimbugün ödül günüydu dediklerimi yaptigi için bende ona söz verdiklerimi yaptım.Ben bu hafta kesinlikle cezali olucam biliyorum neyse yaparız sıkıntı yok yapinca yememek çok zor evde çocuk olması işi tamamen zora sokuyor dimi kız acces accessdenied
Yok bu gruptan olmaz ben gider zaten benim diyet bitti bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?