Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Diyetisyenim bugün bittiğini söyledi diyetin ve bir hakediş yapabiliriz dedi o yüzden ben 🥳 tabi ki sizden saklayamazdım bunu 😁
Ama tabi düzenli beslenmeme devam normalde 👌🏼

Eklentiler

• 20250418_144008.webp
    20250418_144008.webp
    83 KB · Görüntüleme: 31
IMG_8798.webpIMG_8773.webpArada sütlü kahve ve züber yedim. Akşam bi kase de sebze çorbası içtim. Sabahları diyetisyenim bir de detoks suyu tarifi verdi hafiften açlığı bastırıyor. 1 litre suya 1 limon, 1 elma, varsa ananas kabuğu (ben alışverişe gidemediğimden koymadım) tane karabiber, karanfil, tarçın kaynatılıyor, soğuyunca sabah büyük bi bardak hüpletiyosunuz 😋

Ogluma pizza yaptım bende yedim 😑🤣bugün ödül günüydu dediklerimi yaptigi için bende ona söz verdiklerimi yaptım.Ben bu hafta kesinlikle cezali olucam biliyorum🤣neyse yaparız sıkıntı yok😐yapinca yememek çok zor evde çocuk olması işi tamamen zora sokuyor dimi kız acces🙁 accessdenied accessdenied

Ogluma pizza yaptım bende yedim 😑🤣bugün ödül günüydu dediklerimi yaptigi için bende ona söz verdiklerimi yaptım.Ben bu hafta kesinlikle cezali olucam biliyorum🤣neyse yaparız sıkıntı yok😐yapinca yememek çok zor evde çocuk olması işi tamamen zora sokuyor dimi kız acces🙁 accessdenied accessdenied
Onay aliyor bir de fjdjdjdjdj

Bu bahane biliyorsun 😒 sen benim evdeki kazık kadar adamin yediklerini yazsam intihar edersin

Back
X