Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Yarın sabah aç karnına tartıl öyle ekleyelim istersen olur mu ?
Çok farkediyo bence
Sabah tartıldım 84.400 çıktım bu regl şişkinliği ne kadar oluyor kaç gün sonra geçiyor bilemiyorum 🥹🫠

5 buçuk aylık oldu. Suyu 2 2 buçuk litre falan içiyorum. Ay bıraksam mı diyeti acaba 😔

Ben kendi kendime takılıyorum ondan sanırım. 😔
Ben emzirirken 16 kilo verdim. Hiç diyet yapmadım. Sadece emzirmek inanılmaz kalori harcatıyor. Sağlıklı beslen bol sıvı tüket gider zaten diye düşünüyorum. Kendine eziyet etme. 🥲

IMG_8714.webp
ortaya karışık tabağım 😍 2 yumurtadan mantarlı kapyalı omlet, çeyrek acı, 1 kaşık lor. Omlette 2 kaşık da yulaf. Salatamı yapması 5 dk, dün tüm yeşillikleri yıkadım işler kolaylaştı. İnşallah çabuk acıkmam çünkü dün kabak yedim ve sebzeler beni asla tok yutmuyor onu anladım 😂

Bugün tükettiklerim ektedir 🌸
Sabah kahvenin yanında 1 litre su içtim ve sonrasında 30 dk leslie yaptım.
Akşamda fırında tavuk salata ve çorba yiyeceğim.
Herkese bol eksili bir hafta diliyorum 🥳🤲🏻

Eklentiler

• DF7E5F0D-E340-4648-9955-479FA0D66061.webp
    DF7E5F0D-E340-4648-9955-479FA0D66061.webp
    44 KB · Görüntüleme: 22
Bu arada öğlen mercimek çorbası içtim kahvaltiya salatalik bişeyler atıştırdım akşamada tavuklu birşeyler yiyicem.

Bu arada dolapta pasta var annem yapmış getirmiş dün gece bir dilim yedim yani kadın getirmiş yemesem başlarim senin diyetine diyip içimden geçerdi gerçi demeseydide yerdim göz hakkı ölemmi🤣
Buzdolabinda her actigimda bakışıyoruz bu ne zor sınavlar ya Rabbim diyet yaptığımı hisseder gibi herdefasinda ya baklava yapıyo ya da pasta:cry: :KK42:

Bu arada dolapta pasta var annem yapmış getirmiş dün gece bir dilim yedim yani kadın getirmiş yemesem başlarim senin diyetine diyip içimden geçerdi gerçi demeseydide yerdim göz hakkı ölemmi🤣
Buzdolabinda her actigimda bakışıyoruz bu ne zor sınavlar ya Rabbim diyet yaptığımı hisseder gibi herdefasinda ya baklava yapıyo ya da pasta:cry: :KK42:
Seni vicdanınızla baş başa bırakıyoruz...

Bugun ben bozdum biraz. Yani sabah rutin kahvaltimi yaptim ama aksam yemeginde bi tuzlama iceyim derken ekmeksiz olmaz diyip yaninda 2 dilim ekmek yedim. Sonra bebisin iskenderi yarim kalmisti onuda bosa gitmesin diye yedim. 😿 aksam da kahvenin yaninda aylardir hicbir yerlerde bulamayip firina geldigini gorunce bir tanecik alsam ne olur ki dedigim citir minik bir sey yiyecegim. Bir tane sadece. Bugun boyle oldu. Bu ay daha hic bozmadan tam gaz devam ederim ama. 🙈 Orenda Orenda

Bibibella Bibibella kikelomo kikelomo monoi monoi @accessdenied @my mister @nevoss Hawky Hawky Safransari Safransari immzaben immzaben @Monica_ Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi @KendineRenkli Susmuyorr Susmuyorr kızlar dün ki puanlarınızı ekliyorum.
Bazılarımızın akşam öğününü göremedim. Yedikçe atmak yerine akşam 1 seferde hepsini atalım.
kikelomo kikelomo vermişsiiiiin bak tebrik ederim:*
Dün tartı vermeyenler bugün versin plss
Orenda selamm, benim ne yazık ki çok işim var ve eczaneye gidemiyorum. Yarına ancak.
Öğle yemeği akşam yemeği falan da yemedim. Yiyip tüm günün menüsünü yazarım

Kahvaltı
1 haflanmis yumurta
1 közlenmiş kırmızı biber
2 kaşık rendelenmiş köy peyniri
Yeşillik

Akşam
1 tabak karnıbahar
3 kaşık yogurt
2 kaşık kıyma kavurma

Ara (öğle aramdi, yemeye fırsat olmayinca akşam yemeginden hemen sonra yedim.?
Yarım muz
1 bardak süt
1 kaşık chia tohumu
1 kaşık keten tohumu
1 kaşık kakao ile yapılan bir puding

Selam kızlar
Sabah-Ara-Akşam şeklinde günüm bu şekildeydi. Günü kapattım🤪ara muzlu kefir

Eklentiler

• 1000010202.webp
    1000010202.webp
    40 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000010242.webp
    1000010242.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000010272.webp
    1000010272.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 14
Arada kahve içtim bugün gene çok az yediğim bir gün oldu maalesef.
Şu tabaktaki şey bizim yöresel yemeğimiz karalahana yemeği ezmesi bir iki kaşıkta pirinç yedim

Eklentiler

• 20250414_093300.webp
    20250414_093300.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 13
  • 20250414_190902.webp
    20250414_190902.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 13
Orenda Orenda
2. Hafta 1. Gün
Kahvaltı :
omlet, yeşillik, süzme peynir zeytin, domates salatalık, çay, 2 dilim ekmek
Öğlen : yarım kase çorba, 3 tane lahana sarması