Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah tartıldım 84.400 çıktım bu regl şişkinliği ne kadar oluyor kaç gün sonra geçiyor bilemiyorumYarın sabah aç karnına tartıl öyle ekleyelim istersen olur mu ?
Çok farkediyo bence
Ben emzirirken 16 kilo verdim. Hiç diyet yapmadım. Sadece emzirmek inanılmaz kalori harcatıyor. Sağlıklı beslen bol sıvı tüket gider zaten diye düşünüyorum. Kendine eziyet etme.5 buçuk aylık oldu. Suyu 2 2 buçuk litre falan içiyorum. Ay bıraksam mı diyeti acaba
Ben kendi kendime takılıyorum ondan sanırım.![]()
Ben hatırlayamadım konuşuldu mu, bu puanlar ne işe yarıyorBu haftanın puanları kapandı. Yeni hafta için yeni katılan arkadaşlar da atabilir![]()
bu konuda bir bilgimiz yok tutuyoruz öyle. Var mı fikrin ne yapabiliriz?Ben hatırlayamadım konuşuldu mu, bu puanlar ne işe yarıyor![]()
Yeni ceza icatlari çıkarmayin başımızabu konuda bir bilgimiz yok tutuyoruz öyle. Var mı fikrin ne yapabiliriz?
Seni vicdanınızla baş başa bırakıyoruz...Bu arada dolapta pasta var annem yapmış getirmiş dün gece bir dilim yedim yani kadın getirmiş yemesem başlarim senin diyetine diyip içimden geçerdi gerçi demeseydide yerdim göz hakkı ölemmi
Buzdolabinda her actigimda bakışıyoruz bu ne zor sınavlar ya Rabbim diyet yaptığımı hisseder gibi herdefasinda ya baklava yapıyo ya da pasta![]()
![]()
Ne büyük sınavdayim dimiSeni vicdanınızla baş başa bırakıyoruz...
Orenda selamm, benim ne yazık ki çok işim var ve eczaneye gidemiyorum. Yarına ancak.Bibibella
kikelomo
monoi @accessdenied @my mister @nevoss
Hawky
Safransari
immzaben @Monica_
Sofienin Kedisi @KendineRenkli
Susmuyorr kızlar dün ki puanlarınızı ekliyorum.
Bazılarımızın akşam öğününü göremedim. Yedikçe atmak yerine akşam 1 seferde hepsini atalım.
kikelomo vermişsiiiiin bak tebrik ederim:*
Dün tartı vermeyenler bugün versin plss