Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Pazar günü belli olacak kimlerin porsiyonları fazlaymış kimler buraya yazmadıkları bi şeyler götürmüş hepsi ortaya çıkacak hadi bakalım. Peşinen yazıyorum ben fazla mazla gelirsem yani hani sen diyetteydin noldu denmesin

Kankim ya aşkoo grup kurduk wappda aslında ben daha çok motivasyon için ordayım full disiplinli olduğumdan örnek öğrenci yoksa çokda ihtiyacim yok
Iyi yapıyorsun ya istersen durursun senin aslinda ihtiyacin yok yani görüyoruz iyisinaktif spor yapıyorsun hemde pek kilo sorunu olmaz zaten

Sakin kiz anladik ben bu pazar başlıyıcam sizinle ama bugünden dikkat etmeye başladım

Sabah öğlen akşam bide şu suyumu bitiriyorum en fazla ananas yerim heralde bir parça ananas candır tat verir

Eklentiler

• 20250411_094355.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 16
  • 20250411_140028.webp
    112,1 KB · Görüntüleme: 22
  • 20250411_190321.webp
    117,7 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG-20250411-WA0003.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 15
Kahvaltida 3nyesil zeytin, 3 lokma peynir, 2 yunurtadan kiymali omlet
Aksam 1 tahta kasik nohutlu pirinc pilavi, 150 gr hindi pirzola, 2 corba kasigi tepeleme mor lahana salatasi.

Birde dun gece dayanamadim 1 kase antep fistigi ve findik karisimi yedim. Buraya yazmazsam yememis gibi olurum dedim ama olmadim. Yazayim onuda.

Orenda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…