Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Arkadaşlar selam banlıydım malum ama bende kacamak falan yok hatta ekstra diyetisyen arkadasımla 10 günlük bi program yapiyoruz tabi ki çok disiplinli uyuyorum :)
Elimde olan şeyleri sallim :) dün aksam ben hariç caaaanımm kocam ve arkadaslarım dubai çikolu pasta yediler reglyimde ama kriz falan yaşamiyorum ben hiç şükür

Eklentiler

• 20250409_112701.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 16
  • 20250410_140009.webp
    82,3 KB · Görüntüleme: 16
  • 20250410_204812.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 17
  • 20250411_094355.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 18
Yapıyosun bu sporuu hoş geldin bibişkom

Kız noldun iyi misin şimdi?
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Geçmiş olsun ortalıkta çok fena salgın var, viral enfeksiyonlar çoğalmış, hepimiz dikkatli olalım kızlar
Ay çok geçmiş olsun canım neyin var
Sağolun beybilerim arkadaşımın bahsettiği salgın galiba her şeyime baktılar hiçbir şey çıkmadı ama geberiyordum beş tane serum yedim hala bok gibiyim hastane zaten kaynıyor herkes hasta aman dikkat edin

Hoşgeldin çiçammmmmmm

Sağolun beybilerim arkadaşımın bahsettiği salgın galiba her şeyime baktılar hiçbir şey çıkmadı ama geberiyordum beş tane serum yedim hala bok gibiyim hastane zaten kaynıyor herkes hasta aman dikkat edin
Bende 2haftadir grip gibiyim hala düzelemedim tam olarak dikkat etmek lazim tekrar geçmiş olsun canım kendine dikkat et sende

Selaaam beni de alır mısınız geç kalmadım umarım. 6 aylık bi bebeğim var doğum öncesi 66 şimdi 74 kiloyum. Hedefim 60 kilo. Boyum 1.60. Oğlan anası olarak hareketli bebişime yetişebilmek ve daha sağlıklı biri olmak istiyorum en büyük motivasyonum bu, bi de tabi yazın efil efil elbise giyebilmek. 66 iken bile fittim 10 bin atım atardım, merdiven çıkardım şimdi nefes nefese kalıyorum. Bugün de diyetisyen randevum var bu başlığı gördüğüme çok sevindim

Tabi ki listeye ekleyelim 1 hazirana kadar hedef alıyoruz. Dilerseniz pazar başlayabilirsiniz. Pazardan oazara ölçüm yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…