- 17 Ağustos 2023
- 8.117
- 25.454
- 468
Motivasyon diyince de benBugün basladigin için motivasyon konuşması için mikrofonuuuuuInfinite Soul a biraktim hadi bizi motive et kdjsjdjd
Yapıyosun bu sporuu hoş geldin bibişkomArkadaşlar selam banlıydım malumama bende kacamak falan yok hatta ekstra diyetisyen arkadasımla 10 günlük bi program yapiyoruz tabi ki çok disiplinli uyuyorum :)
Elimde olan şeyleri sallim :) dün aksam ben hariç caaaanımm kocam ve arkadaslarım dubai çikolu pasta yedilerreglyimde ama kriz falan yaşamiyorum ben hiç şükür
Hoş buldum beybim özledim vallaYapıyosun bu sporuu hoş geldin bibişkom
Valla çok güzel olurdiyetimiz bitene kadar banlanmasan olur mu
Sitenin motivasyon kaynagı gittigi için bizde özledikHoş buldum beybim özledim valla
Temennim budur aminSitenin motivasyon kaynagı gittigi için bizde özledik
Kız nolduniyi misin şimdi?
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Geçmiş olsunortalıkta çok fena salgın var, viral enfeksiyonlar çoğalmış, hepimiz dikkatli olalım kızlar
Sağolun beybilerim arkadaşımın bahsettiği salgın galiba her şeyime baktılar hiçbir şey çıkmadı ama geberiyordum beş tane serum yedim hala bok gibiyim hastane zaten kaynıyor herkes hasta aman dikkat edinAy çok geçmiş olsun canım neyin var
Hoşgeldin çiçammmmmmmArkadaşlar selam banlıydım malumama bende kacamak falan yok hatta ekstra diyetisyen arkadasımla 10 günlük bi program yapiyoruz tabi ki çok disiplinli uyuyorum :)
Elimde olan şeyleri sallim :) dün aksam ben hariç caaaanımm kocam ve arkadaslarım dubai çikolu pasta yedilerreglyimde ama kriz falan yaşamiyorum ben hiç şükür
Bende 2haftadir grip gibiyim hala düzelemedim tam olarak dikkat etmek lazim tekrar geçmiş olsun canım kendine dikkat et sendeSağolun beybilerim arkadaşımın bahsettiği salgın galiba her şeyime baktılar hiçbir şey çıkmadı ama geberiyordum beş tane serum yedim hala bok gibiyim hastane zaten kaynıyor herkes hasta aman dikkat edin
Aaa ben :)
Tabi ki listeye ekleyelim 1 hazirana kadar hedef alıyoruz. Dilerseniz pazar başlayabilirsiniz. Pazardan oazara ölçüm yapacağızSelaaam beni de alır mısınız geç kalmadım umarım. 6 aylık bi bebeğim var doğum öncesi 66 şimdi 74 kiloyum. Hedefim 60 kilo. Boyum 1.60. Oğlan anası olarak hareketli bebişime yetişebilmek ve daha sağlıklı biri olmak istiyorum en büyük motivasyonum bu, bi de tabi yazın efil efil elbise giyebilmek. 66 iken bile fittim 10 bin atım atardım, merdiven çıkardım şimdi nefes nefese kalıyorum. Bugün de diyetisyen randevum var bu başlığı gördüğüme çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?