- 14 Mart 2013
- 325
- 8
Merhaba arkadaşlar :) Bende gizist sayesinde Ankara Hacettepe Hastanesi'nde Ömer Bey'e ameliyat oldum ve dün tam bir hafta oldu :)) Buradan bana verdiği cesaretten dolayı kendisine çok teşekkür ederim :)) En ufak bi soruma cevap vererek beni hiç yalnız bırakmadı ve adeta doktorum gibi saolsun :) Gerçekten Ömer Bey çok ilgili sempatik canayakın ve acayip cesaret veren bir doktor. Her an kendisine ulaşıp tüm sıkıntılarınızı anlatmanıza da olanak tanıyor, yani ameliyatı özel hastanede olmuş gibi oluyorsunuz. Daha önce hiç ameliyat olmayan biri olarak süreç nasıl gelişti nasıl oldum hala hayal gibi geliyor. Hep istiyordum bu istek cesaret veriyordu ama iş ciddiye binince vazgeçerim cesaret edip olamam sözde kalır diyordum ve sonunda hayallerim gerçek oldu. Daha önce başka hiç kimse ile görüşmeden direk Ömer Bey'e gittim ve en ufak bir şüphe duymadan ameliyat olmaya karar verdim Nasıl oldu halen inanamıyorum :) Evet ilk üç dört gün ağrılarım baya vardı ağrıdan ziyade bi ağırlık hissediyorsunuz öyle can alıcı bir ağrı olmuyor. Sadece düz yatma konusu sırtınızı ağrıtıyor ve yatıp kalkarken desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Ankara'da olup ameliyat olmak isteyen ve bütçesi özele yetmeyen herekese Hacettepe de Ömer Ekin'i tavsiye ederim gözünüz kapalı gidip ameliyatınızı hiç tereddütsüz olup hayalinize kavuşabilirsiniz :)))
Canııım hoşgeldiin Sonunda iyi hissetmene sevindim, tekrardan çok geçmiş olsun..
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Bana bile hala daha hayal gibi geliyo nasıl gittim nasıl ameliyat olmaya karar verdim bilmiyorum.. Umarım herkes bu hayaline en kısa yoldan kavuşur, herkesin hakkı bu duygular..