Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

Merhaba arkadaşlar :) Bende gizist sayesinde Ankara Hacettepe Hastanesi'nde Ömer Bey'e ameliyat oldum ve dün tam bir hafta oldu :)) Buradan bana verdiği cesaretten dolayı kendisine çok teşekkür ederim :)) En ufak bi soruma cevap vererek beni hiç yalnız bırakmadı ve adeta doktorum gibi saolsun :) Gerçekten Ömer Bey çok ilgili sempatik canayakın ve acayip cesaret veren bir doktor. Her an kendisine ulaşıp tüm sıkıntılarınızı anlatmanıza da olanak tanıyor, yani ameliyatı özel hastanede olmuş gibi oluyorsunuz. Daha önce hiç ameliyat olmayan biri olarak süreç nasıl gelişti nasıl oldum hala hayal gibi geliyor. Hep istiyordum bu istek cesaret veriyordu ama iş ciddiye binince vazgeçerim cesaret edip olamam sözde kalır diyordum ve sonunda hayallerim gerçek oldu. Daha önce başka hiç kimse ile görüşmeden direk Ömer Bey'e gittim ve en ufak bir şüphe duymadan ameliyat olmaya karar verdim :KK70: Nasıl oldu halen inanamıyorum :) Evet ilk üç dört gün ağrılarım baya vardı ağrıdan ziyade bi ağırlık hissediyorsunuz öyle can alıcı bir ağrı olmuyor. Sadece düz yatma konusu sırtınızı ağrıtıyor ve yatıp kalkarken desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Ankara'da olup ameliyat olmak isteyen ve bütçesi özele yetmeyen herekese Hacettepe de Ömer Ekin'i tavsiye ederim gözünüz kapalı gidip ameliyatınızı hiç tereddütsüz olup hayalinize kavuşabilirsiniz :)))

Canııım hoşgeldiin :KK3: Sonunda iyi hissetmene sevindim, tekrardan çok geçmiş olsun.. :nazar:
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :KK16:
Bana bile hala daha hayal gibi geliyo nasıl gittim nasıl ameliyat olmaya karar verdim bilmiyorum.. Umarım herkes bu hayaline en kısa yoldan kavuşur, herkesin hakkı bu duygular..

fotoğraflarına baktım arkadaş :KK66:
güzel fiziğine uygun memelere kavuşturmuş doktorun seni. bunun üstüne söylenecek söz olmaz sanırım. değil mi?

kesiler uzun ve eğri değil. bu da ayrıca mutlu etsin seni.

Ahh çok teşekkür ederiiim :78:
o kadar mızmızlandım ama bize ne yakışacağını bizden daha iyi biliyolar sanırım :)

kesiler gitgide memenin şeklini alıyo gibi geliyo bana ya da gözüm mı alışıyo ne :KK1:

ya aslında izlerinde çok bi önemi yok.o yepyeni desteksiz iç çamaşırlarını ilk denemeye beşladığım günün mutluluğunu hiçbirşeye değişmem.varsın iz olsun hiç önemli değil.artık banyo yapmaktan bile daha büyük keyif alıyorum tatile çıkmak için sabırsızlanıyorum.herşeye değerdi bence :) yaşamayan anlamayaz bilemez.çevremdeki biçok insan bana sen delimisin iki meme için bunca acı çekilirmi nasıl kestirdin kendini falan filan bisürü şey saydılar ama umrumda değil dedimya beni anlamalarını beklemiyordum zaten.ayrıca sanada cesaret verip bi yol göstermiş olmaktanda çok mutluyum.ben sana sende başkalarına yol göstererek bizim gibi az imkana sahip ama aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımıza yardımcı olduk.bizi bizden başka anlayan olamazdı zaten.umarım bundan sonrada herşey gönlümüzce olur.kendine iyi bak canım.umarım tekrar girebildiğimde yine burda olursun çok öpüyorum seni ANKARALIIIIII :)

Ameliyattan sonra ilk bi kaç saat kendime kızdım itiraf ediyorum, bu acıyı çekmeye gerek var mıydı diyip durdum ama 1 gün sonra iyiki yaptırmışım demeye başladım şimdi yine olsa yine yaptırırım hem de hiç düşünmeden.. :)
Ben de etrafımdakilerden çok burdakilerle paylaştım duygularımı, aynı duyguları yaşamayan insanlar abartıyoruz sanıyorlar. Sırf bu yüzden başkalarına da yardım etmek istedim zaten, bu dayanışmaya ihtiyacımız var ben de çok mutluyum başkalarına yardımcı olmaktan sizinle de aynı duyguları paylaşmış olmaktan :KK19:
Burayı çok fazla boşlama, arada haberlerini bekliyorum.. :)

Canııım hoşgeldiin :KK3: Sonunda iyi hissetmene sevindim, tekrardan çok geçmiş olsun.. :nazar:
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :KK16:
Bana bile hala daha hayal gibi geliyo nasıl gittim nasıl ameliyat olmaya karar verdim bilmiyorum.. Umarım herkes bu hayaline en kısa yoldan kavuşur, herkesin hakkı bu duygular..

Hoşbuldummm canımm :) Bugün kendimi daha ii hissediyorum :) Kollarımı daha rahat kullanmaya başlamışken ilk fırsatta buraya gelip yazmak istedim. Çok yardımcı oldun hemde çok Allah razı olsun tekrar tekrar :) Bu arada fotoğraflarına baktım gittikçe muhteşem olmuşlar ve ayrıklık yok denecek kadar az hale gelmiş ayrıca çok çok doğal duruyolar :)) İnşallah cnm sana katılıyorum umarım bu hayale kavuşmak isteyen herkes bu mutluluğun tadına varır doya doya :))

Hoşbuldummm canımm :) Bugün kendimi daha ii hissediyorum :) Kollarımı daha rahat kullanmaya başlamışken ilk fırsatta buraya gelip yazmak istedim. Çok yardımcı oldun hemde çok Allah razı olsun tekrar tekrar :) Bu arada fotoğraflarına baktım gittikçe muhteşem olmuşlar ve ayrıklık yok denecek kadar az hale gelmiş ayrıca çok çok doğal duruyolar :)) İnşallah cnm sana katılıyorum umarım bu hayale kavuşmak isteyen herkes bu mutluluğun tadına varır doya doya :))

Aa evet yeni fotolarım var sana söylemeyi unutmuşum ama bayrağı sana devretcem yakında haberin olsun :KK1:
Goles sonra Ebruli26 sonra ben ve şimdi sıra sende :)) :nazar:
En zor kısımlarını atlattın, az kaldı az :KK19:

gizist merhaba,öncelikle geçmiş olsun.Uuzun zamandır ben de araştırıyorum ve istiyorum.Ama beni cesaretlendiren senin paylaşımın oldu.Bi cesaret gittim Figen hocayla görüştüm ve yarın ameliyat için gün alacağım.Çok heycanlıyım.Boyum 165 kilom 50.Öllçü ve proteze sanırım yarın karar vereceğiz.Albümünü görebilir miyim.?

gizist merhaba,öncelikle geçmiş olsun.Uuzun zamandır ben de araştırıyorum ve istiyorum.Ama beni cesaretlendiren senin paylaşımın oldu.Bi cesaret gittim Figen hocayla görüştüm ve yarın ameliyat için gün alacağım.Çok heycanlıyım.Boyum 165 kilom 50.Öllçü ve proteze sanırım yarın karar vereceğiz.Albümünü görebilir miyim.?

Merhaba, çok sevindim :)
Listeme eklerim ancak albümleri görebilmeniz için 25 mesajı geçmiş olmanız gerekiyor sanırım yeni üyesiniz.

Aa evet yeni fotolarım var sana söylemeyi unutmuşum ama bayrağı sana devretcem yakında haberin olsun :KK1:
Goles sonra Ebruli26 sonra ben ve şimdi sıra sende :)) :nazar:
En zor kısımlarını atlattın, az kaldı az :KK19:

Ooo alırım bayrağı seve seve :)) bi geçse bir ay hemen bende tam anlamı ile sizin gibi hissedebilsem tamamdır :)) bir hafta bitti bakalım 3 hafta kaldı geriye :))

Selam bencede cesaretlenerek en iisini yapmışsınız ayrıca gizistle birebir ölçüye sahipsiniz bu size çok ii fikir verecek emin olun çünkü bana da aynısı oldu görünce cesaretim daha da arttı :)) Benim daha yeni olduğu için öncesi sonrası yapamıorum daha toparlanmadı çünkü. Gerçi öncesine ait fotoda yok elimde ama gizistle kıyaslayınca aynıydı baya fikir veriyor gizist saolsun :))

Amin valla elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum olmayanlara, ilk adımı attıktan sonrası geliyor zaten bütün o sıkıntılara değer :)
Fotoğraf yükleyebilirsen çok sevinirim, hem merak ediyorum hem izlerin kremsizde geçebileceğine kendimi ikna etmek istiyorum :))

En kisa zamanda yukluyorum:)

Selamlar,
Albümün arkadaş olmadan da herkese açık?? Farkındaysan sorun yok ama söylemek istedim.
Bu arada güle güle kullan gayet de güzel olmuşlar:)
Damla ve 255 cc dedin sanırım. Bu senin resimler kafa karıştıran tüm arkadaşlara örnek olsun!!!
Damla mı dersin bakınca?? Ya da damlanın dekoltesi yok diyenler bakın nasıl da güzel olmuş:KK66:
Büyüklüğe gelince 300cc nin altı olmaz diyenler... Bakın yapılınca nasıl da güzel oluyor:) mühim olan cc değil vücut ölçülerine olan uyumu çünkü...
Burdan da tekrar yazmış olalım;kaç cc taktırsam büyük olur ya da damla mı iyi yuvarlak mı diyen arkadaşlarım !!! Bakın herkes birbirinden farklı ve görüntü de bunu kanıtlıyor zaten. Bu protezi alıp daha iri birine taksalar ufacık kalır ama gizist de süper durmuş.. Umarım sen iyi örnek olabilmişsindir..
Bu arada darısı başımaaa:) benimde 4 gün kaldı:)

Son düzenleme:
Selam bencede cesaretlenerek en iisini yapmışsınız ayrıca gizistle birebir ölçüye sahipsiniz bu size çok ii fikir verecek emin olun çünkü bana da aynısı oldu görünce cesaretim daha da arttı :)) Benim daha yeni olduğu için öncesi sonrası yapamıorum daha toparlanmadı çünkü. Gerçi öncesine ait fotoda yok elimde ama gizistle kıyaslayınca aynıydı baya fikir veriyor gizist saolsun :))

Hastane'de de örnek teşkil etsin diye benim fotolarımı kullansınlar söyliyim herkes benle aynı ölçülerde çıkıyo :))

Selamlar,
Albümün arkadaş olmadan da herkese açık?? Farkındaysan sorun yok ama söylemek istedim.
Bu arada güle güle kullan gayet de güzel olmuşlar:)
Damla ve 255 cc dedin sanırım. Bu senin resimler kafa karıştıran tüm arkadaşlara örnek olsun!!!
Damla mı dersin bakınca?? Ya da damlanın dekoltesi yok diyenler bakın nasıl da güzel olmuş:KK66:
Büyüklüğe gelince 300cc nin altı olmaz diyenler... Bakın yapılınca nasıl da güzel oluyor:) mühim olan cc değil vücut ölçülerine olan uyumu çünkü...
Burdan da tekrar yazmış olalım;kaç cc taktırsam büyük olur ya da damla mı iyi yuvarlak mı diyen arkadaşlarım !!! Bakın herkes birbirinden farklı ve görüntü de bunu kanıtlıyor zaten. Bu protezi alıp daha iri birine taksalar ufacık kalır ama gizist de süper durmuş.. Umarım sen iyi örnek olabilmişsindir..
Bu arada darısı başımaaa:) benimde 4 gün kaldı:)

Yorumunu okuyunca bi korktum, albüm ayarlarını kontrol ettim gizli görünüyor. Ameliyat sürecini takip etmek için eklemiştim seni, o yüzden görebiliyosundur :)
Hemen hemen ölçülerimiz aynıymış zaten ben de ameliyata girerken 48 kiloydum boyumda 165, 255cc diyince kulağa küçük geliyor ama aynı şekilde fiziğe uygunluğun önemli olduğunu düşünüyorum. 275cc diye konuşup girdim, doktor 300e kadar denedim ama bu oldu dedi demekki bana uyan buymuş..
Yorumların için teşekkür ederim, mutlu oldum! :)
Darısı başına, umarım gönlüne göre olur sorunsuz bi operasyon geçirip burda mutluluğunu bizimle paylaşırsın..
:21:

Yorumunu okuyunca bi korktum, albüm ayarlarını kontrol ettim gizli görünüyor. Ameliyat sürecini takip etmek için eklemiştim seni, o yüzden görebiliyosundur :)
Hemen hemen ölçülerimiz aynıymış zaten ben de ameliyata girerken 48 kiloydum boyumda 165, 255cc diyince kulağa küçük geliyor ama aynı şekilde fiziğe uygunluğun önemli olduğunu düşünüyorum. 275cc diye konuşup girdim, doktor 300e kadar denedim ama bu oldu dedi demekki bana uyan buymuş..
Yorumların için teşekkür ederim, mutlu oldum! :)
Darısı başına, umarım gönlüne göre olur sorunsuz bi operasyon geçirip burda mutluluğunu bizimle paylaşırsın..
:21:

Canım çok enteresan çünkü senin teklifini resimlerine baktıktan sonra kabul ettim. Ama gizliyse sorun yok heralde bende bi karışıklık olmuş:KK43:
Beğendim çünkü orantılı olmuş gayet de yakışmış:)
Ben de senin gibiyim işte ... 48 kilocuk:KK43: bana da 250 den 280 e kadar deneyecek. Bakalım ne olcak?? Kilomuz aynı ama vücud yapımız ,deri esnekliğimiz, deri kalınlığımız, göğüs ölçülerimiz farklıdır tabi. Görcez bakalımmm:KK66:
Heyecanlıyım:)

Canım çok enteresan çünkü senin teklifini resimlerine baktıktan sonra kabul ettim. Ama gizliyse sorun yok heralde bende bi karışıklık olmuş:KK43:
Beğendim çünkü orantılı olmuş gayet de yakışmış:)
Ben de senin gibiyim işte ... 48 kilocuk:KK43: bana da 250 den 280 e kadar deneyecek. Bakalım ne olcak?? Kilomuz aynı ama vücud yapımız ,deri esnekliğimiz, deri kalınlığımız, göğüs ölçülerimiz farklıdır tabi. Görcez bakalımmm:KK66:
Heyecanlıyım:)

Belki ben eklediğimde direk albümümü görmene izin vermiş oluyorumdur, yani umarım öyledir :))
Ben o öncesindeki heyecanı hiç yaşayamadım ya hiç ameliyat olacak gibi hissetmiyordum o yüzden pek hayal kurarak giremedim.
Ameliyattan çıktığımda -hani biri cimcikler gerçekte olduğunu, hayal görmediğini farkedersin ya- bi anda kendime geldim önümde bandajlar, elimde serum.. Çığlık atasım geldi :)
Geri sayım mı yapsak napsak? :KK1:

Son düzenleme:
X