Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

maalesef canım Ömer bey sadece telefonda görüşme fırsatım oldu detaylı konuşamadık cumartesi saat 9 da bütün detayları konuşmuş olurum :) mentor düşünüyorum :) başka bir doktorla görüştün mü? ameliyatın nasıl olabileceğini kasaltı vs. yuvarlak damla vs. gibi

sadece nebil bozdoğanla telefonda görüştüm canım. mentor dışında başka bir protez kullanabilir miyiz dedim güvenilir bir marka olduktan sonra tabi ki dedi, natrelle düşünüyorum ben dedim olur dedi. sonra asistanına yönledirdi o da biraz bilgi verdi ortalama 5500 tl ye mal olduğunu söyledi. nebil bey genelde kasaltı ve koltukaltı kesisi tercih ediyormuş. umarım en kısa zamanda en doğru doktoru bulmuş oluruz :)

Selam, Ömer Bey'in numarasını almışsın sanırım casper göndercem yazmış.. Başka marka kullanıyor mu bilmiyorum hiç sormadım pinksade gidince sorar belki? :) bence kullanabiliyordur ama fiyat farklıdır, sonuçta bütün markaları anlaşmalı oldukları biyerden getirtiyorlar ve ücreti direk nakit senden alıp oraya ödüyorlar. tek sıkıntısı deneme protezlerine ayrı ayrı para vermek ve anlaşmaları yoksa bu durum sıkıntı yaratabilir. bi de ben ameliyata girerken kutu kutu bi sürü silikon vardı yeni size'lar gelmiş deneyelim diye konuşuyorlardı hatta :) yani sürekli kullandıkları anlaşmalı oldukları markayı kullanmayı tercih ediyorlardır çünkü daha fazla seçenek deneme şansı olur ama sorun yinede :)

Canayakınlığından sürekli bahsediyorum çünkü en çok ihtiyacım olan şey buydu ve bulduğum an çok sevindim, ptesi bmcrazy'nin kontrolü vardı demiştim mesela o gün bana da bu iz geçiren krem için reçete yazmış yollamış ne kadar işi olsa da unutmuyor ilgileniyor yani o yüzden sürekli dile getiyorum :)

Görüşme konusunda pek sıkıntı olmuyo aslında, plastik cerrahi bölümünden randevu alıp gittikten sonra özellikle ömer beyi görmek istiyorum derseniz yönlendiriyorlar. sürekli ameliyatta oldugu için biraz beklemek gerekebiliyor sadece, yoksa başkalarına da yönlendirebilirler. Ben şehirdışından giden olursa bi aksilik olmaması için ulaşmalarına yardımcı oldum sadece :) devlet hastanesi sonuçta, yoğun olabiliyor ulaşmak zor olabiliyor aksilikler yaşanabiliyor.

bol şans diliyorum bu arada, hayırlı olsun şimdiden :)

gizist bişey sorabilir miyim ? narkoz nerde veriyolar yani ameliyathane de mi uyutuyorlar orayı görüyomusun ? :))

ahh evet maalesef, hatta ameliyathanenin içinde geziyosun birazcık :))
Çizimlerimi orda yapmıştı Ömer Bey, ama muhabbet ediyoduk orda hala daha. sonra yattım, iyi uykular dediler sonrasını bilmiyorum.. son dakikaya kadar muhabbet sohbet geçti çünkü, Ömer Bey seni hiç yalnız bırakmıyo merak etme :)

hadi yaa ben görmek istemiyorum çünkü kaçma ihtimalim çok yüksek benim :))ciddiyim. oradaki aletleri görüp çığlık çığlığa bağırabilirim gibi geliyor :)) daha önce çünkü hiç böyle bir tecrübem olmadı dişçi koltuğunu görünce ağlıyorum ben :)

canım neşteri gördükten sonra ömer beyi görür müyüm bilmiyorum :)))) ayyy biran önce olsada bitse :)

ben de sana özelden numaramı göndereyim, görüştükten sonra fikir almak ya da konuşmak istersen konuşuruz. gerçekten de öyle gidip uyuyacaksın bitecek 3-5 gün sonra bomba gibi geri döneceksin! :))

şimdi yuvarlak/ damla ve boyut konusu doktorun bileceği iş.. O yüzden görmeden yorum yapmaması iyi olmuş demiştim. Mesela benim dümdüzdü o yüzden doğal durması için damla yapalım dedi, mesela altta biraz varsa üstü doldurmak istiyorsa yuvarlak iyi olabilir. içini hangisi daha iyi doldurur daha dolgun ve dogal durur bunu bakınca söyleyebilir sen yinede bak işte damla taktıranların yuvarlak taktıranların fotoğraflarına.. ama sen ille yuvarlak istiyorum diye girsen bile damlayı deneyip daha hoş durduğunu görürse zaten damla takacaktır bence :)

cc konusu da yine senin yapınla alakalı, 300 taktırıp küçük olanlarda var büyük olanlarda var. bende denemiş çok büyük durmuş mesela, meme dokun ölçün boyun posun hepsi bi etken. bi de kasüstü olursa kasaltı yapılanlardan daha büyük durabiliyor konan protez, o yüzden kasaltı 300 ile kas üstü 300 aynı değil mesela.

bunların hepsini doktorla konuş, söylemekten çekinme o da düşüncelerini söylesin ama en son ameliyatta deneyerek en iyisine karar verecektir. sen yeterki ne istediğini nasıl görünmesini istediğini iyi aktar :)

ayy orda bi alet görmüyorsun yahu öyle bi ortam yok onlar sonradan hazırlanıyor ekip geliyor falan ekip geldiğinde zaten teknik taktik falan konuşuyolar o esnada uyutuyorlar seni hadi iyi uykular diyip

canım haklısın bütün bunların hepsini doktorla konuşacağım ömer beyde en iyisini söyleyecektir :) tek sorun narkoz belki ikna edersem oda da uyuturlar :))) numaranı gönder ben seni çıkınca mutlaka ararım canım çok teşekkür ederim.

cnm senin boyun kilon kaç ve veee yaşını merak ediyorum :44:

olabilir, zaten giyinip hazırlanıp sedyeyle gidiyosun. ama bence gayet rahat girip gayet rahat çıkacaksın! :)
mail attım numaramı, görüşmeden sonra fikir alışverişi yaparız

evet ya ondan, olanında içi boştu yani o yüzden öyle oldu hala yumuş yumuş diri olmadı hiç..
ayrıca yine teşekkür ediyorum, ben daha ne ciciler alcam süslicem püslicem ohh :))

ben de gelcem ayrıcaaaaa!

gizistt merhaba canımm öncelikle hayırlı uğurlu olsun allh sağlıkla mutlukla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin çok hoş duyguu:)) bende paramı biriktirebilidim sonunda ama annem kesinlikle ben yanında olmam dedi eğer çok istersen nişanlın olursa onunla anlaşıp olursun ameliyatını dedi tabi şuan hayatımda kimse yok o ayrı kapalı bi kız olduğum için şimdilik problem yok ama evleneceğim zaman memesiz bir şekilde evlenmek istemiyorum ( umarım anlayışlı kararlarıma saygı duyan biri olur hayatımda ve bende kavuşurum bu mutluluğaa yanında sana destek olan biri olmaması zorr bu açıdan sanırım ameliyattan da çok korkuyorumm benim sorumm biraz farklı olacak senin doktorun epidural anesteziyle ameliyat gerçekleştiriyormuu ??yani sadece meme bölgesini uyuşturarakk bilincin açık bi halde oluuyo bu ameliyat .... ameliyattan değilde aslında genel anesteziden çok korkuyorum ben ya uyanamazsam falan kafam karışıkk bilemedimm arkadaşlar biraz yardımcı olursanız sevinirim devlet hastanelerindede bu yöntem uygulaması oluyor muu ??

teşekkürler öncelikle, darısı senin de başına.
yanında destek olan biri olmayınca bu operasyon çok zor, benim annem çok anlayışlıydı çok destek oldu bana sağolsun. yoksa bu kadar cesaretli olamazdım, cesaret vermesini geçtim zaten onlara muhtaç oluyoruz hareket edemeyince..
yani şuan için korkundan daha çok sanırım bu kısım önemli, umarım ön yargıları kırmayı başarabilirsin. zaten çok istiyorsan o korkuları da gözün görmez bi zaman sonra. :)
hangi şehirdesin bilmiyorum ama burdan okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla Dr.Eser Aydoğdu vardı İstanbuldaysan eğer gidip bi muayene olabilirsin bayanlardan oluşan bi ekibi varmış diyorlardı en azından muayene olup bütün kafandaki soruları sorabilirsin senin için fikir olur. biz burda yaşadıklarımızı yazıyoruz tabi ama herkesin farklı süreçleri oluyor sonuçta.. ama korkulacak hiç bi şey yok onu biliyorum :)
ilerde seni anlayacak biriyle karşılaşırsın umarım, bunu ben de yaşımdan dolayı çok kez düşündüm. ama sen ve senin hislerin herkesten daha önemli..

soruna gelince, benim bildiğim lokal anestezi ile bu işlem yapılmıyor. hatta arzumla bu konu hakkında dalga geçmiştik keşke öyle yapsalarda boyutu kendimiz görüp karar versek diye :) ama gerçek olduğunu sanmıyorum hatta imkansız diyorum yinede daha bilgili olan birileri varsa yorum yapar belki..

Bende bu ara sürekli ileride sorun olur mu kendim için, sevgilim veya eşim için diye düşünüyorum. Hatta erkek arkadaşıma yaptırmak istiyorum dediğimde aldığım cevap; ne gerek var böyle güzel, kocaman mı olacak,hem dağol değil protez olacak demişti çok dikkat çekeceğimi bu yüzden dikkat çekmemi de istemiyordu ayrıca :)

Şuan hayatımda kimse yok ve tek başıma karar vermem gerekiyor. Ben istiyorum :) Hayatıma girecek olan kişi ister miydi bilmiyorum :)) bence bu da çok önemli değil mi kızlar ?

ayy orda bi alet görmüyorsun yahu öyle bi ortam yok onlar sonradan hazırlanıyor ekip geliyor falan ekip geldiğinde zaten teknik taktik falan konuşuyolar o esnada uyutuyorlar seni hadi iyi uykular diyip

Korkumu yendim sayılır artık :) yinede bir sürü düşünce var kafamın içinde. ya beğenmezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…