Selam, Ömer Bey'in numarasını almışsın sanırım casper göndercem yazmış.. Başka marka kullanıyor mu bilmiyorum hiç sormadım pinksade gidince sorar belki? :) bence kullanabiliyordur ama fiyat farklıdır, sonuçta bütün markaları anlaşmalı oldukları biyerden getirtiyorlar ve ücreti direk nakit senden alıp oraya ödüyorlar. tek sıkıntısı deneme protezlerine ayrı ayrı para vermek ve anlaşmaları yoksa bu durum sıkıntı yaratabilir. bi de ben ameliyata girerken kutu kutu bi sürü silikon vardı yeni size'lar gelmiş deneyelim diye konuşuyorlardı hatta :) yani sürekli kullandıkları anlaşmalı oldukları markayı kullanmayı tercih ediyorlardır çünkü daha fazla seçenek deneme şansı olur ama sorun yinede :)
Canayakınlığından sürekli bahsediyorum çünkü en çok ihtiyacım olan şey buydu ve bulduğum an çok sevindim, ptesi bmcrazy'nin kontrolü vardı demiştim mesela o gün bana da bu iz geçiren krem için reçete yazmış yollamış ne kadar işi olsa da unutmuyor ilgileniyor yani o yüzden sürekli dile getiyorum :)
Görüşme konusunda pek sıkıntı olmuyo aslında, plastik cerrahi bölümünden randevu alıp gittikten sonra özellikle ömer beyi görmek istiyorum derseniz yönlendiriyorlar. sürekli ameliyatta oldugu için biraz beklemek gerekebiliyor sadece, yoksa başkalarına da yönlendirebilirler. Ben şehirdışından giden olursa bi aksilik olmaması için ulaşmalarına yardımcı oldum sadece :) devlet hastanesi sonuçta, yoğun olabiliyor ulaşmak zor olabiliyor aksilikler yaşanabiliyor.
bol şans diliyorum bu arada, hayırlı olsun şimdiden :)
evet canım casper attı numarayı sağolsun henüz konuşmaya vaktim olmasa da çok teşekkür ederim ilgili cevabın için :)