Selam, Ömer Bey'in numarasını almışsın sanırım casper göndercem yazmış.. Başka marka kullanıyor mu bilmiyorum hiç sormadım pinksade gidince sorar belki? :) bence kullanabiliyordur ama fiyat farklıdır, sonuçta bütün markaları anlaşmalı oldukları biyerden getirtiyorlar ve ücreti direk nakit senden alıp oraya ödüyorlar. tek sıkıntısı deneme protezlerine ayrı ayrı para vermek ve anlaşmaları yoksa bu durum sıkıntı yaratabilir. bi de ben ameliyata girerken kutu kutu bi sürü silikon vardı yeni size'lar gelmiş deneyelim diye konuşuyorlardı hatta :) yani sürekli kullandıkları anlaşmalı oldukları markayı kullanmayı tercih ediyorlardır çünkü daha fazla seçenek deneme şansı olur ama sorun yinede :)
Canayakınlığından sürekli bahsediyorum çünkü en çok ihtiyacım olan şey buydu ve bulduğum an çok sevindim, ptesi bmcrazy'nin kontrolü vardı demiştim mesela o gün bana da bu iz geçiren krem için reçete yazmış yollamış ne kadar işi olsa da unutmuyor ilgileniyor yani o yüzden sürekli dile getiyorum :)
Görüşme konusunda pek sıkıntı olmuyo aslında, plastik cerrahi bölümünden randevu alıp gittikten sonra özellikle ömer beyi görmek istiyorum derseniz yönlendiriyorlar. sürekli ameliyatta oldugu için biraz beklemek gerekebiliyor sadece, yoksa başkalarına da yönlendirebilirler. Ben şehirdışından giden olursa bi aksilik olmaması için ulaşmalarına yardımcı oldum sadece :) devlet hastanesi sonuçta, yoğun olabiliyor ulaşmak zor olabiliyor aksilikler yaşanabiliyor.
bol şans diliyorum bu arada, hayırlı olsun şimdiden :)
Şuan hayatımda kimse yok ve tek başıma karar vermem gerekiyor. Ben istiyorum :) Hayatıma girecek olan kişi ister miydi bilmiyorum :)) bence bu da çok önemli değil mi kızlar ?
Korkumu yendim sayılır artık :) yinede bir sürü düşünce var kafamın içinde. ya beğenmezsem
evet canım casper attı numarayı sağolsun henüz konuşmaya vaktim olmasa da çok teşekkür ederim ilgili cevabın için :)
gizistt merhaba canımm öncelikle hayırlı uğurlu olsun allh sağlıkla mutlukla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin çok hoş duyguu:)) bende paramı biriktirebilidim sonunda ama annem kesinlikle ben yanında olmam dedi eğer çok istersen nişanlın olursa onunla anlaşıp olursun ameliyatını dedi tabi şuan hayatımda kimse yok o ayrı kapalı bi kız olduğum için şimdilik problem yok ama evleneceğim zaman memesiz bir şekilde evlenmek istemiyorum( umarım anlayışlı kararlarıma saygı duyan biri olur hayatımda ve bende kavuşurum bu mutluluğaa yanında sana destek olan biri olmaması zorr bu açıdan sanırım ameliyattan da çok korkuyorumm benim sorumm biraz farklı olacak senin doktorun epidural anesteziyle ameliyat gerçekleştiriyormuu ??yani sadece meme bölgesini uyuşturarakk bilincin açık bi halde oluuyo bu ameliyat .... ameliyattan değilde aslında genel anesteziden çok korkuyorum ben ya uyanamazsam falan kafam karışıkk bilemedimm arkadaşlar biraz yardımcı olursanız sevinirim devlet hastanelerindede bu yöntem uygulaması oluyor muu ??
gizistt merhaba canımm öncelikle hayırlı uğurlu olsun allh sağlıkla mutlukla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin çok hoş duyguu:)) bende paramı biriktirebilidim sonunda ama annem kesinlikle ben yanında olmam dedi eğer çok istersen nişanlın olursa onunla anlaşıp olursun ameliyatını dedi tabi şuan hayatımda kimse yok o ayrı kapalı bi kız olduğum için şimdilik problem yok ama evleneceğim zaman memesiz bir şekilde evlenmek istemiyorum( umarım anlayışlı kararlarıma saygı duyan biri olur hayatımda ve bende kavuşurum bu mutluluğaa yanında sana destek olan biri olmaması zorr bu açıdan sanırım ameliyattan da çok korkuyorumm benim sorumm biraz farklı olacak senin doktorun epidural anesteziyle ameliyat gerçekleştiriyormuu ??yani sadece meme bölgesini uyuşturarakk bilincin açık bi halde oluuyo bu ameliyat .... ameliyattan değilde aslında genel anesteziden çok korkuyorum ben ya uyanamazsam falan kafam karışıkk bilemedimm arkadaşlar biraz yardımcı olursanız sevinirim devlet hastanelerindede bu yöntem uygulaması oluyor muu ??
Genel anesteziden korkma korkulcak bişey değil ne güzel işte uyuyosun, keşke bana birdaha yapsalar
Sigara kullanmıyorsan uyanmak çok zor olmuyor zaten
Ben sigara kullanıyorum. uyanmak daha mı zor oluyor ki ?
Bünyeye göre de değişir ama genelde sigara kullananların uyanması daha zor oluyor. Ne zaman ameliyatın, o zamana kadar içmeyi bıraksan? Hem dikişlerinin iyileşme süreci için de sigara zararlı biliyor musun belki bahanen olur ameliyat sigarayı bırakmış olursun, tabi istek varsa içinde, yoksa zor ben de yaşadım biliyorum:)
yarın doktorla görüşüp karar vereceğiz muhtemelen bir hafta içerisinde ameliyat olucam. o zaman benim hemen bırakmam gerekiyor. Gerçekten tamamen sigarayı bırakmak istiyorum ama çok zor
Genel anesteziden korkma korkulcak bişey değil ne güzel işte uyuyosun, keşke bana birdaha yapsalar
Sigara kullanmıyorsan uyanmak çok zor olmuyor zaten[/QUOsigara kullanmıyorumm canımmm o konuda problem olmaycak sanırım eğer yaptırırsam gece hastanede kalma gibi lüksüm yokk ailemle yaşadığımiçinn bi kaç saat hastanede kalmak yeterli olurmu acaba biraz da o yüzden lokal anestezi istedim ameliyat sonrası hemen salıyolarmışşD ağrıda yaşanmıyomuş sonrasında beni keserlerkern bende sadist diyilim yanii izleyecekk ama on bile razı oldumm düşünnün üstümdeki baskıyı :)) babam duysa beni kıtır kıtır keserr bide ameliyatta başıma bişey gelsee baskı olunca işte korkuyorum babamdann ama zatenn kimse babasına söyleyemezki böylebiameliyatıı herkes gizli yapıyodurr .....dimiii??
Sigara kullanmıyorsan uyanmak çok zor olmuyor zaten[/QUOsigara kullanmıyorumm canımmm o konuda problem olmaycak sanırım eğer yaptırırsam gece hastanede kalma gibi lüksüm yokk ailemle yaşadığımiçinn bi kaç saat hastanede kalmak yeterli olurmu acaba biraz da o yüzden lokal anestezi istedim ameliyat sonrası hemen salıyolarmışşD ağrıda yaşanmıyomuş sonrasında beni keserlerkern bende sadist diyilim yanii izleyecekk ama on bile razı oldumm düşünnün üstümdeki baskıyı :)) babam duysa beni kıtır kıtır keserr bide ameliyatta başıma bişey gelsee baskı olunca işte korkuyorum babamdann ama zatenn kimse babasına söyleyemezki böylebiameliyatıı herkes gizli yapıyodurr .....dimiii??
Sigara kullanmaman çok iyi canım:)bir gece hastanede yatman gerekebilir çünkü çoğu kişi yatıyor, birşey uydur eve bence baban açısından en azından ama annen bilsin. Birkaç saatte anca ayağa kalkabilirsin çıkamazsın hastaneden o kadar kolay birşey değil ki canım..tabi genel anestezi için konuşuyorum ben lokal olan hiç duymadım. Biz de babadan sakladık tabikiama annem yanımdaydı sen sakın yalnız olma yanında biri olsun, çünkü tek başına kaldırabilceğin bir süreç değil. Tamam birkaç günde insan kendine geliyor ama yatıp kalkman giyinmen bunları tek başına yapamazsın birkaç gün duş bile alamamıştım ben
bi operasyon geçirip evdekilerden saklamak pek mümkün değil gibi, yani en azından başka bi sorun varmış gibi anlatıp olabilir ama hiçbişey olmamış gibi eve gidip idare edemezsin.
yanında biri olmazsa hiç düşünme bile derim gerçekten tek başına atlatılabileceğin bir süreç değil, keşke destek olsalar sana en azından annen yanında olabilse..
Arkadaşlar ben Ankara'da yaşıyorum, bugün Figen hocaya muayne oldum.kadınlar kulübünde 2-2buçuk arası ameliyat olmuş Figen hocaya olanlar ama bugün kendisi ameliyat ücretinin 1600 olduğunu + protez ücreti olduğunu protez ücretini bilmediğini söyledi(800civarı deniyordu kk da ameliyat ücretine). Emin olmak için vezneye sordum onlar da sadece ameliyat ücreti 2500 dediler hem kafam karıştı hem de çok üzüldüm ben kendimi toplam 2 maksimum 2bucuga göre ayarlamıştım niye böyle yüksek rakam verdiler anlamadım Figen hocaya ameliyat olanlar beni aydınlatabilirler mi onlara da mı böyle yüksek dediler başta... Bu arada göğüslerimde sarkma falan yok bekarım
kızlar bugün memelerim açıldı nihyet. dokuzuncu gün sargıdan kurtulan bi benim sanırım:)kocaman dimdik eh ödemli tabi..birinin ucu sanki aşağı bakıyor.diğeri tam karşıya:)
aa yazmışsın yeni gördüm, gözün aydın :)
evet benim ertesi gün açmışlardı, 3.günde de dikiş üzerindeki bantları açmışlardı senin uzun sürmüş. zor bi dönem geçirdin ama atlattın sayılır :)
düzelecek onların hepsi düzelecek, yumuşayacak güzelleşecek öyle diri diri kalacak ama güzel olacak muhtemelen düğüne kadar süper olacaklar!
benim de uçları çok çıkık duruyodu bi gariplerdi doktora sorma gafletinde bulunmuştum bi de, onlar senle alakalı bizimle alakası yok demişti
hehe:)) benim de göğüs uçları gerilince genişlemiş. epey küçük bir halkayken ne ara büyüdüler böyle. ama çok sevdim açılınca rengi de iyice açılmış. pembemsi bi renk olmuş:)
canım göğüsler açırlık yapıyo sırtıma. çok dik türüyemiyorum geçecek değil mi bunlar da. kambur felek kalmayayım da:))
Ben sigara kullanıyorum. uyanmak daha mı zor oluyor ki ?
Benim operasyonum çok rahat olacak mışıl mışıl uyurken Ömer bey çok güzel cicişler yapacak bana :) narkozdan çok kolay uyanıcam sadece biraz yorgun olucam :) hemşireler bana ağrı kesici yapacaklar mış mış dinlenicem ve sonra bomba gibi dimdik ayağa kalkacağım:)) DİMİ GİZİSTçok motiveyimm. Akşam gidiyorum Ömer beyi, görüşmemizin nasıl geçeceğini çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?