Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

evet canım casper attı numarayı sağolsun henüz konuşmaya vaktim olmasa da çok teşekkür ederim ilgili cevabın için :)

Şuan hayatımda kimse yok ve tek başıma karar vermem gerekiyor. Ben istiyorum :) Hayatıma girecek olan kişi ister miydi bilmiyorum :)) bence bu da çok önemli değil mi kızlar ?

Korkumu yendim sayılır artık :) yinede bir sürü düşünce var kafamın içinde. ya beğenmezsem

korkunu aşmana çok sevindim canım sana VS'den beğendiğim sütyenlerin fotolarını göndercem belki gaza gelirsin beğenmeme ihtimalin var mı yaaa ne kadar güzel bikiniler, sütyenler giyebileceksin! hem böyle zayıf minyon olunca silikon daha bi güzel duruyo
ama doktora ne istediğini çok iyi anlat, o da önerilerini söyler zaten en doğrusuna karar verirsiniz.

Bu hayatımızda olmayan ama ilerde olacak olan hiç tanımadığımz kişileri fazla düşünüyoruz bence. evli olanlarda eşlerini ikna etmek için ayrı bir çaba sarfediyorlar. ne var yani bizi anlasalar, bunun tamamen psikolojik olduğunu farketseler. ilk zamanlar bi heveslenip dekolte giymek istiyosun tabi ama aslında amacımız kendimizi mutlu etmek. neyse ben de kendi isteklerimin ve düşüncelerimin daha önemli olduğuna karar verdim zaten. bunun ezikliğini yaşamak istemedim, zamanı gelincede aynen bu şekilde açıklarım artık.. :)

evet gerek var yaptır diyeni de hiç görmedim ayrıca, demesinler de destek olsunlar istiyosan yaptır desinler

Son düzenleme:

İstanbulda Tuğrul Turan Lokal Sedasyon ile yapıyor bu ameliyatı,bilgin olsun

Genel anesteziden korkma korkulcak bişey değil ne güzel işte uyuyosun, keşke bana birdaha yapsalar
Sigara kullanmıyorsan uyanmak çok zor olmuyor zaten

Benim operasyonum çok rahat olacak mışıl mışıl uyurken Ömer bey çok güzel cicişler yapacak bana :) narkozdan çok kolay uyanıcam sadece biraz yorgun olucam :) hemşireler bana ağrı kesici yapacaklar mış mış dinlenicem ve sonra bomba gibi dimdik ayağa kalkacağım:)) DİMİ GİZİST çok motiveyimm. Akşam gidiyorum Ömer beyi, görüşmemizin nasıl geçeceğini çok merak ediyorum.

Ben sigara kullanıyorum. uyanmak daha mı zor oluyor ki ?

Bünyeye göre de değişir ama genelde sigara kullananların uyanması daha zor oluyor. Ne zaman ameliyatın, o zamana kadar içmeyi bıraksan? Hem dikişlerinin iyileşme süreci için de sigara zararlı biliyor musun belki bahanen olur ameliyat sigarayı bırakmış olursun, tabi istek varsa içinde, yoksa zor ben de yaşadım biliyorum:)

yarın doktorla görüşüp karar vereceğiz muhtemelen bir hafta içerisinde ameliyat olucam. o zaman benim hemen bırakmam gerekiyor. Gerçekten tamamen sigarayı bırakmak istiyorum ama çok zor

yarın doktorla görüşüp karar vereceğiz muhtemelen bir hafta içerisinde ameliyat olucam. o zaman benim hemen bırakmam gerekiyor. Gerçekten tamamen sigarayı bırakmak istiyorum ama çok zor

1 hafta bile içmesen senin için kar değdirme şimdi ağzına. Biliyorum çok zor ben de uzun yıllardan sonra bıraktım pat diye umarım sen de bırakabilirsin, isteyince oluyor:)

kızlar bugün memelerim açıldı nihyet. dokuzuncu gün sargıdan kurtulan bi benim sanırım:)kocaman dimdik eh ödemli tabi..birinin ucu sanki aşağı bakıyor.diğeri tam karşıya:)

Arkadaşlar ben Ankara'da yaşıyorum, bugün Figen hocaya muayne oldum.kadınlar kulübünde 2-2buçuk arası ameliyat olmuş Figen hocaya olanlar ama bugün kendisi ameliyat ücretinin 1600 olduğunu + protez ücreti olduğunu protez ücretini bilmediğini söyledi(800civarı deniyordu kk da ameliyat ücretine). Emin olmak için vezneye sordum onlar da sadece ameliyat ücreti 2500 dediler hem kafam karıştı hem de çok üzüldüm ben kendimi toplam 2 maksimum 2bucuga göre ayarlamıştım niye böyle yüksek rakam verdiler anlamadım Figen hocaya ameliyat olanlar beni aydınlatabilirler mi onlara da mı böyle yüksek dediler başta... Bu arada göğüslerimde sarkma falan yok bekarım

ben 26 nisanda oldum, bmcrazy 7 haziranda oldu en son burdan denizaydan aynı şekilde Figen Hanım'la görüşmek için gidip Ali Bey'e yönlendirilmişti ve maddi kısımla ilgili seninle aynı sorunu o da yaşamıştı. veznede 2.500 demişler ve 2 senedir bu fiyat demişler, Ali Bey aynı şekilde hastane ücreti ikiye katlandı demişti vs. ama Bmcrazy ile ben 700 tl civarında bi ameliyat ücreti ödedik damla protez ise 1000dolardı (Yuvarlak biraz daha az) En başta ameliyat sürecimi okursan orda da anlatmıştım zaten verdiğim ücretleri. Ama beni de o zaman uyarmışlardı hastaneye zam gelecek ama ne zaman gelecek ne kadar gelecek bilmiyoruz sen yinede elini çabuk tut demişlerdi.
Neyse en son denizaydan bu şekilde sorun yaşayıp bi de Ömer Bey'le görüştü ve görüşmeden hemen bi gün sonra 22 haziranda ameliyat oldu ve bizimle aynı ücreti verdi :) ortadaki sorun nerden kaynaklanıyo ben de bilmiyorum, yani zam geldiyse de son 20 gün içinde gelmiş olması gerekiyor ama her kafadan başka bi ses çıkıyor nedense..

kızlar bugün memelerim açıldı nihyet. dokuzuncu gün sargıdan kurtulan bi benim sanırım:)kocaman dimdik eh ödemli tabi..birinin ucu sanki aşağı bakıyor.diğeri tam karşıya:)

aa yazmışsın yeni gördüm, gözün aydın :)
evet benim ertesi gün açmışlardı, 3.günde de dikiş üzerindeki bantları açmışlardı senin uzun sürmüş. zor bi dönem geçirdin ama atlattın sayılır :)
düzelecek onların hepsi düzelecek, yumuşayacak güzelleşecek öyle diri diri kalacak ama güzel olacak muhtemelen düğüne kadar süper olacaklar!
benim de uçları çok çıkık duruyodu bi gariplerdi doktora sorma gafletinde bulunmuştum bi de, onlar senle alakalı bizimle alakası yok demişti

hehe:)) benim de göğüs uçları gerilince genişlemiş. epey küçük bir halkayken ne ara büyüdüler böyle. ama çok sevdim açılınca rengi de iyice açılmış. pembemsi bi renk olmuş:)
canım göğüsler açırlık yapıyo sırtıma. çok dik türüyemiyorum geçecek değil mi bunlar da. kambur felek kalmayayım da:))

geçecek canım, sen şimdi psikolojik olarakta taşımayacagını filan düşünüp kambur duruyosundur. ben 1.ay itibariyle artık özellikle dikkat ediyodum duruşuma. hatta arkadaşıma tembihlemiştim çok kambur durursam uyar diye, o dik durmam için uyarıyodu arada sonra öyle öyle normale döndüm. hepsi için zamana ihtiyacın var sadece ya zor kısımları atlattın bundan sonrası yavaş yavaş düzelecek artık :)
bi de gerginlik hissi var ya şimdi dik durduğunda daha çok geriliyosundur ama geçecek onlarda..

Ben sigara kullanıyorum. uyanmak daha mı zor oluyor ki ?

cevap vermek için geç kaldım, yoldasındır şimdi ama umarım yarın heyecanlı bi şekilde beni arayacağını düşünüyorum. görüşmemi yaptım tarihimi aldım dersin, memnun kalırsın umarım. :)
aynen öyle atlatacaksın merak etme, burdan Ömer Bey'e emanet ediyorum artık seni :)

sigara, iz, anestezi gibi konuları ondan sonrasında konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…