canım geçecek merak etme, herkesin aynı olmuyor işte bazıları çok rahat atlatıyor bazılarının böyle ağrıları oluyor. ben de öyle ağır geçirenlerdendim. gerginlik hissi, kaslarıma sürekli kramplar girmesi bi de regl olmştum o kadar ilaca rağmen sanki onun da sancısını çekiyordum ama gün gün daha iyiye gidiyorsun sonra geçiyor hepsi sanki bi anda :)
küsme öyle hemen, ben bunu niye yaptım diyorsundur şimdi ama iyiki yaptırmışım diyeceksin yakında ve iyiki yaptırmışsın gerçekten bu senin iyi hissetmen için gerekliydi. çok güzel bi düğünün olacak, eşin çok beğenecek eminim :)
Ne zormuş yahu böyle ulaşmak :)
Ben mesaj atıp bilgi vereyim mi? sen bana numaranı mail at istersen, geri dönmezse ben arayayım ya da sen bi mesaj at dediğim şekilde..
ben de bi şey soracağım zaman mesaj atıyordum akşama doğru müsait olunca geri dönüyordu çünkü..
kas üstü ile kas zarı altı farklı mı acaba? benim anneminde kas üstü ama pek ayrıntı bilmiyo o bi anda karar verip gidip olmuştu kaç cc konduğunu bile hatırlamıyo bi ara protez'in kutusunu bulursam ögrenicem merak ediyorum :)
onda dokununca baya hissediyorum. Bi de onun dikleştirme yapılması gerekiyordu aynı zamanda, istememişti şimdi bi operasyon daha olması gerekiyor ilk operasyonun üstünden 4 sene geçti.. Bi de doğum sonrası esneyen göğüsü doldurmak için büyük bi protez kullanışmış sanırım..
ama bildiğim tek bişey var, ameliyattan 4-5 saat sonra gayet normal ayağa kalkmıştı, sigara içmişti, gezmişti.. nasıl bu kadar fark olabiliyor bilmiyorum onun tek yaşadığı sıkıntı protezin agırlık yapmasıyla çektiği ağrıydı :)
75 A yanlış bilmiyorsam :)
Benim de öyle birşeydi şimdi 75 c oldu:)
bayanlar siz böyle konuştukça ben daha çok korkmaya başladım amahani acımıyordu çok az ağrı vardı oda 3 günde geçiyordu çok korkuttunuz şimdi ben zaten hastaneden kaçan bir insanım ne yapıcam şimdi :)
Yönteme göre, protezin boyutuna göre, doktora göre ve vücudunun yapısına göre ağrı durumu herkeste değişebilir belki de hafif atlatacaksın ama belki de bir kaç gün sağlam ağrı, acı çekeceksin, ama unuttuğun bir şey var bunların hepsi geçici...
Bu kadar dayanılmaz bir şey olsa bu kadar kadın, hepimiz koştur koştur bu ameliyatı olur muyduk, korkarsan daha çok zorlaştırırsın işleri, korkma rahat ol, sakin ol herşey güzel olacak
kendimi sürekli motive etmeye çalışıyorum :) yazmıştım okudun mu bilmiyorum doktor bana da kas üstü dedi :) cesaretim daha da geldi kas altı daha acılıymış ya :) zaten doktor kas altı deseydi vazgeçicektim operasyondan. ayarlasabilirsem cuma ameliyat olmayı düşünüyorum
bayanlar doktor 250-300cc arası koyulabilir dedi. Çok büyük istemiyorum çünkü ben minyonum 34 beden giyiyorum fitim :)))) kaç cc yaptırsam mutlu olurum bilemiyorum ya kocaman olursa ve pişman olursam diye korkuyorum
Eger az meme dokun varsa 250 300 cok buyuk protezler degil orta halli dogal bi memen olur
Bende zayifim meme dokum cok azdi 300cc damla kullanildi soyle diyim buyuk hic degil kucukte degil ama daha kucugu beni cok mutsuz ederdi
Cunku ben buyuk gogus seviyorum
Ama sen buyuk istemiyosan 300cc dusunebilirsin
işte böyle hep motive et kendini o çok önemli
kas üstüyse zaten çok ağrılı geçmez:) bu arada doktorun verdiği cc lerle kocaman olmaz merak etme ideal olur, ama yine de vücudunu görmeden net birşey söylemek yanlış olur:)
bana 250 cc takıldı çok memenunum 3 gün işe başladım çk çabuk atlattım ebruli arkadaşım 1 ayda zor atlattı onnuki daha agır oldu bünnyeden bünyeye degişiyor .maşallahhhh çogalıyoruz iyicee :)))
bana yuvarlak dedi yoksa damla daha mı iyi ? kızlar bide bir şey daha sormak istiyorum doktor bana meme başı kesik de olur altı da olur dedi tercih bana bıraktı hangi uygun sizce ? ben meme başı kesik istemiştim hep ablamın öyle olmuştu hiç izi yok his kaybı da yok ama doktor yumuşak doku meme altından daha uzun sürede iileşir ve biraz acıyabilir dedi
Daha uzun sürede iyileştiği doğru ama neden acı olsun ki:44: çocuğun var mı?
hayır bekarım. hangisini tercih etsem her açıdan daha doğru olur karar veremedim
yumuşak doku olduğu için dikiş yerleri hafif sızlama yapabilir dedi.
Bekarsan riske etme derim ama iz konusunda takıntılıysan da sen bilirsin en doğru kararı sen vereceksin..
Damla mı yuvarlak mı konusuna gelince nasıl bir göğüs istediğinle alakalı, daha doğal dursun diyorsan damlayı öneriyorlar ama üst kısmının dekoltesi daha şiş olsun istiyorsan yuvarlak. Zamanla yer çekimiyle her iki protez de aşağı doğru inecek onu da düşünüp hesaba kat:)
seninde dediğin gibi zamanla aşağı doğru inecek benim isteğim zaten dolgunluk olduğu için yuvarlak olması benim talebimi daha iyi karşılayacak daha mantıklı gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?