• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

Arkadaslar nacizane fkrimi yazmak istiyorum.su an yaslariniz cok kucuk,en azindan bana gore.kilolarinixin boyle kalmayacagini,hamilelik dogum ,yasla vucut yapinizin degisecegini hesaba katin.20 li yaslardaki 55 kilo ile,30 lu yaslarda 55 kilo ayni olmuyor.
Benim iki hamilelikten sonra omuz yapim genisledi,belim kalinlasti.kilo olarak ayni olsamda yapim degisti.
Protezler secerken bu kriterleride degerlendirin.

Arkadaslar nacizane fkrimi yazmak istiyorum.su an yaslariniz cok kucuk,en azindan bana gore.kilolarinixin boyle kalmayacagini,hamilelik dogum ,yasla vucut yapinizin degisecegini hesaba katin.20 li yaslardaki 55 kilo ile,30 lu yaslarda 55 kilo ayni olmuyor.
Benim iki hamilelikten sonra omuz yapim genisledi,belim kalinlasti.kilo olarak ayni olsamda yapim degisti.

Gözünüzü korkak alıştırmayın büyük seçin mi diyorsunuz:)

Kizlar baya muhabbet etmissiniz ben suan calisiyorum ilgilenemedim o yuzden, aksam hepinize cevap vericem :)
pinksade, mailini gorunce Omer Bey'e mesaj attim ama suanda da toplantidayim arayamiyorum sen aksama dogru tekrar arayip ulasmaya calis ben islerim bitince ilgilenebilcem simdi gec olmadan yazmak istedim sorularina da aksam cevap veririm ;)

Gözünüzü korkak alıştırmayın büyük seçin mi diyorsunuz:)

Aynen oyle.3 sene once 300 cclik damla konulan arkadasim "kilo alacagimi hic hesaba katmamistim "dedi. Gerci o soyledi ama ben kendimi doktora istedigimi anlatirken korkak davrandigim icin kucuk olup olmadigi konusunda kendimi ikna etmeye calisiyorum.

Kizlar baya muhabbet etmissiniz ben suan calisiyorum ilgilenemedim o yuzden, aksam hepinize cevap vericem :)
pinksade, mailini gorunce Omer Bey'e mesaj attim ama suanda da toplantidayim arayamiyorum sen aksama dogru tekrar arayip ulasmaya calis ben islerim bitince ilgilenebilcem simdi gec olmadan yazmak istedim sorularina da aksam cevap veririm ;)

Ömer beyle konuştum :) gittiğimde hemen ameliyata alamayacağını söyledi. Önce gel muayne edeyim konuşalım gerekirse tetkiklerini de yapalım ameliyat gününe karar veririz dedi. Cumartesi 11 gibi ankara da hastane de olucam gidiyorum yani :)

Biletimi aldım Cumartesi sabah 8 de Ankara'dayım :) Ömer bey tekrar aradı geliyormusun dedi evet dedim :) çok ilgili çok tatlı konuşması umarım herşey yolunda gider.

Biletimi aldım Cumartesi sabah 8 de Ankara'dayım :) Ömer bey tekrar aradı geliyormusun dedi evet dedim :) çok ilgili çok tatlı konuşması umarım herşey yolunda gider.

Kendisiyle yüz yüze görüştüğünüzde daha da memnun kalacaksınız :)) cok ilgili cok canayakin bi doktor bugun o kadar yogun olmasina ragmen her cagirisimda hastalarini birakip yanima gelip benimle ilgilendi saolsun :) hatta o kadar sıra olmasına rağmen giriş işlemini hemen yaptirdi :))) şimdiden gecmis olsun umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız :)))

Ayy çok sevindim ben bugün çok yoğundum kusura bakmayın anca eve gelebiliyorum malum ptesi toplantılar vs uzadıkça uzadı..
umarım memnun kalırsın, pişman olmazsın ama bişey sormak istiyorum ctesi gittiğinde tetkikleri yaptırabileceğine emin misin? Çünkü haftasonları doktorlar sadece kendi hastaları için ya da ameliyatları olduğu için hastanede oluyor ve poliklinikler kısmı kapalı oluyor diye biliyorum.. Gerçi cuma günü zaten çalışıyorsan ve haftayada izin alabildiysen sorun olmaz heralde ama :) Sanırım bu ufak telefon konuşması bile korkularını biraz hafifletmiş pek sorun kalmamış gibi? :nazar: umarım herşey yolunda gider, bana sorduğun sorulara cevap vermişler korkular ağrılar vs hiç düşünme bunları, zaten doktorun seni rahatlatacak bundan sonrasını ona bırakıyoruz :)

Son düzenleme:
Kendisiyle yüz yüze görüştüğünüzde daha da memnun kalacaksınız :)) cok ilgili cok canayakin bi doktor bugun o kadar yogun olmasina ragmen her cagirisimda hastalarini birakip yanima gelip benimle ilgilendi saolsun :) hatta o kadar sıra olmasına rağmen giriş işlemini hemen yaptirdi :))) şimdiden gecmis olsun umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız :)))

şanslıyız gerçekten :)

Evet biraz fark var arada yani ikisi de kas üstü ama birinde zarın altına koyuyorlar:) Ben hiç protezi hissetmiyorum belki de önceki göğüs yapımla da alakalıdır. Annende ele geliyomuş kaç yıl oldu, bir de nasıl bir his ki ele gelmesi:) Ben 4-5 saat sonra ayağa kaktım ama tek başıma kalkamazdım hemşireler annemler kaldırdılar ki narkozdan başım döndü bir de gece biraz hastane koridorunda gittim geldim, onun dışında hep uyudum. Ertesi gün de evde uyuklayarak geçti. Ağrı açısından hafif geçti sadece birkaç gün üstümde ağırlık vardı:) Doktorumun da eli hafifti heralde, hafif atlattım çok şükür:))
Bikini sezonunu açtın mı gizist?? ben her haftasonu giyiyorumm nasıl güzel birşey ya bikini giyebilmek memişli memişli:8:

annemin 4 sene oldu, ele gelmesi nasıl bişey diyim böyle içinde paket gibi bişey var sanki mıncıklayınca bi garip oluyor :9: şimdi onun çok ayrıntısını bilmediğim için yorum yapamıyorum fazla ama bizim yardımımızla kalkıyodu ediyodu da gayet rahattı onun haricinde hareketlerinde bi kısıtlama yoktu şimdi kendimi anlatıp insanları korkutmak istemiyorum :)) baya fark vardı yani..

açtım tabiiiiiii nasıl mutluyum anlatamam, hemen fotoğraf koydum zaten giyebildiğim tek bikini var şuanda ama olsun saçımı açıp önümü kapatmaya çalışmadan bi bikini giymek bile nasıl güzel bişey..
nereye gidiyosun her haftasonuuuuuuuuu? çeşme mi yoksa? izmirde olmak ne güzel :43:
nasıl durmuş ilk bikini deneyimim? :1:

3 sene once 300 cclik damla konulan arkadasim "kilo alacagimi hic hesaba katmamistim "dedi. Gerci o soyledi ama ben kendimi doktora istedigimi anlatirken korkak davrandigim icin kucuk olup olmadigi konusunda kendimi ikna etmeye calisiyorum.

Ben buna katılmıyorum, aksine yaş ufak olduğu için çok abartıya kaçılmaması gerektiğini düşünüyorum hatta. bunun ilerde sarkması var, evliliği var, çocuk doğurduktan sonra deformasyonu var, ailenin rahatsız olması var, 20 yaşında yaptırdığın göğüse 30 yaşında biri gelip çok dikkat çekiyosun seni böyle yanımda gezdiremem deme ihtimali bile var.. onu geçtim çıtı pıtı bi genç kız 36 beden giyerken sırf göğüsler yüzünden 40 beden oluvermesin, ben bikini de 40 beden olunca bile bu işte bi terslik mi var acaba diye düşündüm :))
evli barklı çocuklu olduktan sonra sapına kadar kadın olmak isterim o ayrı, o zaman düşünürüm şu sütyen nasıl daha seksi durur bu kıyafet nasıl güzel olur eşimi nasıl mutlu eder vs vs.. ama şuanda o çizgide olmadığım için bunun çözümü ancak ilerleyen zamanda çocuktan sonra vs yeni bi operasyon geçirmek olabilir.. o da bu kadar erken ameliyat olmamın dezavantajıdır ama gençliğimin heba olmasına daha fazla izin veremezdim :)

ben doktora cc konusunda ya da büyüklük konusunda hiç bişey söylemedim sadece bunları anlatmıştım, herkesin zevki tercihi ayrı tabi bunlar tamamen benim düşüncelerim.

ve yine cc konusunda aynı şeyi söylicem hangi boyutun nasıl göründüğü herkeste inanılmaz farklılık gösteriyor..

bana 250 cc takıldı çok memenunum 3 gün işe başladım çk çabuk atlattım ebruli arkadaşım 1 ayda zor atlattı onnuki daha agır oldu bünnyeden bünyeye degişiyor .maşallahhhh çogalıyoruz iyicee :)))

evet sorma hacettepeye zam gelene kadar böyle gidecek heralde :) ama ben mutlu oluyorum valla ya herkes bi şekilde bi yerde gitsin ameliyat olsun istiyorum..
ayrıca ben de 255'liklerimden gayet memnunum. ama o ağrılar konusu bende de çok sıkıntılıydı, ilk 3-4 gün baya zordu ama sonra geçmişti yavaş yavaş normale dönmüştüm..

kendi kendime konuşmuşum sanki :))
pinksade gelişmelerden haber ver bize, ben de artık dinleneyim di mi :16:
bu arada Ömer Bey'in görmeden bişey dememesi daha iyi olmuş, ancak ctesiye kalması süreyi uzatabilir belki. umarım güzel geçer görüşmen ve daha fazla uzamadan kurtulursun..

annemin 4 sene oldu, ele gelmesi nasıl bişey diyim böyle içinde paket gibi bişey var sanki mıncıklayınca bi garip oluyor :9: şimdi onun çok ayrıntısını bilmediğim için yorum yapamıyorum fazla ama bizim yardımımızla kalkıyodu ediyodu da gayet rahattı onun haricinde hareketlerinde bi kısıtlama yoktu şimdi kendimi anlatıp insanları korkutmak istemiyorum :)) baya fark vardı yani..

açtım tabiiiiiii nasıl mutluyum anlatamam, hemen fotoğraf koydum zaten giyebildiğim tek bikini var şuanda ama olsun saçımı açıp önümü kapatmaya çalışmadan bi bikini giymek bile nasıl güzel bişey..
nereye gidiyosun her haftasonuuuuuuuuu? çeşme mi yoksa? izmirde olmak ne güzel :43:
nasıl durmuş ilk bikini deneyimim? :1:

Paket gibi mi ay çok güldüm buna:1: göğüs dokusu baya azsa önceden belki o yüzden de olabilir..
Şey evet çeşme:17:

İlk bikini deneyimini alkışladım vallahi:) burda sordum sana sonra hemen gördüm fotoğrafını çok beğendim oohh göğsünü gere gere giy, giyelim.. çok yakışmış:16:

Ben buna katılmıyorum, aksine yaş ufak olduğu için çok abartıya kaçılmaması gerektiğini düşünüyorum hatta. bunun ilerde sarkması var, evliliği var, çocuk doğurduktan sonra deformasyonu var, ailenin rahatsız olması var, 20 yaşında yaptırdığın göğüse 30 yaşında biri gelip çok dikkat çekiyosun seni böyle yanımda gezdiremem deme ihtimali bile var.. onu geçtim çıtı pıtı bi genç kız 36 beden giyerken sırf göğüsler yüzünden 40 beden oluvermesin, ben bikini de 40 beden olunca bile bu işte bi terslik mi var acaba diye düşündüm :))
evli barklı çocuklu olduktan sonra sapına kadar kadın olmak isterim o ayrı, o zaman düşünürüm şu sütyen nasıl daha seksi durur bu kıyafet nasıl güzel olur eşimi nasıl mutlu eder vs vs.. ama şuanda o çizgide olmadığım için bunun çözümü ancak ilerleyen zamanda çocuktan sonra vs yeni bi operasyon geçirmek olabilir.. o da bu kadar erken ameliyat olmamın dezavantajıdır ama gençliğimin heba olmasına daha fazla izin veremezdim :)

ben doktora cc konusunda ya da büyüklük konusunda hiç bişey söylemedim sadece bunları anlatmıştım, herkesin zevki tercihi ayrı tabi bunlar tamamen benim düşüncelerim.

ve yine cc konusunda aynı şeyi söylicem hangi boyutun nasıl göründüğü herkeste inanılmaz farklılık gösteriyor..

Ben de böyle düşünüyorum, sonuna kadar katılıyorum:23:
Bir de göğsün alabildiği max protez var fazlasını sokuşturmak komplikasyonlara neden olabilir, çocuk doğurmamış olunca, yaş da genç olunca göğüs yapısı daha diri olduğu için bu max ölçü düşüyor.

Ayy çok sevindim ben bugün çok yoğundum kusura bakmayın anca eve gelebiliyorum malum ptesi toplantılar vs uzadıkça uzadı..
umarım memnun kalırsın, pişman olmazsın ama bişey sormak istiyorum ctesi gittiğinde tetkikleri yaptırabileceğine emin misin? Çünkü haftasonları doktorlar sadece kendi hastaları için ya da ameliyatları olduğu için hastanede oluyor ve poliklinikler kısmı kapalı oluyor diye biliyorum.. Gerçi cuma günü zaten çalışıyorsan ve haftayada izin alabildiysen sorun olmaz heralde ama :) Sanırım bu ufak telefon konuşması bile korkularını biraz hafifletmiş pek sorun kalmamış gibi? :nazar: umarım herşey yolunda gider, bana sorduğun sorulara cevap vermişler korkular ağrılar vs hiç düşünme bunları, zaten doktorun seni rahatlatacak bundan sonrasını ona bırakıyoruz :)

Canım Ömer bey tetkikleri yaparız dedi nasıl olur bilemiyorum. Dün akşam aradı tekrar beni geliyor musun diye sordu EVETTTT dedim :)) çok şeker dilli görmedim henüz ama senden duyduklarım telefon görüşmemiz de aldığım enerjiyle Ömer beye karşı çok pozitifim güven verdiği için korkularım azaldı. Kendimi hep motive etmeye çalışıyorum çok komiğim ama :)) sürekli kendi kendime uyucam ufak bir kesik atılacak protez hemen yerleştirilip dikilicek ve uyanıcam hiç ağrım olmayacak birazcık yorgunluk sadece diye kafamın içinde sürekli tekrarlıyorum. nasıl olsa kas üstü ameliyat çok büyük de istemediğim için derimde çok zorlanma gerilme olmayacak hiç acımıcak :(( :)) Biran önce ameliyat olmak istiyorum düşünceler daha çok yoruyor beni :) sorum olacak sana 300cc çok mu büyük ? Yuvarlak mı damla mı daha iyi duruyor? geçen gün muayne oldum ya doktor bana yuvarlak takalım dedi.

gizist canım benim de aklımda iki dokto var nebil bozdoğan ve ömer ekin. senin burada sürecini diğer insanlara olan motive edici tavrını düşününce devlette neden olmasın ,ömer ekin neden olmasın diye düşündüm. :) yalnız ömer ekin mentor dışında bir markayla çalışıyor mu ben natrelle istiyorum. bir de zam geldi yok gelmedi muhabbetleri olmuş tam sonuç ne şu anda ne kadara çıkıyor ameliyat bilgin var mı? son olarak anladığım kadarıyla hastane aracılığıyla görüşürüken zorluk çekmiş arkadaşlar rica etsem iletişim bilgilerini bana da atabilir misin ömer beyin bir sakıncası yoksa? çok fazla soru sordum ama :))

gizist canım benim de aklımda iki dokto var nebil bozdoğan ve ömer ekin. senin burada sürecini diğer insanlara olan motive edici tavrını düşününce devlette neden olmasın ,ömer ekin neden olmasın diye düşündüm. :) yalnız ömer ekin mentor dışında bir markayla çalışıyor mu ben natrelle istiyorum. bir de zam geldi yok gelmedi muhabbetleri olmuş tam sonuç ne şu anda ne kadara çıkıyor ameliyat bilgin var mı? son olarak anladığım kadarıyla hastane aracılığıyla görüşürüken zorluk çekmiş arkadaşlar rica etsem iletişim bilgilerini bana da atabilir misin ömer beyin bir sakıncası yoksa? çok fazla soru sordum ama :))

bende cumartesi Ankara da olacağım Ömer beyle görüşeceğim çok tatlı dilli telefonda konuştum gizist daha bilgili bu konuda :)

bende cumartesi Ankara da olacağım Ömer beyle görüşeceğim çok tatlı dilli telefonda konuştum gizist daha bilgili bu konuda :)

ben de bu haftaiçi gideceğim büyük ihtimalle canım görüşebilirsem yazarım ben de görüşmelerimi , gizist konusunda hep bahsetmiş canayakınlığından herkes onaylıyor konuştukça :) senin bilgin var mı peki mentor dışında başka protezle çalışıp çalışmadığı hakkında sen mentor mu düşünüyorsun? ikimize de bol şans ve olmak isteyen herkese :)

düşüncelerine benimde itirazım yok. ikinci bir operasyon düşünülebilir tabiki.estetik ameliyatlar ulaşılmaz hedefler olmaktan çıktı çünkü.bir konuya çok farklı bakış açıları geliştirilebilebir.ve herkes baktığı noktadan haklıdır.benim bahsettiğim protez büyüklüğü kişiye yakışmalı.protez büyüklüğü belirtmem de sebep örnek vermekti.yoksa herkes 300 yaptırsın değil.
ve protez büyüklüğü konusunda çekinmeyin derken hepimiz doktor yanına giderken acaba çokm büyük olur,çok mu abartı olur diye gittik.en azından ben öyle gittim.sonuçta hepimizn belli bir taban genişliği var. o taban genişiliğinin de alacağı maksimum ölçü var.doktorun önerdiği protezlerden daha büyük olanı tercih edilebilir.
yaş olarak erken yapılması kişinin yaşam tercihlerinin,özgüveni vs etkileyeceği için önemli.:9:

Back