Merhaba canım, evde baskülüm olmadığı için tartılamıyorum ama bugün aynaya baktığımda göbeğimdeki o şişkinliğin gittiğini gördüm, bu da beni sevindirdi:)))kızceler haftasonu genellikle diyetin bozulduğu günlerdir:
maaleseef hepimiz öyleyiz..ama vazgeçmekyok lütfen kaldığımız yerden devam edelim :)
ekmeği keselim..
bol spor yapalım
kiloları atalım
bayramda yaklaşıyor çok şükür :)
Merhaba canım, evde baskülüm olmadığı için tartılamıyorum ama bugün aynaya baktığımda göbeğimdeki o şişkinliğin gittiğini gördüm, bu da beni sevindirdi:)))
Amin amin inşallah canım benim:)vayy göbekte görünüşte değişiklik varsa gerçekte de vardır :))
maşallahcanım çoksevindim vallahiii.::)
darısı banaaaaaaaaaaaaa
ay tebrik ediyorum canım seni bende verebilirim inşallah 4-5 kiloKilo bildirimi yapiyorum
Baslangic tarih/ baslangic kilo/ Suanki kilo/ Hedef
01.09.2014/ 70/ 66/ 60
sagol cnm insallah verirsin :)ay tebrik ediyorum canım seni bende verebilirim inşallah 4-5 kilo
Merhaba kizlar yazilarinizi okudum ve kilo verenleri tebrik ediyorum ayricada sormak istiyorum özel bir diyet programı uyguluyomusunuz
Benimki pek ozel sayilmaz, Kurallarim:
1.Kalkarkakmaz su icmek
2.Gunde 2l su
3.Herseyden yiyebilirim ama az miktarda(makarna, pilav, ekmek +/- gunde 2dilim,....)
4.En onemlisi 6dan sonra hicc bise yememek
5.Yapmamam gerekenler--> cikolataymis, cips, seker, kola, meyvesuyu,....
Kendim tarifimdan denenmis 13kilo verilmistir (saglikli sekilde)
Ben de bu şekilde bir uygulamay yapmaya çalışıyorum henüz oturtamadım ama zemin aşamasındayımOlacak olacak :)
Bu da yardımcı olabilir:
ZAYIFLAMAYA YARDIMCI 10 BESİN!!!!
Bitter çikolata: Çikolata severlere güzel haber: zayıflamak için bitter çikolata yiyebilirsiniz ama günde sadece bir parmak boyutunda! Stres, kilo vermeyi zorlaştıran bir etkendir ve bitter çikolata vücudu sakinleştirir ve stresi azaltır. Kilo vermeye yardımcı olma özelliğini işte buradan alır.
Badem:İçeriğindeki faydalı mineral ve vitaminler sayesinde daha uzun süre tok hissetmenizi sağlarken vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besin takvsiyesini verir. Ara öğünlerde, salatalarda yiyebileceğiniz badem, yağ yakmaya yardımcı besinlerden biridir.
Limon:Karaciğeri temizler ve sindirim sistemini güçlendirir; bu sayede kilo vermeye yardımcı olur. Metabolizma hızlandırarak vücutta yağ yakımını kolaylaştıran limonu, her sabah bir su bardağı ılık suya bir çay kaşığı limon ekleyip içebilirsiniz. Ayrıca, sağlığınız için çok sayıda faydası vardır.
Bal:En doğal tatlandırıcı olan bal, tatlı isteğini kesmek ve insülin direnci hastalığının üstesinden gelmek için yardımcı besinlerden biridir. Bal, sindirim sisteminin dostudur; yediklerinizi daha kolay sindirmenizi sağlar ve böyle kilo verirsiniz. Her sabah veya gece uyumadan önce bir su bardağı ılık suya bir çay kaşığı bal ekleyip için, faydasını göreceksiniz.
Yulaf:Saatler boyunca tok hissetmek ve böylece daha az yiyerek kilo vermek istiyorsanız, yulaf tam size göre! Sabah kahvaltılarında biraz süt veya yoğurtla; akşam yemeklerinde salata veya çorbalara ekleyip yulaf yiyin, kilo verdiğinizi göreceksiniz.
Yeşil çay:Zayıflamak söz konusu olur da yeşil çayın lafı geçmez mi? Kilo vermek, vücudunuzu içeriden temizlemek istiyorsanız, günde iki fincan yeşil çay içebilirsiniz. Kansere karşı koruyucu özelliği de olan yeşil çayının tadını güzelleştirmek için limon, bal, tarçın, karanfil ekleyebilirsiniz.
Tarçın: Tatlı isteğini ve gece atıştırmalarını önlemek için harika bir baharat! Tarçın, insülin direnci hastalığını yenmeye yardım eder ve sık sık acıkıp çok yemeyi engeller. Yoğurda, süte ekleyip yiyebileceğiniz gibi çubuk tarçınla çay yapıp günde birkaç fincan içebilirsiniz.
Greyfurt:Kilo vermeye yardımcı en iyi meyvelerden biri greyfurttur. Şeker oranı düşük olduğu için gönül rahatlığıyla yenebilir. Yulaf ezmesine veya salatalara eklenebilir; üzerine tarçın serpip tatlı olarak yenilebilir. Sadece koklamanın bile iştahı azalttığı biliniyor.
Yumurta: İşte sonunda hak ettiği değeri gören muhteşem besin karşınızda: yumurta! Hem günlük protein ihtiyacınızı karşılayıp kas yapmanızı ve yağ hücrelerini yakmanızı sağlar hem de çok uzun süre tok tutar. Kahvaltı yapmaya hiç vaktiniz yoksa bile bir yumurta haşlayıp yiyin, uzun süre tok hissecedeksiniz.
Yoğurt:Türklerin icadı, dünyaya armağanı yoğurt gerçekten mucizedir! Hem vücuttaki yağları yakar hem de kalsiyum içeriğiyle kemik erimesini önler. İki günde bir mutlaka bir kase yoğurt yiyerek kilo verebilirsiniz.
(ALINTI)
Valla ne yalan söyleyim kızlar ben bu aralar pek dikkat edemiyorum, tatile annemlere gideceğim bayramda, o zaman ne yapıyorum bayramdan sonra görüşürüzTesekkur ederim canim bu bilgiler icin :) :-*
Valla ne yalan söyleyim kızlar ben bu aralar pek dikkat edemiyorum, tatile annemlere gideceğim bayramda, o zaman ne yapıyorum bayramdan sonra görüşürüzay çok tembelim ben yahuu
Merhaba canım, aynen hemde hiç dikkat edemedim ama eve dönünce tekrar başlayacağım İnşAllah. Şimdi annemlerdeyim pes etmek yok ama :)KIZCELER BAYRAMDA pek dikkat edemedik galiba...
bende aynı durumdayım maalesef
Merhaba canım, aynen hemde hiç dikkat edemedim ama eve dönünce tekrar başlayacağım İnşAllah. Şimdi annemlerdeyim pes etmek yok ama :)
Ay canım tebrik ederim seni, vallahi senin kilon çok çok iyi bence:) bende bayramda tartıldım.. Of ne göreyim 57 aman Allah'ım hatta 58 doğru gidiyordu dayanamadım indim basküldenGunaydın ve hayırlı haftabaslari kizlaaaaar :)))
Ah kendimi uzun zamandir hiç bu kadar istikrarlı görmemiştim..Ama ne şanslıyım ki grip oldum..Grip olmayı şans olarak gören bi benimdir heralde..Napayim iştah bir türlü kesilmiyordu.. :)telefondan girdigim için şu kıh kıh gülme ifadesini bulamadım... :)) Normalde su tatili atlatıp pat yani Bgn başlamayı hedefliyordum yeniden..Cuma günü bnm grip basladi, ancak dün iyi olabildik..e bu arada da iştah gitti..abur cubura istemsiz olarak veda ettim..şimdi canım da çekmiyor hiç..ıst a giderken tartilmistim 51.2 gibiydi..dün gelince tartildim 49.5.. suyu ben de bildirim yapayım 2.7 gitmiiis :)) pek sevindirik oldum..Tam gaz devam..Bugün de bir dilim form ekmeği domates salatalık biraz beyaz peynir iki zeytin ve azıcık incir receliyle kahvaltımi yaptım.. Az önce de yesilcayimi içtim..Devamına da Allah Kerim bakalım..Ama pek hirslandim :)İnşallah daim olur..facede diyete başlıyorum diye bir sayfa var o çok gaza getiriyor beni, tavsiye ederim..ayy suan yasak birşey yaptım mi bilmiyorum ama..
Neyse eğer bugünü atlatirsam bir güzel istikrarımın devamini yarın yazicam tekrar..Haydi kalın sağlıcakla :)))