- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 36
Sağol kuzum ama benim boy 1.50 kiii :))))) Hmmm demek ki donmussun sen de hadi bakalım tatilden sonraki ilk günün hayırlı olsun :)Ay canım tebrik ederim seni, vallahi senin kilon çok çok iyi bence:) bende bayramda tartıldım.. Of ne göreyim 57 aman Allah'ım hatta 58 doğru gidiyordu dayanamadım indim baskülden bende çok fena hırs yaptım tekrardan, bayram dolayısıyla baya bi salmıştım ama tekrar başladım bu diyet işine. Sabah sadece tost ekmeğinden tost ve birkaç dilim domates yedim, başka da birşey yemedim şu saate kadar Ayy ben çok hareketsizim o yüzden de veremiyorum belki de..
Emin ol birebir aynı durumdayız canım..Bizde plana memur göbeği ve kalcasi deniliyor :))Maşallah bak bir heves baslamissin ne güzel..Aman pes etmek yok emi..ve kullaniyorsan dediğim sayfaya bakinabilirsin..Hee bir de su hareketsizlik için de squash mi nedir egzersiz hareketleri var bak çok etkiliymis onlar..Ben bugün basliycam..Yuklenmeden sen de yapabilirsin..Yürüyusu her zaman yapamıyorsunuz ama ev içinde çok zaman almaz bunlar ve hergün azar azar yapsak ta çok farkettirir bence..