Giz'in diyet günlüğü :) (boool fotoğraflı)

Günaydın, hayırlı cumalar güzel kızlaaaaaaarrrr...:)
Bakıyorum da pek yazmıyorsunuz, hiişşşt ne oldu bıraktınızmı yoksa... :)
Neyse ben yediklerimi yazayım, yazmak iyi oluyor çok yemiş gibi hissediyorum daha az yiyorum o zaman:)
Sabah kahvaltıdan önce bir bardak su içtim,
Sabah Kahvaltısı 7.30: yarım simit, 4 yeşil zeytin, küçücük mini minnacık peynir, 4 dilim domates yedim ve bir fincan kayısı çayı içtim(dolaşım sistemini hızlandırıyor)

Ara saat 10.00 12 tane leblebi ve yeşil çay içeyim dedim bitiremedim :)

Öğle yemeği saat 12.30 bir tabak kabak yemeği (ekmek yok :), bir kase yoğurt

Akşam yemeği saat 18.15 : yarım kase şehriye çorbası, yarım tabak saç kavurma, 3-4 dilim karpuz

Saat 20:00 limon sıkılmış sade soda içtim.
Ayrıca eşimle 45 dk yürüyüş yaptık, hee birde 6. katı yürüyerek çıktım(ay bu bile spor yani) 2 litreden fazlada su içtim şimdilik benden bu kadar kızlar görüşürüzzz:)

Günaydın, hayırlı cumalar güzel kızlaaaaaaarrrr...:)
Bakıyorum da pek yazmıyorsunuz, hiişşşt ne oldu bıraktınızmı yoksa... :)
Neyse ben yediklerimi yazayım, yazmak iyi oluyor çok yemiş gibi hissediyorum daha az yiyorum o zaman:)
Sabah kahvaltıdan önce bir bardak su içtim,
Sabah Kahvaltısı 7.30: yarım simit, 4 yeşil zeytin, küçücük mini minnacık peynir, 4 dilim domates yedim ve bir fincan kayısı çayı içtim(dolaşım sistemini hızlandırıyor)

Ara saat 10.00 12 tane leblebi ve yeşil çay içeyim dedim bitiremedim :)

Öğle yemeği saat 12.30 bir tabak kabak yemeği (ekmek yok :), bir kase yoğurt

Akşam yemeği saat 18.15 : yarım kase şehriye çorbası, yarım tabak saç kavurma, 3-4 dilim karpuz

Saat 20:00 limon sıkılmış sade soda içtim.
Ayrıca eşimle 45 dk yürüyüş yaptık, hee birde 6. katı yürüyerek çıktım(ay bu bile spor yani) 2 litreden fazlada su içtim şimdilik benden bu kadar kızlar görüşürüzzz:)

Sana da günaydın ve hayırlı cumalar Fatmacığımm :)
Valla gayet iyi :) Gidişata göre iyi sonuçlar bekliyor seni :) Ben de çok bir şey yediğim yok ama diyet modundan çıktım(giremeden çıktım:)) , kahvaltıda bir tost yedim form ekmeğinden, öğlen çorba içtim ekmeksiz, akşam da pilav+kavurma :)

Sana da günaydın ve hayırlı cumalar Fatmacığımm :)
Valla gayet iyi :) Gidişata göre iyi sonuçlar bekliyor seni :) Ben de çok bir şey yediğim yok ama diyet modundan çıktım(giremeden çıktım:)) , kahvaltıda bir tost yedim form ekmeğinden, öğlen çorba içtim ekmeksiz, akşam da pilav+kavurma :)
Yok canım gayet iyisin, ben senden daha çok yiyorum, şuna bak dünyanın yiyeceğini yemişim:KK43:(

Ama az ve sık yemek önemli olan :)
Benim kilo almama sebep tek şey ekmek ve tatlı.. Onları bırakabilirsem süper olur:) daha yolun başındayız bakalım, ama eşim anladı artık. sen rejimde misin neden ekmek yemiyorsun, pilav yemiyorsun demeye başladı. Neyse ki benden önce o yürüyüşe çıkmak istiyor iyi oluyor:)

Evet ben de bi ara yine ekmeğe çok dadanmıştım ama şükür açtım arayı, sadece kahvaltıda yiyorum bu ara :) Ama ah o tatlı şeyler :)
Ne güzel, sizin o yürüyüş olayı çok iyi yaa havalar iyice kötüleşene kadar en azından devam ettirin böyle :)

Evet ben de bi ara yine ekmeğe çok dadanmıştım ama şükür açtım arayı, sadece kahvaltıda yiyorum bu ara :) Ama ah o tatlı şeyler :)
Ne güzel, sizin o yürüyüş olayı çok iyi yaa havalar iyice kötüleşene kadar en azından devam ettirin böyle :)
Evet akşam yine soğuk oluyor ama sıkı sıkı giyinip tempolu yürüyünce ısınıyor insan :) bakalım nereye kadar devam edebileceğiz :) ayy bayramda geliyor valla ne olacak bilemiyorum ne yapacağız ne yiyeceğiz?

Evet akşam yine soğuk oluyor ama sıkı sıkı giyinip tempolu yürüyünce ısınıyor insan :) bakalım nereye kadar devam edebileceğiz :) ayy bayramda geliyor valla ne olacak bilemiyorum ne yapacağız ne yiyeceğiz?

Hehh araya giren bir de bayram fasılları, hadi bakalım o kadar yer ziyaret edip , hangi birindeki tatlı ikramına karşı çıkabileceğiz :KK48: hadi hayırlısı :)

Hehh araya giren bir de bayram fasılları, hadi bakalım o kadar yer ziyaret edip , hangi birindeki tatlı ikramına karşı çıkabileceğiz :KK48: hadi hayırlısı :)
Ay birde bayramdan sonra düğün var eşimin tarafında, valla ayy yeni gelin ne kilo almış böyle demesinler yahuu :KK43:

Düğünden bu yana kaç kilo almışsın kii?
Valla tartılmadım ama en az 3 kilo almışımdır, biran önce tartılsam iyi olacak. Yani diyorum bayramda diyeti bozarda tekrar kilo almaya başlarsam vay benim halimeeeee:KK43: ayy birde anacığıma gideceğim 4-5 orda kalacağız yemezsem üzülür bu seferde:KK43: neydi o protein diyetine girelim:)

Merhaba canım, Ah ahh ben hafta sonu bu diyet işini öyle bir bozdum kii :KK43:(

Bende yaaaaa. dikkat edeyim diyorum ama dogum gununde ve cocuklar icin ozel bi yere gittiginde nekadar dikkat edebilirsinki :KK34:
tartildim bu sabah sadece yarim kilo vermisim gorunuyo bende yarin sabah kilo bildirim diyorum :KK61:

Bende yaaaaa. dikkat edeyim diyorum ama dogum gununde ve cocuklar icin ozel bi yere gittiginde nekadar dikkat edebilirsinki :KK34:
tartildim bu sabah sadece yarim kilo vermisim gorunuyo bende yarin sabah kilo bildirim diyorum :KK61:
ben ne kilo vermesi almışımdır, bir hafta boşa gitti resmen yahuu :KK43:

kızceler haftasonu genellikle diyetin bozulduğu günlerdir::KK43:
maaleseef hepimiz öyleyiz..ama vazgeçmekyok lütfen kaldığımız yerden devam edelim :)
ekmeği keselim..
bol spor yapalım
kiloları atalım

bayramda yaklaşıyor çok şükür :)

X