- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.175
günaydın canım sen hiçbirşey yemiyor musun yahuu?
yavrum yemeden olur mu
saabah geç kalkınca mecburen öyle oldu
:)
bol su spor ve de dengeli beslenme ile mükemmel yaşam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım sen hiçbirşey yemiyor musun yahuu?
olmaz olmaz haklsınızSana da günaydın canımm..Ama kahvaltısız olur mu ki
Günaydın, hayırlı cumalar güzel kızlaaaaaaarrrr...:)
Bakıyorum da pek yazmıyorsunuz, hiişşşt ne oldu bıraktınızmı yoksa... :)
Neyse ben yediklerimi yazayım, yazmak iyi oluyor çok yemiş gibi hissediyorum daha az yiyorum o zaman:)
Sabah kahvaltıdan önce bir bardak su içtim,
Sabah Kahvaltısı 7.30: yarım simit, 4 yeşil zeytin, küçücük mini minnacık peynir, 4 dilim domates yedim ve bir fincan kayısı çayı içtim(dolaşım sistemini hızlandırıyor)
Ara saat 10.00 12 tane leblebi ve yeşil çay içeyim dedim bitiremedim :)
Öğle yemeği saat 12.30 bir tabak kabak yemeği (ekmek yok :), bir kase yoğurt
Akşam yemeği saat 18.15 : yarım kase şehriye çorbası, yarım tabak saç kavurma, 3-4 dilim karpuz
Saat 20:00 limon sıkılmış sade soda içtim.
Ayrıca eşimle 45 dk yürüyüş yaptık, hee birde 6. katı yürüyerek çıktım(ay bu bile spor yani) 2 litreden fazlada su içtim şimdilik benden bu kadar kızlar görüşürüzzz:)
Yok canım gayet iyisin, ben senden daha çok yiyorum, şuna bak dünyanın yiyeceğini yemişim(Sana da günaydın ve hayırlı cumalar Fatmacığımm :)
Valla gayet iyi :) Gidişata göre iyi sonuçlar bekliyor seni :) Ben de çok bir şey yediğim yok ama diyet modundan çıktım(giremeden çıktım:)) , kahvaltıda bir tost yedim form ekmeğinden, öğlen çorba içtim ekmeksiz, akşam da pilav+kavurma :)
Yok canım gayet iyisin, ben senden daha çok yiyorum, şuna bak dünyanın yiyeceğini yemişim(
Benim kilo almama sebep tek şey ekmek ve tatlı.. Onları bırakabilirsem süper olur:) daha yolun başındayız bakalım, ama eşim anladı artık. sen rejimde misin neden ekmek yemiyorsun, pilav yemiyorsun demeye başladı. Neyse ki benden önce o yürüyüşe çıkmak istiyor iyi oluyor:)Ama az ve sık yemek önemli olan :)
Evet akşam yine soğuk oluyor ama sıkı sıkı giyinip tempolu yürüyünce ısınıyor insan :) bakalım nereye kadar devam edebileceğiz :) ayy bayramda geliyor valla ne olacak bilemiyorum ne yapacağız ne yiyeceğiz?Evet ben de bi ara yine ekmeğe çok dadanmıştım ama şükür açtım arayı, sadece kahvaltıda yiyorum bu ara :) Ama ah o tatlı şeyler :)
Ne güzel, sizin o yürüyüş olayı çok iyi yaa havalar iyice kötüleşene kadar en azından devam ettirin böyle :)
Evet akşam yine soğuk oluyor ama sıkı sıkı giyinip tempolu yürüyünce ısınıyor insan :) bakalım nereye kadar devam edebileceğiz :) ayy bayramda geliyor valla ne olacak bilemiyorum ne yapacağız ne yiyeceğiz?
Ay birde bayramdan sonra düğün var eşimin tarafında, valla ayy yeni gelin ne kilo almış böyle demesinler yahuuHehh araya giren bir de bayram fasılları, hadi bakalım o kadar yer ziyaret edip , hangi birindeki tatlı ikramına karşı çıkabileceğiz hadi hayırlısı :)
Ay birde bayramdan sonra düğün var eşimin tarafında, valla ayy yeni gelin ne kilo almış böyle demesinler yahuu
Valla tartılmadım ama en az 3 kilo almışımdır, biran önce tartılsam iyi olacak. Yani diyorum bayramda diyeti bozarda tekrar kilo almaya başlarsam vay benim halimeeeee ayy birde anacığıma gideceğim 4-5 orda kalacağız yemezsem üzülür bu seferde neydi o protein diyetine girelim:)Düğünden bu yana kaç kilo almışsın kii?
Merhaba canım, Ah ahh ben hafta sonu bu diyet işini öyle bir bozdum kii (Kizlar kilo bildirimi yapalimmi? yarinmi yapalim?
Merhaba canım, Ah ahh ben hafta sonu bu diyet işini öyle bir bozdum kii (
ben ne kilo vermesi almışımdır, bir hafta boşa gitti resmen yahuuBende yaaaaa. dikkat edeyim diyorum ama dogum gununde ve cocuklar icin ozel bi yere gittiginde nekadar dikkat edebilirsinki
tartildim bu sabah sadece yarim kilo vermisim gorunuyo bende yarin sabah kilo bildirim diyorum
Toparla kendini, dahada azimli olmasin bu hafta daha cok gayet edip dengelersin cnm uzulme...ben ne kilo vermesi almışımdır, bir hafta boşa gitti resmen yahuu