gizin çeyizine aldıkları

euroflora'ya en kısa zamanda benimde gitmem lazım gizom Beni de götürsene sevgülüm götürmüyo

Çok güzeller evine tatlı tatlı yerleştiği günleri bekliyoruz

euroflora'ya en kısa zamanda benimde gitmem lazım gizom Beni de götürsene sevgülüm götürmüyo

Çok güzeller evine tatlı tatlı yerleştiği günleri bekliyoruz

benide aylar önce götürmüştü buraya ekleyememiştim tabi keşke birgün ayarlasakta gitsek büşracım ama bizi ikea paklar gibime geliyor euroflorayı tam gezemedm nişanlım hadi hadi diye dürttü

Gizz masallah canım hepsi hepsi çok güzel

eda canım benim çok teşekkür ederim

İnşallah bende kısmet olursa giderim

Bu arada önümüzdeki cuma-cumartesi-pazar günü İstanbul Kongre Merkezinde Evlilik fuarı var kızlar burdan duyuralım,

Gitmek isteyen internet sitesinden online davetiye alabiliyor... Güzel bi fuar olacağını düşünüyorum bizim için

Yine bu arada Özlemin topiğinde buluşma ayarlıyor bununla ilgili bilgileri paylaşıyor, gelmek isteyen buluşmak isteyen oraya bi gelsin bakim

canım evlilik fuarına gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorum napsak acaba ne işe yarayacak ki hemen hemen herşeyi halletik belki davetiyelerde mi işe yarar napsam diye düşünüyorum

buluışma için özlemin topikine baktım :)

Bilmem ki Gizom bana da sürpriz olcak ama eğer başka bi planın yoksa faydası dokunabilir daha önce gitmedim ama giden bi arkadaş gitmeye değer olduğunu belirtmiş. En azından merakımız gider

çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan.. zevklerimiz benzeşiyor.. bazı cicilerimiz aynı :) bende yüklemek isterim ama nasıl olduğunu bilmiyorum :26: nasıl konu açıp foto yüklüyoruz acaba ? :44:

Kırlentlere bayıldım Şu home sweet home yazanlardan var mıdır acep hala

Giden olursa iki tane alıverin bana ben size havale eft çek senet ne olursa gönderirim

canım home sweet homeyi ben evmambo sitesinden aldım 2 adet aldım kalmamıştı hattta hemen kargoladılar euroflorad vardı gidersem bulurum bend elove yastıktan istiyorum birtane aldım 2 tane felan ublursam alırım antreme bank koymak istiyorum çünkü

canım incide iyikide gördüm nuray söylemişti bana önce onun sayeisnde kısa topuklu ayakkbım oldu

çok teşekkür ederim sağolasın çeyiz topiği yani konusu açarsan kendini resim ekle alanalrı var insert image gibi oraya tıklarsan yükleme yapabilirsin canım

kızlar ben temizlik malzemelerimi de aldım anwaydan loc, zoom ve cam sil şimdilik bunlar çeyiz bitti temizliğe yöneldim

çok teşekkür ederim sağolasın çeyiz topiği yani konusu açarsan kendini resim ekle alanalrı var insert image gibi oraya tıklarsan yükleme yapabilirsin canım

bende nasıl açıldığını sormuştum zaten :) neyse tşk. ederim yinede..

Gizcim bizim için daha erken ama mobilyalarını beğendiğim için sormadan duramıycam.
İderin koltuk takımından yaptırıyosunuz yanılmıyorsam. Peki iderin o modeli bazalı ve yatak olabilen bir model mi canım?

Gizoo gelin ayakkabılarına bayıldım ya güle güle giy topuk boyu tam benlik bnde bundan bakabilirim Ayrıca tmzlik malzemelrini amway den almakla iyi etmişin çok güzel çok kaliteli amway

Gizoo gelin ayakkabılarına bayıldım ya güle güle giy topuk boyu tam benlik bnde bundan bakabilirim Ayrıca tmzlik malzemelrini amway den almakla iyi etmişin çok güzel çok kaliteli amway

canım benim çok teşekkür ederim topuk boyu banada göre güzel geldi o yüzden aldım bide çok rahat ilerde evlendikten sonra da giyineceğim bayılıyorum dantelli şeylere ki dantel ayakkbım vardı sırf yeni olsun diye aldım bende canım sende bir git inciye bak beğenirsin canım

canım öncelikle iderdekileri çok beğendim ama mobilyacılar çarşısında hemen hemen her yerde bu koltuklardan vardı koltukları fotilemedim iderden kopya çektim biz yaptırıyoruyoruz yatak oluyor ama bazası yok maalesef keşke olsa canım

Bende soradan kullanabilcegim bişey istiyorum o yüzden yüksek almıcam

Anladım canım çok çok sağ ol... Ben de hem yatak oalbilen, hem bazalı hem de uygun fiyatlı bir şey olsun diyorum da o yüzden sordum. yavaştan bakınıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…