euroflora'ya en kısa zamanda benimde gitmem lazım gizomBeni de götürsene sevgülüm götürmüyo
Çok güzeller evine tatlı tatlı yerleştiği günleri bekliyoruz
Gizz masallah canım hepsi hepsi çok güzel
benide aylar önce götürmüştü buraya ekleyememiştim tabi keşke birgün ayarlasakta gitsek büşracım ama bizi ikea paklar gibime geliyor euroflorayı tam gezemedm nişanlım hadi hadi diye dürttü
eda canım benim çok teşekkür ederim
İnşallah bende kısmet olursa giderim
Bu arada önümüzdeki cuma-cumartesi-pazar günü İstanbul Kongre Merkezinde Evlilik fuarı var kızlar burdan duyuralım,
Gitmek isteyen internet sitesinden online davetiye alabiliyor... Güzel bi fuar olacağını düşünüyorum bizim için
Yine bu arada Özlemin topiğinde buluşma ayarlıyor bununla ilgili bilgileri paylaşıyor, gelmek isteyen buluşmak isteyen oraya bi gelsin bakim
canım evlilik fuarına gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorum napsak acaba ne işe yarayacak ki hemen hemen herşeyi halletik belki davetiyelerde mi işe yarar napsam diye düşünüyorum
buluışma için özlemin topikine baktım :)
Nerede burası bayıldım çok tatlıymış hepsi tam bizlikeuroflora ganimetlerimi eklememiştim sanırsam kırlentlerim ve diğerleri
Eki Görüntüle 925887 Eki Görüntüle 925889 Eki Görüntüle 925894 Eki Görüntüle 925901 Eki Görüntüle 925905 Eki Görüntüle 925906
gelin ayakkbılarım incinin weddding kreasyonundan gelin çorabımıda pentiden aldım ismi diana vanilya rengi fiyonklu pembe fiyonkları var
Eki Görüntüle 929901
euroflora ganimetlerimi eklememiştim sanırsam kırlentlerim ve diğerleri
Eki Görüntüle 925887 Eki Görüntüle 925889 Eki Görüntüle 925894 Eki Görüntüle 925901 Eki Görüntüle 925905 Eki Görüntüle 925906
Kırlentlere bayıldımŞu home sweet home yazanlardan var mıdır acep hala
Giden olursa iki tane alıverin bana ben size havale eft çek senet ne olursa gönderirim
çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan.. zevklerimiz benzeşiyor.. bazı cicilerimiz aynı :) bende yüklemek isterim ama nasıl olduğunu bilmiyorum :26: nasıl konu açıp foto yüklüyoruz acaba ? :44:
kızlar ben temizlik malzemelerimi de aldım anwaydan loc, zoom ve cam sil şimdilik bunlar çeyiz bitti temizliğe yöneldim
Eki Görüntüle 930782 Eki Görüntüle 930783 Eki Görüntüle 930784
çok teşekkür ederim sağolasın çeyiz topiği yani konusu açarsan kendini resim ekle alanalrı var insert image gibi oraya tıklarsan yükleme yapabilirsin canım
Gizoo gelin ayakkabılarına bayıldım ya güle güle giy topuk boyu tam benlik bnde bundan bakabilirimAyrıca tmzlik malzemelrini amway den almakla iyi etmişin çok güzel çok kaliteli amway
Gizcim bizim için daha erken ama mobilyalarını beğendiğim için sormadan duramıycam.
İderin koltuk takımından yaptırıyosunuz yanılmıyorsam. Peki iderin o modeli bazalı ve yatak olabilen bir model mi canım?
Bende soradan kullanabilcegim bişey istiyorum o yüzden yüksek almıcamcanım benim çok teşekkür ederim topuk boyu banada göre güzel geldi o yüzden aldım bide çok rahat ilerde evlendikten sonra da giyineceğim bayılıyorum dantelli şeylere ki dantel ayakkbım vardı sırf yeni olsun diye aldım bende canım sende bir git inciye bak beğenirsin canım