ecem canım çok teşekkür ederim güzel yorumun için elimizden geleni yapıyoruz azar azar birşeyler ortaya çıkmaya başladı canım
çok sevdimkii
Bak mobilyana yorum yapmaya unutmuşum nasıl atladıysam bunu Yatak odası takımın da koltuk takımında aynı istediğim gibi bugün mobilya alsam gidip aynılarını seçerdim harikalar kuzum iyi günlerde kullanın onları da
bakayım kuzum..
ay nasıl özledim bu telaşları ben yaaa...
o değilde bana daha yeni dak etti o savurgan günlerime selam yolluyorum şu anda ödemeler şunlar bunlar konusunda ferah olsamda bekeleyen halı perde ahize ayakkbılı vb şeyler var daha muhakak çıkacaktırda sağolsun ailem yatak odaısnı aldı diye rahatım ama inan gülden bir yerden birşey fırlıyor
bu telaşlar bitince bende özleyecekmiyim aceba
ooo dur kuzum daha yeni başlıyor.. neler çıkıcak daha nelerr..
ama aşk denen şey öyle güzelki hepsini aşıp geçiyor..
bir bakıyorsun eksik bir bakıyorsun tamamlanmış.. bir de şöyle bişey var canım biz evlendik ama herşeyimiz tammı? asla değil eksik hep çıkıyor..yeni birşey görüp beğeniyorsun aynısından olsa da eksik sayılıyor yine alıyorsun..
özleniyor tatlım yaa.. alırken hep hayaller kuruyorsun.. tabii o hayalleri gerçekleştirmenin tadı başka ama yine de hayalini kurmakta güzel..
canım doğru diyorsun daha yeni başladıaşkla mutllukla aldığımız için güzel günlerde kullanacağız inşallah
bende zaten napayım birazıda evlendikten sonra olur kimse tam evlenmiyor diye kendimi avutmaya başladım eksiklerimiz var ama ufak ufak yine heryerden çıkmıyormu çıkıyor maalesef inşallah bizde sizler gibi yuvamızı kurarırz canım
canım Allah'ın izniyle hepsi gelip geçicek..Sen kendine hiçbirşeyi sıkıntı yapma yeter. Varsın eksik olsun. siz birlikte olun herşey sırayla olur.. Bende hep ne zaman ne zaman diyodum.. Şimdi evliyim..
sen evleneli neredeyse 4 ay olacak ki bizide 4 ay osnra yuva kuracağız demek zaman çabuk geçiyorevet gülden şimdi umutsuzdum yazını görünce eski pozitif halime dönüştüm varsın birşeyler eksik olsun biz bir yuvada olunca mutlu olacağız çok sağol pozitiflik verdin şimdilik güzel gidiyor herşey ama inşallah böyle devam eder
canım al sende çok güzel ben netten aldım :)))))))
canım inşallah çok çok güzel modeller bulurusn yvalarmız güzelll olur inşallah huzurlu olallım bu süreci maşallahımız var iyi yürütüyoruz
Çok güzeller giz kız misafire giydirilirmi böyle babetbiliyorum şu günlerde ev babetlerine doyamadım ama bu son dahada misfir için alacaksam büyük misafirler için olcak babalar dedeler içini :) ev babeti çorap ve baharatlıklaırm
Eki Görüntüle 923814 Eki Görüntüle 923815 Eki Görüntüle 923816 Eki Görüntüle 923817
Çok güzeller giz kız misafire giydirilirmi böyle babet
Ben almadım daha evimiz için terlik vede misafire vede bize bitek kndime hello kittyli almıştım kayınvalidem bna almıştı birde annem 2 tane tavşanlı almıştı yani hepsi bana
41 kere maşallah.
Harikaaaa..
Bu anahtarlığı nereden aldın gizcim?
çok güzel hepsi güle güle kullan inşallah :)